tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
Widzisz Aneczka Ja To Wszytko Wiem I To Moje Drugie Dzeciątko A Jednak Moja Fantazja I Stresy Robią Swoje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam to tyle że mi nie wolno wykonywać żadnych prac domowych więc czasu wolnego to ja mam nadmiar i od tego wolnego czasu tez juz dostaje świra. A wszyscy mi wciąż powtarzają " wypoczywaj wypoczywaj bo później to nie będziesz miał czasu na nic....." tak tylko jak tu wypocząc na zapas no nie:-).ja dzis cały ranek przeryczałam:-(Łapię jakiegoś doła. Ponad miesiac siedze juz na zwolnieniu i powoli zaczynam świrować, bo ile można prać, sprzatac i gotowac
Masz całkowitą rację już wiem dlaczego ze mnie taka panikara ja poprostu mam za dużo czasu na rozmyślania. Muszę sobie poszukać jakieś zajęcie. A Ty szykuj się juz szykuj do tego wesela bo czasu widzę już niewiele zostało.o jak ja to znam. Ale ja też na zwonieniu siedzę i każde zdażenie mam czas przeanalizować 20 razy i pewnie za duzo uwagi przywiącuję do sprawd, które bym olała w normalnym trybie. Dobrze, ze mam trochę spraw zwiazanych z weselem, mam czym dzien sobie zająć. Teraz jestem na etapie negocjaji z teściową na temat menu weslenego. Jest ciężko ale jeszcze iskry się nie posypały :-)