reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzięki Donkat że zajrzałaś;-) ja zdycham dostałam @ wzięłam już 2 ibupromy i powoli puszcza a najgorsze że się nie spodziewałam bo 5 dni przed. Od rana zbieram się żeby przetrzeć szyby w samochodzie bo M wczoraj mi je czymś tłustym zaje******** i nic w lusterkach nie widzę a skoro w biał dzień nie widzę to co dopiero będzie wieczorem:wściekła/y: ale wolę poczekać aż mnie puści bo teraz to bym tam chyba padła.

reklama
Dzięki Donkat że zajrzałaś;-) ja zdycham dostałam @ wzięłam już 2 ibupromy i powoli puszcza a najgorsze że się nie spodziewałam bo 5 dni przed. Od rana zbieram się żeby przetrzeć szyby w samochodzie bo M wczoraj mi je czymś tłustym zaje******** i nic w lusterkach nie widzę a skoro w biał dzień nie widzę to co dopiero będzie wieczorem:wściekła/y: ale wolę poczekać aż mnie puści bo teraz to bym tam chyba padła.

na szczescie chyba tylko pierwszy dzien taki bolesny, przynajmniej ja tak mam

Kurrrrfa mać nie mogę S dobudzić i spi w ciuchach na łóżku. Zaraz go zwalę to się ocknie. Przemeblowanie nie przypadło mu do gustu. Tylko nie wie,że to z jego rodzicami latałam z szafami po pokoju. Odrazu spodobałoby mu się.
Jutro jadę na imieniny S chrzestnej. Mieliśmy nie jechać,bo mały jeszcze taki nie dokońca uleczony,ale teściowa powiedziała wczoraj,że S zostanie z małym w domu,a ja pojadę z nimi,choć trochę się rozerwę,bo siedzę cały tydzień w domu:szok: chyba jest chora aalbo ma dzień dobroci dla ludzi.

Na guza dobrze jest posmarować zaraz po uderzeniu smalcem. Dość grubo,bez rzadnego sadystycznego wciskania guzów. U nas to działa.

Co sie stalo Twojej tesciowej!Ale korzystaj i nie ogladaj sie za siebie, kazemu nalezy sie troche rozrywki.A na cioci na imieninach zawsze jest najlepiej :-D

ja tez się witam :-)
mialam dzis nad ranem okropny sen śnilo mi się że nasz pies zagryzl moją Olę i ona zmarla:-(obudzilam sie z placzem i zaraz polecialam do jej pokoju sprawdzić czy wszystko ok i jeszcze przez jakiś czas nie potrafilam się uspokojić:no:

wspolczuje, takie sny sa okropne!

bidulko Ty, znam ten bol.

A u Nas wszystko w porzadku, M leci jutro do Stanow na nie wiadomo ile, ja zostaje z corcia sama, za tydzien w sobote przylatuja do nas rodzice, wiec sie ciesze. M powinien byc nie wiecej niz tydzien na swoich "wczasach", wiec moze wroci zanim rodzice przyjada.

Ostatnia edycja:
Melduję wykonanie zadania tzn szyby w aucie przetarte:-D ale reszta wygląda tragicznie nie wiem co on wczoraj robił z tym samochodem:no: chyba jak jutro małą położe to pojadę gdzieś na myjnie bo wstyd takim brudasem jeździć a po obiedzie chcę jutro jechać do kuzynki. Ibuprom zadziałał i już nie boli mam nadzieję że do wieczora wytrzymam bo wolę się nie faszerować tymi lekami.

Jestem. :-)

Krew się nie powtórzyła, Maciuś zdrowieje, apetyt mu wraca. :-DKonsultowałam tą krew z pediatrą (nie naszą) i powiedziała, że to raczej nie krew, a nawet jeśli to takie jednorazowe krwawienie może być spowodowane przemarznięciem. I to się może zgadzać, bo ostatnie kilka dni mocno marzliśmy oboje. Maciuś ma nawet policzki przemarznięte i takie czerwonawe. Mimo wszystko w poniedziałek mąż zawiezie mocz Maciusia do analizy, zwłaszcza, że będzie od ręki i gratis (ma się znajomości w służbie zdrowia;-):tak:).

Majandra to widzę że same dobre wieści. Ale wyniki faktycznie mimo wszystko warto zrobić dla pewności. A jak mąż podkurował się trochę? A widzisz miałaś mi nie dotrzymywać dziś w pracy towarzystwa a jednak jesteś:tak: Dziękuję Ci bardzo:tak:

reklama
Anetko, mąż tez już lepiej. A zajęcia skończyłam wcześniej, bo się facet na ostatnie nie pojawił. Jego strata;-):-D

Monia, o takich snach jak Twój to też coś wiem. Kiedyś śniło mi się, że mojego brata samochód przejechał, zaczęłam płakać przez sen, aż brat mną musiał nieźle potrząsnąć, żebym się obudziła. Śniło mi się też, że przyjaciółka się topi, a ja ją za włosy próbowałam wyciągnąć. Straszne.

Ostatnia edycja:
Do góry