reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No i jak zwykle robię wszystko na ostatnią chwilę raporty maile itp chyba nigdy się nie nauczę żeby sobie wszystko na spokojnie porobić tylko siedzę jak kołek a potem latam z językiem na brodzie:sorry2:

Idę się wykąpać, bo tu pustki a ja dzis potrzebuję towarzystwa.:-:)-:)tak::sorry2: Zajrzę a jak nikogo nie będzie to też pójdę komara sapać:tak::tak::tak:

A ja właśnie przyszłam:sorry2: poraz pierwszy od kiedy przyszły te mrozy nie musiałam nic przy aucie robić jak wyszłam z pracy. Wsiadłam i pojechałam a i droga super więc w domku byłam już o 22:15:tak: Mam nadzieję że tak już zostanie jeśli o mnie chodzi to już się zimą nacieszyłam:-)

Widzę Agulka że coś długą tą kąpiel bierzesz a ja miałam ochotę Ci dotrzymać towarzystwa bo walnęłam sobie po 17 mocną kawę bo już zasypiałam i teraz zamiast kłaść się spać to oczy mam jak 5 złotówki:-D idę zobaczyć co tam w tv. A swoją drogą to faktycznie ostatnio to forum coś zaniedbane. Sobota wieczór i nikogo nie ma:baffled:

Anetasa ja jestem. Zrobiłam sobie "pensetowanie" wszystkiego co odstawało od skóry, a Ciebie juz nie ma. Nikogo nie ma.:-(

Gdzie nocny marek - Justyna?????????

Podejrzałam , że Monia świeci.:tak:

Ja głupia zamiast wczesnie iść spać, bo J nie ma to tu ślęczę. A jutro mimo, że niedziela to wyjątkowo ja będę musiała wstac .

Pa do juterka. Ciekawe czy sama siebie jutro pierwsza powitam, stawiam, że tak.

Ostatnia edycja:
Gdzie nocny marek - Justyna?????????

Podejrzałam , że Monia świeci.:tak:

.
Justyna pewnie zabalowała u cioci na imieninach;-)
a u mnie się świecilo bo ściągalam Madagaskar 2 prawie caly dzeń(bo moj komputer sciąga z szybkością ok.30kb/s:crazy:) i już mialam ponad 60% ale net mi się wyłączyl i przerwalo:wściekła/y:i dziś ściągam od nowa
O 9 do szkoły, będę ok. 19:30:-(
oj współczuję:-(mimo to życzę milego dnia w szkole:tak:

reklama
Halo Babony
Wcoraj bylismy na 30tce przyjaciolki ktora zorganizowal jej facet i super to przygotowal: zaprosil kilka osob z jej parcy i nasza cala brygade - ogolnie 20 osob. Kwiaty, tron dla solenizantki, szampany i ciacha a wszytsko w klubie studenckim gdzie12 lat temu obie organizowalysmy wspolnie nasza 18tke. Opilam sie piwem, bylo super!!!!!

Hurdzia nie wiem dlaczego, ale byłam przekonana, że J już zostaje z Wami na zawsze w Polsce:sorry2::sorry2::sorry2:
Chyba juz pisalam o tym...byly plany zeby J byl Tu na stale ale w jego zawodzie bedac na miejscu nie utrzymalby rodziny. Musi jezdzic na kontrakty za granice...ale plus jest taki ze jedzie na ok 5 tygodni i wraca na 1-2 do domu:-)...a nie jak kiedys: niewidomo na jak dlugo i niewiadomo kiedy i na ile bedzie w PL.:crazy:

Krew się nie powtórzyła, Maciuś zdrowieje, apetyt mu wraca. :-DKonsultowałam tą krew z pediatrą (nie naszą) i powiedziała, że to raczej nie krew, a nawet jeśli to takie jednorazowe krwawienie może być spowodowane przemarznięciem. I to się może zgadzać, bo ostatnie kilka dni mocno marzliśmy oboje. Maciuś ma nawet policzki przemarznięte i takie czerwonawe. Mimo wszystko w poniedziałek mąż zawiezie mocz Maciusia do analizy, zwłaszcza, że będzie od ręki i gratis (ma się znajomości w służbie zdrowia;-):tak:).
Ale masz dobrze z ta sluzba zdrowia:-p...a znajomosci wykorzystuj - a co?!!!Dobrze ze u Macka wszystko gra!
A czemu wy tacy przemarznieci? po spacerach?

jestem i ja
ale wam zazdroszcze weny do pisania i systematycznosci ja to tylko codzinenie czytam a pisac jakos mi się nie chce
a wsumie dzieje się u nas troszkę
jak pisałam WIki cpowiedziała do mnie mamo
zrobiłam sobie nowe paznokcie tym razem turkusowe no i nie za długie i taniej i łądniej niz wtedy
i wczoraj przytrafiło mi się coś głpiego i zarazem strasznego
zaprarkowałam autko na parkingu na lekkim wzniesieniu w srodku była Wiki i Szymek i wyskoczyłam na minutkę do takiego kiosku po drugiej stronie ulicy
wychodzę ze sklepu patrze a mój samochód z dziecmi przeturlał się na druga stronę drogi i zatrzymał się na chodniku z tyłem w krzakach na szczęcie nikt nie jechał wpośpiechu nie wbiłam biegu a ręczny puścił ale miałam sraczkę jak to zobaczyłam teraz to mogę się uśmiechac z tego ale niexle się nastraszyłam a dzieci co zadowolone sobie siedziały z tyłu
To takie male ostrzezenie;-)...Anioly czuwaja nad toba i dziecmi:tak:

Anetasa odpowiadam Ci na wcześniejsze pytanie.
Mój szanowny małż pojechał dziś do Piły, będzie spał u siostry, bo jutro ma jazdę po mieście a w poniedziałek egzamin ( prawko).
Ogólnie moje nerwy były z tym związane i na szczęście te dwa dni przed będzie poza domem bo bym chyba nie wytrzymała.......
Trzymam kciuki!!!!

Do góry