reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hej

Do Atru pisałam i wysłałam dwa sms-ki bo miałam do niej dwa numery telefonu i nic do teraz nie odpisała więc albo zmieniła numer albo coś jest nie tak????? Może jeszcze ktoś ma do niej numer ?????

A Hrudzia pisała że już jest spokojniejsza tylko jej przykro że tak się wszystko potoczyło:-(

reklama
Nie wiecie co u Naomi????? Dawno tu jej nie było
JA mam tylko jej gg i próbowałam do niej pisać 2 razy i za każdym razem jak wysłałam do niech wiadomość ona od razu była niedostępna więc albo ma nowe gg albo nie chce ze mną pisać:-:)-( więcej nie będę się narzucała

Oj wykruszają nam się BB-ony ale i nie które powracają:tak: Nuśka przekaż Hrudzi ucałowania i powiedz że my nadal trzymamy kciuki:tak:

witam sie i ja :tak:
wczoraj was poczytalam ale bylo juz tak pozno, ze nie mialam sily odpisywac i poszlam spac. jak sie pozniej okazalo dobrze zrobilam bo moje szczescie zrobilo mi dzisiaj pobudke o 4 40!!! :szok: przetrzymalam go w lozeczku do 5 20 i w koncu dalam za wygrana. zal mi bylo jak tak plakal co chwile. wzielam go do pokoju obok, wlaczylam bajki i polozylam sie obok niego. no i zasnelam. a jak sie pozniej okazalo piotrus tez walna kimono i spalismy do 8 15! maz jak wrocil z pracy zrobil nam zdjecie bo spalismy w bardzo dziwnej pozycji trzymajac sie za rece :-D przy najblizszej okazji wkleje wam na zamkniety.
ciagle mysle o hrudzie... oby sie udalo.
i mysle tez o pomysle spotkania sie :tak: nawet moj M jest za! tylko mysle, ze ciezko sie nam bedzie spotkac wszystkie razem w jednym miejscu i dlatego proponuje wybrac trzy miejsca i trzy rozne terminy, tak zeby kazda mogla ktorys z nich wybrac dla siebie. a moze znajda sie takie, ktore beda na wszystkich? :-) sa tez dni, ktore juz wiadomo ze nie beda nam pasowaly (chrzciny, komunie, wesela) ale mysle, ze mozemy sie jakos dogadac :tak:co wy na to?

Iza ja tak sobie myślę że ustalenie trzech miejsc i terminów spowoduje efekt taki że każda dojedzie tam gdzie jej najbliżej a co za tym idzie ciężko się będzie spotkać w większym gronie. Wydaje mi się że lepiej określicjedno miejsce i jeden termin kto będzie mógł się zjawi a przecież za jakiś czas możemy zorganizować kolejne spotkanie i znów w innym miejscu. Zresztą sama nie wiem:baffled:

Iza ja tak sobie myślę że ustalenie trzech miejsc i terminów spowoduje efekt taki że każda dojedzie tam gdzie jej najbliżej a co za tym idzie ciężko się będzie spotkać w większym gronie. Wydaje mi się że lepiej określicjedno miejsce i jeden termin kto będzie mógł się zjawi a przecież za jakiś czas możemy zorganizować kolejne spotkanie i znów w innym miejscu. Zresztą sama nie wiem:baffled:
Zgadzam się z Tobą:tak:

ale mi wlasnie o to chodzilo. trzy rozne terminy nie tydzien po tygodniu tylko np. po miesiacu. jak zaczniemy ustalac jedno miejsce to nic z tego nie bedzie. juz to przerabialysmy w zeszlym roku. dziewczyny pisaly o poznaniu ale... no wlasnie- tylko pisaly. a tak powiedzmy ze w maju bedzie to opole, w czerwcu mragowo a w lipcu poznan. kazda uzna gdzie ma najblizej i przyjedzie. ja np. pisze sie na wszystkie 3, jesli tylko nic mi nie stanie na przeszkodzie.

ale mi wlasnie o to chodzilo. trzy rozne terminy nie tydzien po tygodniu tylko np. po miesiacu. jak zaczniemy ustalac jedno miejsce to nic z tego nie bedzie. juz to przerabialysmy w zeszlym roku. dziewczyny pisaly o poznaniu ale... no wlasnie- tylko pisaly. a tak powiedzmy ze w maju bedzie to opole, w czerwcu mragowo a w lipcu poznan. kazda uzna gdzie ma najblizej i przyjedzie. ja np. pisze sie na wszystkie 3, jesli tylko nic mi nie stanie na przeszkodzie.

Na Opole i Poznań to ja z pewnością się piszę:tak: właśnie też bym chviała żeby na gadaniu tylko się nie skończyło:tak:

reklama
zerknelam na mape wrzesniowek i mrogowo to kiepski pomysl, bo z tamtych stron prawie nikogo nie ma. proponuje krakow.

Do góry