reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

czyzby zlot warszawiakow na ferie? no to trzeba sie cieszyc! szef bedzie mial dobry humor;-)

Nie no u nas też są już ferie i dzisiaj jest to zlot wrocławiaków:-D a szef sobie dzisiaj pojechał w Alpy na tydzień na ferie więc mamy trochę spokoju a cieszyć się będzie jak wróci. Spadam pomyć podłogi bo nanieśli śniegu:wściekła/y: ale jeszcze się zamelduje.

reklama
Hej witam wieczorowo.

Anetasa, a jeżdżą oponami z łańcuchami po asfalcie? Bo my się tu nabijamy z tych mieszkających bardziej na północ, że łańcuchy zakładają z okazji samego faktu, że są w górach i ciorają po asfalcie :-D Mam nadzieję że się na mnie żadna nie obraziła ;-)

Mieliśmy dzisiaj gości. Jako że koleżanka jest fryzjerką, Oskarek miał pierwsze postrzyżyny. :-D:tak: Jak mi się uda to wrzucę zdjęcie na zamknięty

Hej witam wieczorowo.

Anetasa, a jeżdżą oponami z łańcuchami po asfalcie? Bo my się tu nabijamy z tych mieszkających bardziej na północ, że łańcuchy zakładają z okazji samego faktu, że są w górach i ciorają po asfalcie :-D Mam nadzieję że się na mnie żadna nie obraziła ;-)

Mieliśmy dzisiaj gości. Jako że koleżanka jest fryzjerką, Oskarek miał pierwsze postrzyżyny. :-D:tak: Jak mi się uda to wrzucę zdjęcie na zamknięty

oj, bo sie zaraz obraze:-D:-D:-D:-D
chociaz ja jescze az z tak dalekiej polnocy nie jestem, a w ogole to pochodze z gor;-)

ja ciagle zapominam, zeby wkleic julitki zdjecie z lokami po kapieli. zaraz to zrobie.

moja niunka juz miaal 2 raz scinane wloski przez fryzjerke i 2 przeze mnie;-)

Ja oglądam na polsacie film, ściągam grę, wcinam ciniminis,a młody łaskawie śpi. Właśnie dzwoni S i mówi,że będzie w domu 24-1 i mam się wyspać,bo będziem mnie później molestował,ale zapomniał,że @ to nie 2 dni:-p
Monia,a może nero?
oj to S nie będzie zadowolony:no::-p
wlaśnie Nero 9 kilka dni temu ściągnelam ale byla to wersja trial i nie szlo nagrać plytki bo wyskakiwalo mi że musze zakupić pelną wersję :-(teraz ściągam Nero 8 może ta wersja będzie laskawsza i pozwoli mi nagrać plytkę:sorry2:

oj to S nie będzie zadowolony:no::-p
wlaśnie Nero 9 kilka dni temu ściągnelam ale byla to wersja trial i nie szlo nagrać plytki bo wyskakiwalo mi że musze zakupić pelną wersję :-(teraz ściągam Nero 8 może ta wersja będzie laskawsza i pozwoli mi nagrać plytkę:sorry2:
ja mam nero 7,bo tylko to chciało mi wejść na Vistę

reklama
Do góry