reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nuska - w ciagu dziennej drzemki raczej sie nie przebudza - ile ma spac tyle pospi. W ciagu nocy - owszem - ale wtedy ide go przytulic i czasem wlaczam raz jeszcze cichutenko kolysanki.

Dobra, zycze Dobrej Nocki...bo moj LOVER dal haslo: ide scielic lozko, bejbi:szok::-p:-D

No to melduję się cała i zdrowa. Dotarłam do domu jakieś 20 minut temu ale najpierw Mafi domagał się pieszczot za cały dzień:-D więc dopiero teraz piszę. Droga koszmar nawet główna krajowa zawalona cała i ani jednego płógu po drodze nie minęłam:no: nie wiem co Ci drogowcy sobie myślą:wściekła/y: maksymalna prędkość przy tych warunkach to 30/ 40km/h ale w sumie wcale nie było aż tak źle jak się obawiałam:tak: Teraz popijam herbatkę z cytrynką i sokiem z malin bo trochę zmarzłam przy odśnieżaniu 20cm warstwy śniegu z mojego bolida:-D

Witam sie jako pierwsza!
pragne tylko zakominkowac ze u nas w 3miescie jest MINUS 19 stopni!!!!! brrrrr
Zadne spacery nie wchodza w gre:no: chybaze autem:sorry2:

Dajecie maluchom kakao? Z mlekiem 'normalnym' czy modyfikowanym? i czy z kubka czy jeszcze z niekapka?

Pozdrawiam
Niedzwidz Polnocy:-D:-p

Witam się z rana. Hruda, to ładnie tam u was mrozi. U nas w sumie nie wiem, bo nie mam termometru za oknem, ale sypie śnieg więc może nie jest tak zimno.
Ja czasami daję Oskarkowi kakao na zwykłym mleku, z normalnego kubka.

Justyna, niech Ci Mati zdrowieje szybko.

Carioca, testowałaś i masz już jakieś wyniki? Ja nie wiem, co jest u mnie grane. Już od kilku dni czuję się jakby miała przyjść @, miała być w sobotę, ale nie ma. A testy wychodzą negatywne. Nie wiem o co chodzi.:rofl2:

Oskar zaczął mówić swoje imię, ale wychodzi mu "Lolu", nie wiem skąd mu się to wzięło ;-)

reklama
Doti - własnie o Tobie myślałam :-) U mnie nowy cykl i nowe nadzieje, właśnie dziś @ zawitała. Nie jestem rozczarowana, jakos czulam ze tak bedzie, poza tym troche bylam podziebiona. Odpuszczamy intensywne staranka, po prostu bedziemy sie kochac kiedy bedziemy chcieli, a co bedzie to bedzie :happy:
U Ciebie opoznienie brzmi obiecująco, trzymam kciuki!!! Takie czucie jak na @ to pamietam w ciąży...

Hruda - ja nie daję, bo alergik :baffled: Wstyd przyznać, ale rano Staśku dostaje mleko w butli, chyba czas zakupić jakiś niekapek do mleka. Moze cos polecacie?

Do góry