reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Gagulec - a skad sciagsz te filmy? z jakiej stronki? A Zaklinacz koni to nie z Redfordem i mloda Johanson?

...bo moj maz ma jakis kosmiczmny programik ale skubany cos mi nie chce wyjasnic jak co i z czym sie je...z zwiazku z powyzszym sciaga filmy raczej pod siebie czyli inteligentna akcja a rzadko jakis dramat...teraz pojechal do denta:szok: a ja robie obiadek - nasza ulubiona zapiekanke szpinakowa!

Donkat - a Ty gdzie? to twoja godzina na ujawnienie sie hehehe

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu za chwilę będę szła do domku i wówczas Ci podam namiary na film i stronkę z napisami.
taram: NAPiSY.info - wyszukiwarka napisów do filmów: napisy DivX, DVD, TV, DVB wpisujesz szukany film i dopasowujesz do ściągniętej wersji
a tu film:
http://www.osloskop.net/r/46379.html

Gagulec - a skad sciagsz te filmy? z jakiej stronki? A Zaklinacz koni to nie z Redfordem i mloda Johanson?
" zaklinacz koni" chyba tak, a ten o którym wcześniej mówiłam to " Zaklinacz słów":tak:

...bo moj maz ma jakis kosmiczmny programik ale skubany cos mi nie chce wyjasnic jak co i z czym sie je...z zwiazku z powyzszym sciaga filmy raczej pod siebie czyli inteligentna akcja a rzadko jakis dramat...teraz pojechal do denta:szok: a ja robie obiadek - nasza ulubiona zapiekanke szpinakowa!
Hruda , ja ściągam przez emulka. Najpierw wyszukuje film na stronie tj. np.
Osłoskop - eMule, eDonkey, Overnet i wklejam odpowiedni link do emułka i wsio.
U nas do ściągania filmów służę ja:-p

Ostatnia edycja:
przyszlam z nadzieją że już będą jakieś wieści od Agulki a tu nic:-(
ja już obiadek mam zrobiony robilam wczoraj o 12 w nocy:tak:D zaczcialo się lazanek:-)no i w nocy naszly mnie chęci na sprzątanie że wysprzatalam calą kuchnie

wiitam!!

Donkat - a Ty gdzie? to twoja godzina na ujawnienie sie hehehe

:-D:-D:-D:-Ddzieki hruda za pamiec:tak:
jestem troche opozniona, bo p dzis w odmu, wiec wykorzystalismy spanie niunki na male co nieco:zawstydzona/y:...

julitka cala noc sie wiercila, budzila, albo jej bylo goraco, albo zabek sie przebija-juz go prawie widac:tak:
musze jej zmeinic koldre na lzejsza w te cieplejsze noce, bo pod puchowa sie strasznie poci. az w pewneym momencie jak ja dotknelam, to myslalam, ze ma goraczke:szok:

Korzystam z kompa na sali zabaw w szpitalu.

Dostalismy salę z dzieciem, który ma ADHD ( tak wygląda) rzuca się, krzyczy, bije rodziców, wymusza płaczem, jęczy.... ogólnie do dupy, jak my wytrzymamy to....

trzymajcie sie dzielnie i oby jak najkrocej was tam trzymali w tym wariatkowie:szok::tak:

My żyjemy widzę przeciętnie, tak jak wiekszość dziewczyn. Na szczęście nie mamy kredytu, ale mamy spore miesieczne opłaty mimo wszystko i przyznam szczerze że jestem dość oszczędna pod względem ciuchów dla siebie i Stasia i jestem z tego zadowolona. Mojego męża to prawie trzeba zmuszać, żeby sobie coś kupił.

A poza tym, jak nie urok to sraczka - przeziębiłam się. Wczoraj zaczęło boleć mnie gardło, dziś przeszło, za to pojawił się katar :crazy: Oj ta moja kruszynka bidulinka, niech się tzryma zdrowo...

mozemy sobie podac rece. nigdy nie bylam wylewna w zakupach, a teraz gdy nie pracuje to tym bardziej. raz na jakis czas cos kupimy i to jest dla nas wielkie szalenstwo:zawstydzona/y:

oj, nie dawaj sie chorobskku:no:

miesięcznie wydajemy minimum 7 tysięcy :zawstydzona/y: i to bez żadnych szaleństw

cały czas chodzę podenerwowana i mam już tego wszystkiego trochę dość najchętniej położyłabym się i spała przez tydzień :sorry2: a tak to praca Zuzia kłopoty brak kasy sesja obrona i jeszcze W mnie denerwuje czasami nawet wydaje mi się że dopadła mnie jakaś depresja :sorry2: wczoraj nawet popłakałam się w pracy z tego wszystkiego (na szczęście nikt nie widział)

luandzia, dobrze, ze macie te 7 tys. gdybyscie dysponowali mniejsza kasa to i powody do wydawania by znieknely:tak:

kobietko, zle z toba. pogoda moze miec wplyw na samopoczucie, ale ty jestes najzwyczajniej przemeczona, zestresowana i zdolowana. szkoda ze musisz przezywac takie katusze w pracy:-(

Carioca, jak czytam takie artykuły to doła łapię, bo mimo że staram się świństw nie jadać, to wciąż się okazuje, że je jadam:-:)-(

na dobra sprawe to nigdy nie mozemy miec gwarancji ze jemy zdrowo, bo wlasnie w tych rzekomo zdrowych produktach tez sie cos czai:-(i to jest najgorsze.
a w sumie na cos trzeba umrzec, nie?:-D

Pisałyście o zdrowym odżywianiu się i bez urazy dla nikogo,bo nie o to mi chodzi,ale takie zdrowe odżywianie się niestety jest droższe od takiego zwyczajnego? i tak wydaje mi się,że po prostu niewiele rodzin stać na to.

:tak::tak::tak::tak:

a do endokrynologa cie gin nie skeirowala?

Kurcze dziewczyny jak czytam jak rozważnie kupujecie ubranka to az mi glupio:baffled: bo ja chyba naprawde jestem zakupoholiczką :baffled: jak nie kupie sobie przynajmniej 3 szmatek w miesiącu to normalnie jestem chora... to samo jesli chodzi o garderobe Juli:baffled:
nic mi ak nie poprawia humor jak zakupy... czas isc na odwyk:szok::confused:

teraz jest film o tobie:-D:-D

A moja mama cóż gipsu już nie ma, ale śruby w nodze zostają bynajmniej na jakiś czas (około roku) .

zdrowka dla mamy zycze:tak::-)

No to na tyle...lece ogarniac miesakanie bo przy trzech parach nog syf sie wytwarza z predkoscia swiatla:baffled::crazy:

oooo, to trzecia para przybyla ze swiata? super! jak wam?;-)

ja już obiadek mam zrobiony robilam wczoraj o 12 w nocy:tak:D zaczcialo się lazanek:-)no i w nocy naszly mnie chęci na sprzątanie że wysprzatalam calą kuchnie

szalona kobieta!!!:rofl2:

Dziewczyny jest cos takiego w podatkach jak ulga dla samotnej matki? i nie chodzi mi o ulgę prorodzinną

Ostatnia edycja:
Monia podziwlam ja jestem takim leniuchem że wieczorem to już mi się nic nie chce i nawet naczyń po kolacji nie pozmywam:-( a co dopiero gotowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Donkat jak mój mąż mówi "sexik z rana jak śmietana.":-p:-D:-)

Dziewczyny jest cos takiego w podatkach jak ulga dla samotnej matki?

kazdy moze sobie odliczyc z podatku na jedno dziecko 1173,70zl bez wzgledu na to, czy jest samotny czy nie. dodatkowo istnieje ulga podatkowa w wysokosci okolo 600zl dla matek samotnie wychowujacych dziecko

Witam mile panie:-)
My juz z powrotem na wyspach.Wiec zostalo mi teraz nadrabianie watku:happy:
Milego dnia.

reklama
Do góry