reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

ja uwielbiam tortille... w sumie lepsze sa twistery z kfc ale to juz mam po drugiej stronie ulicy i trzeba chwilke stac na swiatlach wiec nigdy mi sie nie chce... tzn nie mi tylko M bo to zawsze on chodzi :-p
a teraz zmykam do spania. jutro ja tez jade kupic sanki bo sniegu u nas prawie po pachy :-D no i konik zaprzegowy jest jutro w domciu wiec troszke ruchu trza mu zapewnic :-D

reklama
j
a teraz zmykam do spania. jutro ja tez jade kupic sanki bo sniegu u nas prawie po pachy :-D no i konik zaprzegowy jest jutro w domciu wiec troszke ruchu trza mu zapewnic :-D
:szok::szok::szok::szok: a u nas czarno:crazy::crazy::crazy:

Bosiu jak mi szkoda Mai, płacze , bo swędzi ja strasznie, ma krostki nawet w buzi, pupci i 'małej" Ten syrop i środki przeciwbólowe nie działają

Ostatnia edycja:
No i wylądowała u nas w łózku, bo z tego płaczu małego obudzi. J idzie do Mai łózka a ja z nią spię u nas, jak Adaś obudzi się na mleko to się zamienimy . Oki spadam utulić ja. Pa

od dobrej godziny leżę w łóżku z zamiarem spania i jakoś mi to nie wychodzi:sorry2:
Powiem Wam jedno ŚWINIE JESTEŚCIE!! tak kusić spragnionego buły człowieka:no: ale...14 jadę na podpis to sobie w dupie wysmaruję,bo otworzyli w końcu MCa w Gnieźnie:tak:
znacie jakieś fajne gry na kompa? ale nie strzelanki, jakieś przygodowe albo coś z logicznych (kółko i krzyżyk:-D)

Dzien bry bry...
Dzisiaj rano byliśmy na stoku, już czuję te zakwasy :baffled:Holender, już trzeci sezon sie "uczę" jazdy na desce i ciągle nie umiem. :crazy:
Ja mialam raz na nogach narty i skonczylo sie wykrecenim reki. Ale probowalam z dosc stromego stoku i bez instruktora. Teraz chetnie pojechalabym na przyuczanie ale juz na snowbordzie - jak szalec to szalec!

A ja podczytuję,ale nie mam natchnienia na pisanie. S mnie wqrwia:wściekła/y: niech już będzie poniedziałek to pojedzie sobie wpiździot. Co chwila jakieś zgrzyty. Mam dość.
Oj siostro w niedoli...moj za to caly dzien na kompie:baffled:i 'zrzeda' mu sie wlaczyla...swietnie:baffled:

Ja mam taki problem.
Adaś od kilku tygodni ma TYLKO na policzkach krostki, jak się obudzi to ma blade, ale juz po kilku godzinach są dość widoczne. Jak przemyję buzię wodą to też się zaczerwieniają. Od ponad tyg nie dostaje nic z nabiału typu jogurt czy twarożek, itd.. ...wyeliminowałam też jajko a one nadal są. Nie mam pojęcia od czego. Czytałam, że może być od Bebiko i że to skaza białkowa.
Też tak myslicie?
Stas tez tak ma - raz silniej raz zupelnie niewidoczne. Lekarka nawet przepisala Zyrtec. Ale mu nie dalam. Mi sie wydaje ze to od cytrusow. Raz po 2 mandarynkach byl zarozowiony wiec pewnie od tego...

Izabela - gratuluje angazu...i zycze zeby ci poszlo z gorki- zgodnie z planem! A te wlasna dzialalnosc to planuujesz z mezem? to on rzuca swoja prace? wybacz jesli jestem za ciekawska:-p:-)

Anetasa - uwazaj na drogach. Tam na poludniu to macie zime - u nas sniegu parwie nie widac:baffled::-(

A ja czuje sie do dupy - mam katar i gardlo mnie boli. Poza tym od 2 tygodni bola mnie jajniki a dzis jeden tak nieperd... ze ledwo chodze:szok::crazy:. Poszalbym to gina ale mam takie szczescie do ginow jak do fryzjerow - czyli zadne. Boli mnie tak od kilku cyklow ( okolo owulacji) a lekarka mowi zeby brac przeciwolowe...tak, tak, jak w Uk - paracetamol dobry na wszytsko km..a ja mam dziwne przeczucia...

No i chcialabym Staska zaczac przyuczac do nocnika ale zupelnie nie wiem jak sie za to zabrac. On przeciez nie wola ani mama ani tata ani nic:-( wiec jak ma cokolwiek komunikowac...a dluzej nic 5 sek nie posiedzi...nie mam pojecia...:-:)baffled:

witam się i ja

u nas mróz i mroźny wiadr z przelotnymi opadami śniegu ale na sanki ten śnieg się nie nadaje a szkoda bo dzieciaki już skakały w oknie na jego widok

kiepski okres dla nas jest teraz mnie ciągle to gardło boli ale już się przyzwyczaiłam i go ignoruje no i zarzywam cudowny lek angoli czyli paracetamol hehehe

w domu sajgonio a mi się nic nie chce takiego mam lenia a w poniedziałek do pracy uf nareszcie ale się wybyczyłam od 23 grudnia w domku

S pojechał zobaczyć do pracy,czy wogóle samochód mu odpali w poniedziałek. Więc korzystam... muszę zabrać się za sprzątanie,bo u nas kiła mogiła,ale leń mnie ogarnął:zawstydzona/y:
mały smarka się tak ciągnąco-glubiaście i do tego kaszel pięęękny i rano miał 38.4, nie wiem co to,bo zęby na razie się uspokoiły. S ma kupić ambroksol,ale nie wiem,czy bez recepty dostanie. Po powrocie ze szpitala nawet na dworze nie byliśmy,a może to błąd:baffled: Mateusz woła ee,ale w momenice jak wali w gacie,a na nocniku echo. Już nawet siku nie zrobi

reklama
Do góry