izabela352
Fanka BB :)
dzisiaj bylam im powiedziec, ze sie zgadzam. 12 ide na przyuczenie i po ok 2 tygodniach mnie przyjma. czyli pewnie od lutego. jakos musze sie tam przemycic na czarno do marca bo wtedy bede wiedziala czy dostane dotacje z urzedu pracy na ta moja firme. a w tym celu musze byc bezrobotna od 6 miesiecy.sprobuj. moze wqarto. jak na razie wszystko wyglada super. szkoda przegapic taka sznase![]()
jak niby dajesz ten czosnek do lozeczka? jakos go kroisz?
nie sadze, zeby to byla skaza. piotrus tez to ma czasami. od cytrusow w naszym przypadku tez to nie jest. maly zjada je tonami (pamietacie, ze mam te "domowe" :-)) i jakos nie widze zwiazku. kiedys majandra pisala, ze macius tez ma cos takiego i ze dostala masc od dermatologa. ja jak chcialam isc z tym do lekarza to piotrusiowi akurat zniknelo wszystko i nie poszlam. jakos nie robie z tego powodu problemow.Ja mam taki problem.
Adaś od kilku tygodni ma TYLKO na policzkach krostki, jak się obudzi to ma blade, ale juz po kilku godzinach są dość widoczne. Jak przemyję buzię wodą to też się zaczerwieniają. Od ponad tyg nie dostaje nic z nabiału typu jogurt czy twarożek, itd.. ...wyeliminowałam też jajko a one nadal są. Nie mam pojęcia od czego. Czytałam, że może być od Bebiko i że to skaza białkowa.
Też tak myslicie?