reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kochana - ja jestem amniakiem muzycznym. No moze nie jestem na bierzaco z radiowymi hitami dyskotekowumi ale tak mam co chcesz - od ludowych piesni , pasje Hendla, przez trip-hopy skonczywszy na muzyce mojego szanownego malzonka czyli czarne demony auuuuuuuu:szok::szok::szok:

Wiedziałam że mnie "zagniesz" Tu mój idolu:zawstydzona/y::-):-)

Anetasa - to moze taki Wrzuta.pl - Czeslaw Spiewa - Maszynka Do Swierkania

Slodka piosenka...ty jestes rodem z piekla ja jestem rodem z nieba nic wiecej nam nie trzeba :-):-):-)
To co? Po kielonku bialy walc? Panie prosza...Panie?:-p;-):-D

Dupa dupa dupa chyba naprawdę ulegne namowom M i w dobie kryzysu nie tylko na świecie ale i w moim budżecie (człowiek nie czuje jak mu się rymyuje:-D) ulegnę M i zdecyduje się na droższy i szybszy net:tak:

Ale my mamy dużo wina:-)

Oj bardzo dużo:-) Asiu zostań same nie damy rady tyle obalić:tak: a ja też padam na nos po tylu godzinach w pracy a się dzielnie trzymam i imprezki nie pominę zwłaszcza że takowej już na BB nie pamiętam:no:

Agulka - nie dawaj tu Michasia bo ja zaraz wymiekne..a lozko wieeeelkie i puste...tzn nie Michas mnie kreci ale jego glos i piosenki np z Nosowska...ach

Ale to pifffo jest ffffuj...

Dupa dupa dupa chyba naprawdę ulegne namowom M i w dobie kryzysu nie tylko na świecie ale i w moim budżecie (człowiek nie czuje jak mu się rymyuje:-D) ulegnę M i zdecyduje się na droższy i szybszy net:tak:

ja czekam do maja az skończy m\nam się umowa i u innego weźmiemy za ta sama kasę ale szybszy:tak::tak::tak:

Agulka - nie dawaj tu Michasia bo ja zaraz wymiekne..a lozko wieeeelkie i puste...tzn nie Michas mnie kreci ale jego glos i piosenki np z Nosowska...ach

Ale to pifffo jest ffffuj...

ale to było zamierzone:tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry