reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam
Agulka - trzymaj sie tam!!!!:tak:
Carioca - oscilococinum mozna brac w ciazy( tak slyszalam) i polecam wlasnie na poczatki ew. chorobska.

No to na tyle...lece ogarniac miesakanie bo przy trzech parach nog syf sie wytwarza z predkoscia swiatla:baffled::crazy:

reklama
DZien dobryDziewczyny polecam Wam film: "The Reader" zwany " Lektor" badz inny tytuł " Zaklinacz koni". Jestem pod totalnym wrazeniem!!!Co prawda zostało mi jeszcze 20 minut do konca filmu ( bo mały nie dał obejrzec do konca) ale to oc zobaczyłam poprostu mnie zahipnotyzowało!!!!Szok.

Boze ten komputer przyczynia się ,że odchodzi cheć na wszystko; nie mogęcytować, nie mogę wstawiać emotikonek i ogólnie jest beeeeeeee

Hruda wczoraj sprzątałam a dziś Nasz pokój wygląda jakby nie było tu z jakiś miesiąc odkurzane :( Kuba teraz śpi, ale jak wstanie również robie akcje "sprzątanie"

Ciekawe jak tam moja mamuśka :) muszę do niej drygnąć jak się chodzi bez gipsowego bucika.

Również umieram z ciekawości jak tam Adaś i Agulka, sama nie wiem czy pisać nie chciałabym obudzić Adasia jeżeliby spał. Mam nadzieję, że sama napisze.

Gagulec czy w tym filmie gra Robert Redford???? Jeżeli tak to chyba kojarze o jaki film chodzi.

I kolejna noc przespana i również dziś mnie moje kochanie obudziło :) zrobiliśmy razem śniadanko chlebek na jajku jego ulubione danie i zjadł 1,5 kromy a przed chwilą wtrąbił 240ml mleka z grysikiem i lula :) chyba Kuba zaczyna informować o głodzie już wczoraj zaczoł mówić "AM AM" i ruszał buzią pytam się będziesz jakdł to przytakiwał główka no i rzeczywiście zjadł kromeczke teraz też leżymy już gotowi do snu a ten mówi AM no to mu podgrzałam przygotowane wczesniej mleko i zjadł :)

Kasiu, nie tam nie ma Redforda. Jest za to Ralph Fiennes wraz z Kate Winslet.I mimo mojej wątpliwej sewgo czasu sympati do tej pani ( po Titanicu) uważam że zagrała rewelacyjnie!!!! Film mnie nastawił bardzo sentymentalnie i wzięło mnie na wspomnienia.

Ja jestem napalona na "Oszukana" widziałam zjawki w telewizji i bardzo mnie zaciekawił. Poza tym lubię takie klimaty, charakteryzaje, stroje.

:-):-DWitajcie wszystkie po bardzooooo dlugiej przerwie dawno mnie tu nie bylo musze troche nadrobic jakos czas leci szybko niedawno nasze dzieciaczki sie urodzily a teraz juz maja po 1.5 roczku:szok::szok:
jak tam wasze maluchy??
-siku na nocnik /?
-jedza same/?
-mowia cos?
jestem ciekawa czy moj Mikolaj niejest troche do tylu rocznikowo mam nadzieje ze nie ,napisze co u waszych maluchow????

reklama
Mamo Mikolaja a więc pokolei :) Witaj =)

- siku na nocnik ---- NIE :(
- jedzą same ---- Tak, ale nie zawsze
- mówią coś ---- tak :) takie bardzo podstawowe rzeczy ;)

Gagulec, ale Kate dostała oskara za najlepszą aktorke to nie chodziło o ten film????

Do góry