reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hej.
Jestem za jednym miejscem i jednym terminem, najlepiej troche odległym to wtedy wszystkie by miały czas na:
* zarezerwowanie terminu
* udobruchanie mężów
* zebranie kasy

zróbmy wątek z ankietą kilku wiekszych miast i tam wiekszoscią wybierzemy ja proponuje warszawe, kraków albo wrocław no moze tez byc trójmiasto bo nigdy nie byłam

Oj z wiadomych powodów jestem za:-) wątek nie głupi pomysł tylko ja z ciemnogrodu nie wiem jak taką ankiete zrobić:zawstydzona/y: Kto mądrzejszy niech działa:tak:

zróbmy wątek z ankietą kilku wiekszych miast i tam wiekszoscią wybierzemy ja proponuje warszawe, kraków albo wrocław no moze tez byc trójmiasto bo nigdy nie byłam

:tak::tak::tak: ktoś taką już kiedyś robił w innym temacie na zamkniętym o wiem to była Majandra i co zrobisz????:-)

Hej.
Jestem za jednym miejscem i jednym terminem, najlepiej troche odległym to wtedy wszystkie by miały czas na:
* zarezerwowanie terminu - pewnie i tak będe musiała wziąc urlop więc mi wszystko jedno
* udobruchanie mężów - już prawie na walizach siedzi i gotowy do wyjazdu:-D
* zebranie kasy - choćbym miała wziąć pożyczkę z prowidenta to kasa się znajdzie:-D

:tak::tak::tak:

Nie ma reguły bo ja w ciąży przytyłąm 12kg czyli ważyłam na koniec 66kg a skurcze łydek potrafiły mnie budzić w nocy dopiero duża dawka magnezu pomogła

dokładnie u mnie to samo przytyłam w ciąży 10 kg a skurcze ałłł jak sobie przypomnę wrrrr no i przeklęta zgaga też mnie męczyła

Co do wyjazdu myślę że Warszawa i Poznań są ok ale czekam na listę :-)

I dobrej nocki kochane bo jutro muszę wcześnie wstać

Nuśka śpij smacznie a my tu może coś wreszcie ustalimy choć mój M już marudzi i mówi że mi zaraz ten net odetnie bo zamiast z nim to z Wami siedzę:zawstydzona/y:;-)

Ja też zaczekam na sondę ale o ile nie padnie lepsza propozycja typu Opole, Wrocław albo Kotlina Kłodzka:-D to ten Poznań mi naprawdę odpowiada:-)

reklama
Ja uciekam spać bo rano już nie będzie kuzynki co by się Tuśką zajęła a ja sobie pośpię do 9:zawstydzona/y: oj będzie mi jej brakować :tak: ale temat zlot czarownic:-D uważam za otwarty i nie popuszczę do póki się jakos nie dogadamy;-) a tylko zapomniałam Was poprosić żeby termin nie zbiegał się z jakimś tzw długim wekendem bo wtedy ja odpadam mamy w pracy nie pisany układ że w takich dniach i w Święta nikt urlpou nie bieże. Miłej nocy kochane!

Do góry