reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja polecam ksiazki z serii "Mezczyzni sa z Marsa a kobiety z Wenus". jest ich sporo, np dla malzenstw, dla zwiazkow dziewczyna-chlopak, w sypialni itp itd
Kochana...ja tych poradnikow przeczytalam zyliony: od psychologicznych po ezoteryczne i duchowe wywyody. A "Marsjanow" przeczytalam 3 rodzaje

A ja się zawiodłam na tej książce. Dla mnie to banał:-p
Tez uwazam ze z lekka traca banalem i porusza przyziemne sprawy...ta ktora teraz czytam wydaje sie taka 'madra' i rzetelna:-p...czytalam 'Marsjanow' 6 lat temu jak bylam z innym ancymonem i nie powiem, ten banal mi sporo pomogl zrozumiec facetow!:-)

A to przepraszam. Dla nas to wszystko było oczywiste:tak::-D

...czytalam 'Marsjanow' 6 lat temu jak bylam z innym ancymonem i nie powiem, ten banal mi sporo pomogl zrozumiec facetow!:-)

ja czytalam 7lat temu, gdy bylam mloda i zaczynalam zwiazek z P. nie powiem, bo na dobre mi wyszly ich porady:tak:
a kto wie, jakbym do tego podeszla teraz? moze tez byloby banalne?;-)

Myślałam,że skoro tutaj cisz to akcja toczy się na zamkniętym,ale nie:szok:

ja jestem chwilowo, bo wypelaniam ankiete. chyba dopiero druga w zyciu, bo za inne ciagle mi dziekuja:wściekła/y:
lece potem spac, bo sama nie wiem co z soba poczac:-D

w niedziele lecimy na basen, wiec dzis poczynilam depilacje wszystkiego, czego sie dalo:-D jestem gladziutka jak pupa niemowlaka;-)

Myślałam,że skoro tutaj cisz to akcja toczy się na zamkniętym,ale nie:szok:
ja jestem ale też niedugo bo dziś mamy w planach zobaczyć ,,nie kłam kochanie":tak:a teraz zerkam jeszcze na ,,na dobre i na zle" i w miedzy czasie szukam jakiegos programu do nagrywania plyt bo chcę dzieciom nagrać plytke z piosenkami:tak:

ja jestem ale też niedugo bo dziś mamy w planach zobaczyć ,,nie kłam kochanie":tak:a teraz zerkam jeszcze na ,,na dobre i na zle" i w miedzy czasie szukam jakiegos programu do nagrywania plyt bo chcę dzieciom nagrać plytke z piosenkami:tak:

ja tez mialam takie plany. anwet juz przenioslam koldre na kanape(ogladamy przykryci:-D) a P spojrzal i mowi, ze on dzis nie am ochoty. no to i ja nie:no:

pewnie sie zaraz wiedzmy zleca, jak to zawze w piatek!:-D

Pierwsz wiedźma się melduje:-D ja jestem jak się domyślacie prawie cały czas dzisiaj ale mam tu trochę młyn dzisiaj i ciągle coś się dzieje. Wreszcie jakiś ruch i jest do kogo gębe otworzyć:tak:

Pierwsz wiedźma się melduje:-D ja jestem jak się domyślacie prawie cały czas dzisiaj ale mam tu trochę młyn dzisiaj i ciągle coś się dzieje. Wreszcie jakiś ruch i jest do kogo gębe otworzyć:tak:

czyzby zlot warszawiakow na ferie? no to trzeba sie cieszyc! szef bedzie mial dobry humor;-)

reklama
Ja oglądam na polsacie film, ściągam grę, wcinam ciniminis,a młody łaskawie śpi. Właśnie dzwoni S i mówi,że będzie w domu 24-1 i mam się wyspać,bo będziem mnie później molestował,ale zapomniał,że @ to nie 2 dni:-p
Monia,a może nero?

Do góry