reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra polewaj

To tak na początek a teraz szykować kieliszki do wina i ja polewam
Więc
Anetasa
Hrudzia
Majandra
Doti
Monia
Asia KC
no i Nuśka
A może jeszcze znajdzie się ktoś chętny ja mam dużo wina:-)

EDIT Agulka "dawaj'' kieliszek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agulka jak już wszystkich tak chcesz odwiedzać to może Cię poniesie ja zapraszam do mnie;-):tak::-p

W wakacje będziemy w tamtych stronach, albo u Ciebie;-);-);-);-):tak::tak::tak:

co to same abstynentki:szok::-p
może jednak

:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: a dla mnie coś zostało??????

Witam. To ja się przyłączę do winka, ok? Bo mam co oblewać:-D;-)

Mężus dobrą ma rękę:tak::tak::tak: niech częściej takie nowiny przynosi:-D

tego też się napiję:tak::tak::tak:

aha, i w ramach akcji "spokojny sen bez przerw w nocy" dałam Oskarowi kubek melisy. smakowało mu, a zobaczymy jak nocka. z drugiej strony: co mu patrzę do buźki to ma nowe zęby, ale nie jestem w stanie policzyć. ale od 3 tygodni tak około 5 się przebiło

Ja z meliską muszę też spróbować

No jestem spowrotem to co miało być zrobione jest zrobione. Właśnie przyjechali mi kolejni goście i czekam na jeszcze jednych ale gnoje odbijają jak dzwonię żeby potwierdzić rezerwacje:wściekła/y: już zgłosiłam to kierowniczce bo nie mam zamiaru tu siedzieć dłużej niż to konieczne:tak: zwłaszcza że pod biurkiem to winko się tak ładnie do mnie uśmiecha:cool2:
a to gnoje:-D:-D:-D:-p

Monia cieszę się, że z maluchami lepiej i ze spacerku, bo wiem jak to było kiedy maje nie mogły wyjść i buźki miały przyklejone do okna:sorry2::sorry2:

Anetasa zdjęcie - okularnico:-p:-p:-p

Donakt a teraz co z Twoim netem, jesteś czy spierdzielili na dobre:baffled::baffled::baffled:

Nam dzis dzień minał szybciutko.
Najpierw dostałam śniadanko do łózka, potem wyeksmitowałam do fryzjera ( jestem zadowolona blondi:tak::tak::tak:) , po 4 godzinach wróciłam i zaraz pojechałam po dziewczyny do przedszkola ( bo kuzyna Lila dziś raczyła Maję odwiedzić), potem zabrałam synusia i pojechałam do mamy a J został z dziewczynami.
U mamy juz poprawki sukienki zrobione, więc zadowolona jestem bardzo.
Dzieci usnęły pół godziny temu, bo w wannie obcinałam włoski Adasiowi, moja fryzjerka nie miała czasu:no::no::no: aby to zrobić a mi się juz w przyszłym tygodniu by nie chciało znów do niej jechać:sorry2::sorry2::sorry2:

Ja za polewnie a jeszcze podziękuję bo jakoś do domu trzeba wrócić;-) tylko nie poupijajcie mi się tutaj bo nie będę miała z kim się napić po 22:-p no chyba że do lusterka:-D Co do zdjęcia obiecuję ale jak już pisałam teściu zabrał aparat i fotografuje swoje ptaszki i jeże:baffled:

Pijcie i na mnie nie czekajcie:crazy: gościu właśnie zadzwonił że wyjeżdża za chwilę z Wrocławia więc ja tu chyba dziś zakwitne dłużej:wściekła/y: szlak by to trafił:angry:

:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: a dla mnie coś zostało??????

:sorry2::sorry2:
Pytanie już się poprawiłam i jesteś na liście ;-)

Ja za polewnie a jeszcze podziękuję bo jakoś do domu trzeba wrócić;-) tylko nie poupijajcie mi się tutaj bo nie będę miała z kim się napić po 22:-p no chyba że do lusterka:-D Co do zdjęcia obiecuję ale jak już pisałam teściu zabrał aparat i fotografuje swoje ptaszki i jeże:baffled:
To on ma więcej niż jeden :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry