reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Nuska nie pocieszaj mnie to jeszcze 4 godziny:-( i nie kuś kobieto winem bo chętnie bym się napiła:tak:

Dasz radę a to tak na pocieszenie

Mężczyźni super kierowcy

Dzisiaj rano jechałem jak zwykle do pracy Trasa Łazienkowska.
Przede mną, lewym pasem nowiusieńkim BMW jechała blondynka...
Przy prędkości 130 km/h.... siedziała z twarzą tuż przy lusterku i...
malowała sobie rzęsy. Ledwie na moment odwróciłem głowę, a kiedy
spojrzałem znowu na BMW oczywiście okazało się, że blondynka (wciąż
zajęta
makijażem!!!) już jest połowa auta na moim pasie!
I chociaż jestem naprawdę twardym facetem,to tak się przestraszyłem, że
i golarka i kanapka wypadły mi z rąk. Kiedy próbowałem kolanami opanować
kierownice tak, aby wrócić na swój pas ruchu komórka wyleciała mi akurat
prosto do kubka z gorącą
kawą, który trzymałem między nogami. Kawa naturalnie się wylała,
poparzyła moja męskość, zrujnowała mój telefon i przerwała bardzo
ważną rozmowę!!! Jak ja k...wa nienawidzę kobiet za kierownica.....

reklama
U nas też coś takiego otworzyli nawet raz się tam wybraliśmy ale jak to na dziurę przystało mała powierzchnia i nie ma podziału na jakąś grupę wiekową:wściekła/y: i zwyczajnie bałam się wtedy puścić Tuśkę wśród tłum szalejących klkulatków:zawstydzona/y: właśnie chcę zorganizować grupę dzieci w podobnym wieku do Tuśki i się tam wybrać:tak: Dowiadywałam się że wtedy można zarezerwować sobie salę i jest tylko do naszej dyspozycji ale musi być chociaż 10 maluchów.

Dzięki Nuśka;-)

To już jest z Twojej strony okrucieństwo:-p ale jak przyjadę do domku to wodzona przez Ciebie na pokuszenie napewno się napiję:tak:

Nuska - ja mam dzis dzien trzezwosci.:-p..bo jutro ide na impreze sowicie zakrapiana- jak ostrzegla mnie gospodyni:szok::eek:...wiec dzis trzymam fason!...hmm tzn pion!

Nuska - ja mam dzis dzien trzezwosci.:-p..bo jutro ide na impreze sowicie zakrapiana- jak ostrzegla mnie gospodyni:szok::eek:...wiec dzis trzymam fason!...hmm tzn pion!

A może lepiej jednak zrobić lekki podkład:baffled::tak::rofl2::-D

Dokładnie konieczny jest podkład jako to tak bez podkładu się nie da Hrudzia kto jak kto ale tego że Ty mi odmówisz to się nie spodziewałam:szok::szok::rofl2::sorry2::-p:-(

Nuśka szkoda że tak daleko mieszkasz bo widzę że Ty to taki podobny typ do mnie;-) przynajmniej w kwestii alkoholowej:wink:

co to same abstynentki:szok::-p
może jednak
Nuśka ja chętnie skorzystam:tak::-)ale tak za godzinkę jak poloze dzieci spać:-p
a tak wogóle to witam:-)
maly jęczy bo niepozwalam mu otwierać szufladki z plytami w komputerze:no:Hurda ja to jestem okrutna matka;-)
Witam nową mamusie i zaglądaj do nas tak często jak tlko możesz i napisz coś o sobie i córeczce
my dziś byliśmy u lekarza na kontroli pytalam go o tran i powiedzial ze jak najbardziej moge podawać:tak:no i dzieci zaś dostali antybiotyk ponieważ uszka jeszcze nie dokońca zdrowe:-(i pytalam sie czy możemy wychodzić na dwor na spacery i powiedzial że spacery niczemu i nie zaszkodzą że możemy chodzić ale najgorsza jest ta zmiana temperatury z ciepla na zimne :baffled:no i dzisiaj byliśmy 2 razy na spacerku:-):-):-):-)pierwszy raz od 2 tygodni

reklama
Nuśka ja chętnie skorzystam:tak::-)ale tak za godzinkę jak poloze dzieci spać:-p
a tak wogóle to witam:-)
maly jęczy bo niepozwalam mu otwierać szufladki z plytami w komputerze:no:Hurda ja to jestem okrutna matka;-)
Witam nową mamusie i zaglądaj do nas tak często jak tlko możesz i napisz coś o sobie i córeczce
my dziś byliśmy u lekarza na kontroli pytalam go o tran i powiedzial ze jak najbardziej moge podawać:tak:no i dzieci zaś dostali antybiotyk ponieważ uszka jeszcze nie dokońca zdrowe:-(i pytalam sie czy możemy wychodzić na dwor na spacery i powiedzial że spacery niczemu i nie zaszkodzą że możemy chodzić ale najgorsza jest ta zmiana temperatury z ciepla na zimne :baffled:no i dzisiaj byliśmy 2 razy na spacerku:-):-):-):-)pierwszy raz od 2 tygodni

Oj Monia długo już te antybiotyki biorą Twoje dzieciaczki:-( czy tylko mnie się tak wydaje:baffled: ale najważniejsze że wreszcie możecie wyjść na dwór bo w domu to można dostać kręćka:tak:

Do góry