wina, wina, wina, wina, dajcie, ........................Ale my mamy dużo wina:-)
reklama
Kochana - ja jestem amniakiem muzycznym. No moze nie jestem na bierzaco z radiowymi hitami dyskotekowumi ale tak mam co chcesz - od ludowych piesni , pasje Hendla, przez trip-hopy skonczywszy na muzyce mojego szanownego malzonka czyli czarne demony auuuuuuuu
Wiedziałam że mnie "zagniesz" Tu mój idolu:-):-)
Anetasa - to moze taki Wrzuta.pl - Czeslaw Spiewa - Maszynka Do Swierkania
Slodka piosenka...ty jestes rodem z piekla ja jestem rodem z nieba nic wiecej nam nie trzeba :-):-):-)
To co? Po kielonku bialy walc? Panie prosza...Panie?;-)
Dupa dupa dupa chyba naprawdę ulegne namowom M i w dobie kryzysu nie tylko na świecie ale i w moim budżecie (człowiek nie czuje jak mu się rymyuje) ulegnę M i zdecyduje się na droższy i szybszy net
Ale my mamy dużo wina:-)
Oj bardzo dużo:-) Asiu zostań same nie damy rady tyle obalić a ja też padam na nos po tylu godzinach w pracy a się dzielnie trzymam i imprezki nie pominę zwłaszcza że takowej już na BB nie pamiętam
no to jeszcze 5 minut :-)
Prawdziwy BB-on:-):-):-)
Dupa dupa dupa chyba naprawdę ulegne namowom M i w dobie kryzysu nie tylko na świecie ale i w moim budżecie (człowiek nie czuje jak mu się rymyuje) ulegnę M i zdecyduje się na droższy i szybszy net
ja czekam do maja az skończy m\nam się umowa i u innego weźmiemy za ta sama kasę ale szybszy
Agulka - nie dawaj tu Michasia bo ja zaraz wymiekne..a lozko wieeeelkie i puste...tzn nie Michas mnie kreci ale jego glos i piosenki np z Nosowska...ach
Ale to pifffo jest ffffuj...
ale to było zamierzone
reklama
Wrzuta.pl - Michał Żebrowski & Kasia Nosowska - Przywitanie
Moja ulubiona...
Tak w ogoel to muzyka jest dla mnie odskocznia...i ona polaczyla serduszka dwa - moje i J...potrafilismy cala noc sluchac sluchac i rozmawiac...ach
Moja ulubiona...
Tak w ogoel to muzyka jest dla mnie odskocznia...i ona polaczyla serduszka dwa - moje i J...potrafilismy cala noc sluchac sluchac i rozmawiac...ach
Podziel się: