reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

agulka- wspolczuje adasiowi :-(. ja tez cieeeeezko przchodzilam ospe. goraczka 40st. przez kilka dni. rodzice juz nie wiedzieli co ze mna robic :no: a krosty mialam doslownie wszedzie! nawet na jezyku, podniebieniu i w przelyku! nie moglam jesc ani pic. koszmar. trzymam kciuki za niego.

reklama
Oj przeceny przeceny...ostatnio przepadlam na kilka godzin a Galerii ale ostatecznie wyszlam z niczym bo rozsadek przemowil - przeciez wszytsko juz mam:baffled:. A na wiosne szukam granatowej kurtki skorzanej ze stojka. Jak ktoras zauwazy....:-)
my dzisiaj tez bylismy na zakupach bo zima dopiero co sie zaczela a moje dziecko juz z zimowych butow wyroslo :eek: wstapilismy przy okazji do smyka i do reserved. mega obnizki! piotrus na cala wiosne jest juz obkupiony :tak: no, chyba ze nowe buty beda potrzebne :sorry2:
ale u nas dzisiaj bylo strasznie zimno! o 8 rano bylo -14st. na spacer ubralismy wiec dodatkowa warstwe swetrow i szalelismy tak, ze piotrek az piszczal z radosci! wczoraj ulepilismy balwana a dzisiaj go "rozlepilismy" :-D ale byla frajda.
kurcze przez to zimno M znowu przeziebiony! prawie cala noc spedzil na zewnatrz :wściekła/y: mam nadzieje, ze piotrek nie podlapie.

agulka- wspolczuje adasiowi :-(. ja tez cieeeeezko przchodzilam ospe. goraczka 40st. przez kilka dni. rodzice juz nie wiedzieli co ze mna robic :no: a krosty mialam doslownie wszedzie! nawet na jezyku, podniebieniu i w przelyku! nie moglam jesc ani pic. koszmar. trzymam kciuki za niego.

i tak u nas też jest, najgorzej w pieluszce , we włosach i nawet w rzęsach, dzis w nocy gorączka 40st. i we trójkę w ogóle nie spaliśmy:no: swędziało małego strasznie

nawet nie czytam, rycze i niech jak najszybciej będzie niedziela po 18, nie komentujcie:-( nie mam siły...

współczuję i niech juz pojedzie:tak::tak::tak:

Justyna, przykro mi... :wściekła/y::-(

Agulka, zdrowiejcie szybko. Podobno im wcześniej się przechodzi ospę tym łagodniej.

U nas nieciekawie. Oskar od czwartku kaszle, a od wczoraj wieczorem kaszle bardzo mocno. Cały czas ma taki mokry kaszel, wczoraj zwymiotował tą wydzielnię. I w nocy nie bardzo spał, męczył się. Teraz próbuje się zdrzemnąć, ale też go męczy :-( Nie ma gorączki, ale boję się żeby nie złapał czegoś gorszego - u nas panuje wirusowe zapalenie płuc, dzieci koleżanek są po szpitalach.

Witam się w niedzielne przedpołudnie niestety z pracy:-( musiałam zastąpić koleżankę bo ma egzamin ale na szczęście tylko do 15 a w zamian jutro pojadę do domku już o 18:tak: myślałam że wczoraj naprodukowałyście tyle że będę miała dzisiaj co czytać a tu raptem kilka postów.
Agulka szkoda mi Adasia i Was wszystkich on się najbardziej męczy ale Wy nietety razem z nim. Ja już chyba kiedyś pisałam że też okropnie przechodziłam ospę ze wszystkich chorób jakie przechodziłam przebieg tej zapamiętałam dokładnie:wściekła/y: mam nadzieję że to choróbsko szybko minie.

nawet nie czytam, rycze i niech jak najszybciej będzie niedziela po 18, nie komentujcie:-( nie mam siły...
:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

i tak u nas też jest, najgorzej w pieluszce , we włosach i nawet w rzęsach, dzis w nocy gorączka 40st. i we trójkę w ogóle nie spaliśmy:no: swędziało małego strasznie
biedny Adaś...niech ta ospa szybko ucieka a że już nie wróci to możecie byc pewni bo naszczęście przechodzi się ją tylko 1 raz:tak:

U nas nieciekawie. Oskar od czwartku kaszle, a od wczoraj wieczorem kaszle bardzo mocno. Cały czas ma taki mokry kaszel, wczoraj zwymiotował tą wydzielnię. I w nocy nie bardzo spał, męczył się. Teraz próbuje się zdrzemnąć, ale też go męczy :-( Nie ma gorączki, ale boję się żeby nie złapał czegoś gorszego - u nas panuje wirusowe zapalenie płuc, dzieci koleżanek są po szpitalach.
Doti dużo zdrówka dla Oskarka. Podawaj mu zawczasu syropy przeciwkaszlowe a jak mu się tylko pogorszy to wybierzcie sie do lekarza:tak:u nas też panuje jakis wirus moje dzieciaczki mialy 2 tygodnie taki kaszel ale naszczęście w nic poważnego im się to nie przeksztalcilo i mamy to już za sobą.

Witam witam, czy pamietacie mnie jeszzce :-)
Nie bede nadrabiac bo za duzo tego jest mam nadzieje ze u was dobrze
mi wczoraj dopiero internet podlaczyli na nowym juz jestesmyale jeszcze nie wszystko skonczone wiec fotek nie bedzie
no a my zdrowi jestesmy troche pochorowalismy ale juz ok hani urosla madralica sie zrobila straszna coraz wiecej mowi i w ogole jest fajnie

Witaj Klavell ! Wszystkie pamiętamy :tak: nawet całkiem niedawno zastanawiałyśmy się czemu nie dajesz znaku życia:-) Choróbska widzę zebrały żniwo i u Was dużo naszych dzieciaczków też chorowało nas narazie odpukać choroba omija i mam nadzieję że tak już zostanie.

reklama
my z chlopem poleglismy w nowy rok hani od nas zalapala zamowilismy lekarza do domu stwierdzil przeziebienie nie dawalo mi to spokoju bo malej po syropku nie przechodzilo poszlam do lekarza i uszko zapalone bylo

Do góry