reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

a ja niestety muszę się już pożegnać :-(bo D już zniósl kołdrę(bo tak jak Donkat oglądamy filmy przykryci:-D) i teraz męczy mnie że już mam kończyć bo on chce oglądać wkońcu ten film.
życzę milego wieczorku:-):-):-)jak mi sie uda to jeszcze zajże po filmie
myślisz,że po co tak kołdra? Przecież już spod niej nie wypuści Cię:-p

reklama
iza znam to uczucie...nie jestes sama :-)

M wraca dopiero w przyszlym tygodniu,tydzien przed wyjazdem moich rodzicow od nas(a przyjezdzaja uz jutro),wiec padly ZNOWU moje marzenia i wyjezdzie gdzies,bo jak zawsze...M sobie wypoczywa,a zebysmy gdzies razem pojechali to juz nie bedzie jak,bo rodzice wyjezdzaja.Fajnie mnie urzadzil,drugi rok z rzedu to samo.Szkoda slow.
Przez 2 dni sprzatalam i cos pichcilam na jutrzejszy przyjazd rodzicow,ciesze sie bardzo,lubie jak ktos nas odwiedza,a zwlaszcza rodzice i to na cale 2 tygodnie :)

ja jestem ale też niedugo bo dziś mamy w planach zobaczyć ,,nie kłam kochanie":tak:a teraz zerkam jeszcze na ,,na dobre i na zle" i w miedzy czasie szukam jakiegos programu do nagrywania plyt bo chcę dzieciom nagrać plytke z piosenkami:tak:

my właśnie skączylismy oglądać, podobał mi się:tak: bo lubię takie romansidła, takie bajki

agulka, stuknal ci 3000ny post i nie bylo imprezy??:-D:-D

ja niedlugo doczekam sie 2000:tak:
:szok::szok::szok::szok: nie wiedziałam, a postawie po wypłacie;-);-);-):-p:-D:-D:-D

Witaj Asia:tak:

Moje maleństwo bardzo wysypane, ale na razie jest spokój po"usypiaczu" :tak:

Monia my oglądalismy cześniej film, by pod tą kołdrą nie zostac już.....:no: bo by było na "indiańca";-):-D:-D:-D

Dobranocka

witam się po nocach w wekend
ja mam zimowe przesilinie i nic mi się nie chce
nie chce mi się pisac sprzątac gotowac itp itd
co do B to mój tez jest z tych leniwych i trzeba wszystko wytykac i upominac al ejakos sie dogadujemy bo to juz 10 lat a 7 pod jednym dachem
a dzis jak wyszłam z domku o 8 to wróciłam o 19 bo po pracy skoczyłam na zakupki i kupiłam sobie 2 luizeczki i dzinsy a co mi tez sie cos nalezy
Agulka współczuje epidemii ale za to bedziez głowy

Nałóg zwyciężył:-D a jeszcze bardziej chyba chęć wyżalenia się dojazd do domu zajął mi ponad 40 minut pierwszy raz w życiu na liczniku 20/30 max a i tak nie wiele brakowało a znalazłabym się w rowie:wściekła/y: taka mgła że pasów na drodze nie widać a samochody z przeciwka dopiero w momencie mijania się. Jeździłam już w we mgle ale czegoś takiego nie widziałam:no: gdybym nie poczuła że podemną inna na wierzchnia to byłabym w rowie po drodze 3 razy się zatrzymywałam i włanczałam awaryjne i miałam ochotę wysiąść i zostawić auto na środku drogi i dalej iść z buta. W efekcie jak już wjechałam na osiedle to się z nerwów rozryczałam i weszłam zapłakana do domu a M zdziwiony bo u nas tej mgły jak na lekarstwo prawie nie widać i zamiast mnie taką roztrzęsioną jakoś pocieszyć to stwierdził że we mgle też trzeba umieć jeździć:wściekła/y: a ja przysięgam po tej dzisiejszej przejażdżce nie mam ochoty już wsiadać za kółko:no: no wyżaliłam się i już mi trochę lżej ale pewnie długo dziś nie zasnę.

Ostatnia edycja:
Myślałam że jeszce sobie z Wami pogadam skoro zasnąć i tak pewnie nie będę mogła zanim nerwy puszczą a tu wszytskie poszły spać:-( więc chcąc nie chcąc ja też uciekam do łazienki ale najpierw zapalę bo jeszcze się we mnie wszystko gotuje.:confused:

reklama
Do góry