wiitam!!
Donkat - a Ty gdzie? to twoja godzina na ujawnienie sie hehehe
dzieki hruda za pamiec
jestem troche opozniona, bo p dzis w odmu, wiec wykorzystalismy spanie niunki na male co nieco
...
julitka cala noc sie wiercila, budzila, albo jej bylo goraco, albo zabek sie przebija-juz go prawie widac
musze jej zmeinic koldre na lzejsza w te cieplejsze noce, bo pod puchowa sie strasznie poci. az w pewneym momencie jak ja dotknelam, to myslalam, ze ma goraczke
Korzystam z kompa na sali zabaw w szpitalu.
Dostalismy salę z dzieciem, który ma ADHD ( tak wygląda) rzuca się, krzyczy, bije rodziców, wymusza płaczem, jęczy.... ogólnie do dupy, jak my wytrzymamy to....
trzymajcie sie dzielnie i oby jak najkrocej was tam trzymali w tym wariatkowie
My żyjemy widzę przeciętnie, tak jak wiekszość dziewczyn. Na szczęście nie mamy kredytu, ale mamy spore miesieczne opłaty mimo wszystko i
przyznam szczerze że jestem dość oszczędna pod względem ciuchów dla siebie i Stasia i jestem z tego zadowolona. Mojego męża to prawie trzeba zmuszać, żeby sobie coś kupił.
A poza tym, jak nie urok to sraczka - przeziębiłam się. Wczoraj zaczęło boleć mnie gardło, dziś przeszło, za to pojawił się katar
Oj ta moja kruszynka bidulinka, niech się tzryma zdrowo...
mozemy sobie podac rece. nigdy nie bylam wylewna w zakupach, a teraz gdy nie pracuje to tym bardziej. raz na jakis czas cos kupimy i to jest dla nas wielkie szalenstwo
oj, nie dawaj sie chorobskku
miesięcznie wydajemy minimum 7 tysięcy
i to bez żadnych szaleństw
cały czas chodzę podenerwowana i mam już tego wszystkiego trochę dość najchętniej położyłabym się i spała przez tydzień
a tak to praca Zuzia kłopoty brak kasy sesja obrona i jeszcze W mnie denerwuje czasami nawet wydaje mi się że dopadła mnie jakaś depresja
wczoraj nawet popłakałam się w pracy z tego wszystkiego (na szczęście nikt nie widział)
luandzia, dobrze, ze macie te 7 tys. gdybyscie dysponowali mniejsza kasa to i powody do wydawania by znieknely
kobietko, zle z toba. pogoda moze miec wplyw na samopoczucie, ale ty jestes najzwyczajniej przemeczona, zestresowana i zdolowana. szkoda ze musisz przezywac takie katusze w pracy:-(
Carioca, jak czytam takie artykuły to doła łapię, bo mimo że staram się świństw nie jadać, to wciąż się okazuje, że je jadam:-
-(
na dobra sprawe to nigdy nie mozemy miec gwarancji ze jemy zdrowo, bo wlasnie w tych rzekomo zdrowych produktach tez sie cos czai:-(i to jest najgorsze.
a w sumie na cos trzeba umrzec, nie?
Pisałyście o zdrowym odżywianiu się i bez urazy dla nikogo,bo nie o to mi chodzi,ale takie zdrowe odżywianie się niestety jest droższe od takiego zwyczajnego? i tak wydaje mi się,że po prostu niewiele rodzin stać na to.
a do endokrynologa cie gin nie skeirowala?
Kurcze dziewczyny jak czytam jak rozważnie kupujecie ubranka to az mi glupio
bo ja chyba naprawde jestem
zakupoholiczką jak nie kupie sobie przynajmniej 3 szmatek w miesiącu to normalnie jestem chora... to samo jesli chodzi o garderobe Juli
nic mi ak nie poprawia humor jak zakupy... czas isc na odwyk
teraz jest film o tobie
A moja mama cóż gipsu już nie ma, ale śruby w nodze zostają bynajmniej na jakiś czas (około roku) .
zdrowka dla mamy zycze
:-)
No to na tyle...lece ogarniac miesakanie bo przy trzech parach nog syf sie wytwarza z predkoscia swiatla
oooo, to trzecia para przybyla ze swiata? super! jak wam?;-)
ja już obiadek mam zrobiony robilam wczoraj o 12 w nocy
D zaczcialo się lazanek:-)no i w nocy naszly mnie chęci na sprzątanie że wysprzatalam calą kuchnie
szalona kobieta!!!