reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Carioca GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!A krwawieniem bym sie nie przejmowala, ponoc to czeste, ze kobiety krwawia w terminie miesiaczki. Czasem nawet i przez cala ciaze.Trzymam kciuki i ciesze sie wraz z Toba!

Rany dziewczyny jak wy znajdujecie czas na BB w ciagu dnia?Ja za moja cora tak latam, bo nie mozna jej spuscic nawet na chwile z oka, ze nie mam czasu na komputer jak narazie. Hmm czas moze by sie znalazl, ale ona w taka histerie wtedy wpada, bo tez chce sobie postukac w klawiature, ze szajby idzie dostac, wiec oszczedzam sobie moich nerwow i nie uzywam komputera w ciagu dnia. Kupilam jej nawet dzieciecy laptop, ale ona wie, ze to nie prawdziwe. Dzis powyrywala mi kwiatki i przyszla do salonu z rozwinietym papierem toaletowym az od lazienki, a to jest z 6 metrow!

No właśnie Justyna - o czym tam leci? I gdzie jest przepis na te cynamonki z robiłaś z pomocnikiem?

No pocieszyłyście mnie trochę z tym krwawieniem, no ale zobaczymy co jutro będzie. Zmykam spać, dobranoc.

A był taki program o rozwoju dzieci,ale taki trochę naukowy. Bardzo fajny, kiedyś już go oglądałam.
Widziała,że Hrudzia już ci podała. Hrudzia, a Ty robiłaś już?

Carioca gratuluję! Teraz doczytałam :)

Przed świętami ludzi jak mrówek w centrach handlowych. Nie ma nawet gdzie zaparkować :wściekła/y:

e dziewczyny, chyba mam miesiaczke, bo krwawienie trwa. Ten cykl byl taki trzymajacy w napieciu i wnerwiajacy jak serial Lost. Niby test pozytywny, niby juz jasne, a tu krwawienie i nic juz nie wiadomo.

Carioca, a nie chcesz iść narazie do lekarza? Tak jak dziewczyny piszą, krwawienie często się zdarza w ciąży... Z drugiej strony, sama wiesz...
Ja właśnie dziś na pewno dostałam @ :no::wściekła/y::zawstydzona/y::-:)baffled:

Ja nie cierpię przed świętami chodzić po tych centrach handlowych. Tylko nie wiem jak teraz kupić prezenty skoro nie chcę tam iść. :confused:

Carioca mam nadziję, że nie jest tak jak myslę. Dziś miałas iśc do lekarza, tak????

tmadzik ja tam lubię taki tłum w hipermarketach , może dlatego, że jestem tam max 3-4 razy do roku.

Maję znów dzis mam w domu, bo jakaś taka wczoraj niewyraźna mi sie wydawała, a dziś wstała z chrypka i zatkanym nosem

reklama
Doti no to szkoda, ze @ przyszła. Ale wygląda na to, że przynajmniej cykle ci się zrobiły regularne, a to już dobrze. Robisz wykresy temperatur moze?
Nie idę do lekarza, bo jak w poprzedniej ciazy troche plamilam i polecialam z tym do gina, to powiedzial ze oprocz duphastonu i wypoczynku nic sie nie zaradzi, trzeba czekac. Pozyjemy zobaczymy, ze tez ja nie moge normalnei zajsc w ciaze tylko zawsze jakies cuda na kiju.
Ale spoko, nie przezywam za bardzo, bo po pierwsze takie poronienia sa bardzo czeste i trzeba przed natura pochylic czoła, po drugie mam czaderskiego synka z ktorym dzis bedziemy piec cynamonki i to tez jest bardzo wazne :)

Do góry