reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

to super że się imprezka udała, jak też lubie gości co sie potrafią w miarę możliwości obsłuży sami i nienarzakają, my się wczoraj wkręciliśmy na grilla, też było fajnie Szymek się wyhasał tylko tam gdzie bylismy są same dziewczynki i były momenty że się nudził albo one cos się wymądrzały ale generalnie był zadowolony.
Najgorzej miała B bo własnie pojechał do pracy a troszkę wczoraj piwek wypił, wiecie dzień taty i takie tam.
obudziłam się zaczełam sprawdzalotka i nic niewygraliśmy a szkoda, mieliśmy dwa kupony i jakby je poskłada to by była 4 a tak to nic.

reklama
Ciao!!!co slychac u wrzesniowkowych 2007 mamusiek?jakos cicho...ja mialam termin na 11 wrzesnia,ale po ostatnim usg,dostalam nowy termin na 3...Pozdrawiam mamusie!!!

Hej Igasia! Weekendy rodzinne są bardziej - jakoś wszyscy mają mniej czasu na kompa ;-)

Tygrysku! Tak się składa, że u nas też najbliższe wiekowo są dziewczynki. Z piątki dzieci zaproszonych 3 były dziewczynki. Jeden mężczyzna 6 mies młodszy a drugi miał 1,5 mies :-) (więc jeszcze chwilę potrwa zanim się będą bawić z Pawłem a i później pewnie też raczej z naszym Malutkiem :happy2:). No ale w tym wieku jeszcze zróżnicowanie płci nie jest takie ważne, wszyscy bawili się i autami i klockami i ciastoliną :-D!

Dzień doberek:)
majandra - no przykro mi, ale nie pozostaje nic innego jak oszczędzać się na maxa.... Nie zostało już dużo, więc na pewno dasz radę...
Igasia - witaj :-)
AsiaKC - cieszę się, że impreza się udala:)

Zaczyna się ostatni tydzień bez M, wraca na 99% w następny wtorek, najpóźniej w środę :) Już się nie mogę doczekać...

A mój Lolek od kilku dni jest bardzo aktywny, przeciąga się i kopie prawie cały czas... :) Jak mnie to cieszy :-)

pozdrawiam wszystkie wrześniówki

czesc dziewczyny
Majandra miło, że o mnie pamiętałaś, dzięki. Przykro mi że masz problemy z szyjką:( na szczęście rozwiązanie już blisko, wszystko bedzie dobrze zobaczysz a narazie leniu**** póki się da:tak:

u mnie kiepsko...
pozdrawiam wszystkich

Hej,widzę że tu wszystko podobnie jak u mnie skurcze łydek, zmienne nastroje itp hehe. Dobrze że pogoda trochę odpuściła, bo już się bałam że wrócą moje nieszczęsne migreny.
Mija dzidzia też bardzo nisko leży ale to podobno dlatego że to już druga i macica nie jest już taka silna jak przy pierwszym ale nie ma żadnego zagrożenia, tyle że każdy nawet najmniejszy ruch czuję, boli jak się napnie i nie moge się zbytnio nachylać bo zaraz albo się napina albo kopie :tak::-D.
majandra dobrze że to już końcówka, szybko zleci.
gosik a moja Majka lubi się bawić samochodami i motorami :tak::-D, tak na opak.

Blimka - czemu u Ciebie kiepsko?

Dziewczyny, dzis jak wstałam, to mi po nogach ptroszkę ociekło czegoś wodnistego, przeźroczystego :baffled: w ilości ok. 3 łyżek stołowwych i już nic więcej. Do gina idę za tydzień, ale jeśli to się powtórzy, to trudno może będe histeryczką ale poprposzę o szybszą wizytę. Brałam wczoraj na noc Lactovaginal dopochwowo, może to od tego??

reklama
carioca, nie wiem ale przezroczyste i cieknące to mi się kojarzy z wodami, mi jak przed porodem zaczeły przeciekac to takie przezroczyste lekko rózawawe i wodniste i to były własnie wody, nie chce ciebie straszy ale lepiej dmucha na zimne po co pxniej masz brac antybityki ty i maleństwo.
mój leniuszek brzuszkowy się właśnie rozkręca i zaczyna już tak fajnie regularnie się wierci a nie jak wczesniej od czasu do czasu i się bałam że coś mu jest.
ja idę w piątek do gina i zobaczę jak tam moja syjka czy taka zama czy się skróciła, miałam bracnospę 3 razy dziennie a biorę tylko rano bo zapominam i nic się niedzieje bo naprawde dziewczynki tygrysek już tyle nie bryka, a niechcę brac nospy bo potem są problemy ze skurczami porodowymi bo macica nie trenuj eprzed i potem niedaje rady.
fakt to moja 2 ciąża i moja córcia też siedzi niziutko na samym dole i ciska w pęcherz od samego początku.
Blimka - własnie co u ciebie się dzieje????????

Do góry