reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
dzięki:-)Monia, REGCLEANER.
Agulka jak już wszystkich tak chcesz odwiedzać to może Cię poniesie ja zapraszam do mnie;-)
W wakacje będziemy w tamtych stronach, albo u Ciebie;-);-);-);-)
a dla mnie coś zostało??????
Witam. To ja się przyłączę do winka, ok? Bo mam co oblewać;-)
Mężus dobrą ma rękę niech częściej takie nowiny przynosi
tego też się napiję
aha, i w ramach akcji "spokojny sen bez przerw w nocy" dałam Oskarowi kubek melisy. smakowało mu, a zobaczymy jak nocka. z drugiej strony: co mu patrzę do buźki to ma nowe zęby, ale nie jestem w stanie policzyć. ale od 3 tygodni tak około 5 się przebiło
Ja z meliską muszę też spróbować
a to gnojeNo jestem spowrotem to co miało być zrobione jest zrobione. Właśnie przyjechali mi kolejni goście i czekam na jeszcze jednych ale gnoje odbijają jak dzwonię żeby potwierdzić rezerwacje już zgłosiłam to kierowniczce bo nie mam zamiaru tu siedzieć dłużej niż to konieczne zwłaszcza że pod biurkiem to winko się tak ładnie do mnie uśmiecha
Monia cieszę się, że z maluchami lepiej i ze spacerku, bo wiem jak to było kiedy maje nie mogły wyjść i buźki miały przyklejone do okna
Anetasa zdjęcie - okularnico
Donakt a teraz co z Twoim netem, jesteś czy spierdzielili na dobre
Nam dzis dzień minał szybciutko.
Najpierw dostałam śniadanko do łózka, potem wyeksmitowałam do fryzjera ( jestem zadowolona blondi) , po 4 godzinach wróciłam i zaraz pojechałam po dziewczyny do przedszkola ( bo kuzyna Lila dziś raczyła Maję odwiedzić), potem zabrałam synusia i pojechałam do mamy a J został z dziewczynami.
U mamy juz poprawki sukienki zrobione, więc zadowolona jestem bardzo.
Dzieci usnęły pół godziny temu, bo w wannie obcinałam włoski Adasiowi, moja fryzjerka nie miała czasu aby to zrobić a mi się juz w przyszłym tygodniu by nie chciało znów do niej jechać
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ja za polewnie a jeszcze podziękuję bo jakoś do domu trzeba wrócić;-) tylko nie poupijajcie mi się tutaj bo nie będę miała z kim się napić po 22 no chyba że do lusterka Co do zdjęcia obiecuję ale jak już pisałam teściu zabrał aparat i fotografuje swoje ptaszki i jeże
Pytanie już się poprawiłam i jesteś na liście ;-)a dla mnie coś zostało??????
To on ma więcej niż jedenJa za polewnie a jeszcze podziękuję bo jakoś do domu trzeba wrócić;-) tylko nie poupijajcie mi się tutaj bo nie będę miała z kim się napić po 22 no chyba że do lusterka Co do zdjęcia obiecuję ale jak już pisałam teściu zabrał aparat i fotografuje swoje ptaszki i jeże
to za Twoje zdrówkoPijcie i na mnie nie czekajcie gościu właśnie zadzwonił że wyjeżdża za chwilę z Wrocławia więc ja tu chyba dziś zakwitne dłużej szlak by to trafił
Hrudzia halo jesteś czekamy
reklama
To on ma więcej niż jeden
O Ty zbereźnico:-) to winko już tak na Ciebie działa czy zawsze masz sprośne myśli:-)
Podziel się: