reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetasa hihihihi BB-cholizm.:-D:-D:-D Kuchnia po wszystkim będzie cacy.:tak:

A co do "ciacha"..... milczę:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Nuska
życzenia w dechę:tak:

Justa jak cynamonki? Jak mały wielki pomocnik? :-):-):-)A w konkursie Epsona to nie nasza Kasia wygrała:no::no::no: zbieżność nazwisk:happy2:

Mały dzis poraz pierwszy od 3 m-cy nie chciał sam usnac, najpierw płakał, że Maja nie idzie z nim spać ( wołał ją) a potem domagał się przeczytania książeczki, a później i tak ryczał w łóżeczku, jak go położyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale byłam twarda, popłakał 5 min a potem trochę przytuliłam i połozyłam a teraz śpi.
To chyba reakcja na to, że Maja dziś nie poszła do przedszkola i troche więcej ją tuliłam niż zwykle.:confused::confused::confused:, bo do południa był zawsze tylko on.

reklama
Carioca- wielkie GRATULACJE!!!!
Hrudzia mniej mnie na BB bo ja do ludzi wyszłam :-D:-D:-DA tak na marginesie, to mam mniej wolnego czasu niz kiedy pracowałam. Staram się podczytywać w miarę na bieżąco ale z pisaniem jest juz zdecydowanie gorzej. Na dokładkę chlopaki śpią z tyłu za mną i najmniejszego członka rodziny chwila moment wybudza dzwięk klawiatury:szok:
Wczoraj przytargałam wielką pakę słodyczy dla małego z pracy a dzisiaj mój M drugą, także dupa zacznie rosnąc na nowo:crazy: ale i tak stwierdziłam, że nie mam czego przegryźć przed kompem:baffled: [ i dogodzić tu babie;-)]

A to Ty nie pracujesz ??? Czy ja czegoś nie doczytałam??? ....... A chyba wiem masz zaległy urlop za 2008 rok??? Czy coś pokręciłam?
No i smacznego życzę(tyle słodyczy dwie reklamówki dla roczniaka oj będzie co podjadać ) a ja sobie nalałam pół lampki wina mam jeszcze trochę w butelce komuś polać .......;-)

U mnie sytuacja wygląda tak, ze jeszcze nie trace nadzieji, ale mam krwawienie. Są kobiety, ktore mają krwawienia do trzeciego miesiąca ciąży i łudzę się, ze ja do nich należę. No ale wiadomo, moze byc tak ze ma miejsce właśnie naturalna selekcja i nikt i nic na to nie porradzi, tylko powinnam się nauczyć żeby nie robić testu zbyt szybko. Ale raczej się nie nauczę.

Nuśka - nie masz się z czego cieszyć, to nie życzenia :-p
Anetas - a napisz trochę o swojej kuchni, co sobie wymarzyłaś i będzie? jakie mebelki, jaka podloga, jaka lodówka, niech mnie poskręca z zazdrości :wściekła/y: Żartuje, uwielbiam sluchac o urządzaniu, mój konik.

Resztę Bebonek serdecznie pozdrawiam i spadam, bo muszę się pouczyć, w ten weekend szkoła. Jak to się stało że sesja już za póltora miesiąca????????????? Jeszcze zajżę przed spaniem. Pa.

Cześć dziewczyny
Carioca GRATULACJE a krwawieniem się nie zadręczaj podobno to bardzo często się zdarza w terminie miesiączki ja z Zuzką też chyba miałam lekkie plamienie i potem musiałam brać duphaston :tak: więc tak jak pisały dziewczyny głowa do góry
Justyna ja nie lubie takich hipermarketowych spendów ale jestem zmuszona zabrać w najbliższy weekend Zuzke do Wa-wy więc może W się z nią wybierze jak ja będę na zajęciach ...
Dzisiaj już na pewno idę wcześniej spać (codziennie to sobie obiecuje :-p) no może zaraz po londyńczykach ;-) pozdrawiam

a ja sobie nalałam pół lampki wina mam jeszcze trochę w butelce komuś polać .......;-)
Mnie nie musisz...bo juz sobie polalam:-p:-D
U mnie sytuacja wygląda tak, ze jeszcze nie trace nadzieji, ale mam krwawienie. Są kobiety, ktore mają krwawienia do trzeciego miesiąca ciąży i łudzę się, ze ja do nich należę. No ale wiadomo, moze byc tak ze ma miejsce właśnie naturalna selekcja i nikt i nic na to nie porradzi, tylko powinnam się nauczyć żeby nie robić testu zbyt szybko. Ale raczej się nie nauczę.

Resztę Bebonek serdecznie pozdrawiam i spadam, bo muszę się pouczyć, w ten weekend szkoła. Jak to się stało że sesja już za póltora miesiąca????????????? Jeszcze zajżę przed spaniem. Pa.
Powodzenia w nauce:szok::tak:I trzymam kciukasy za fasole!!!
Luandzia - londyczykow nie ogladam...bo mnie szlag trafia jak widze to nieszczesna ( dla mnie) Angolandie :/

Nuśka, ja się jeszcze urlopuję:-)
A ja wszystkie procenty, które lubię wyżłopałam i nie mam zapasów winka:-:)-( wódki to ja nie ruszę.:no::no::no:

ale mam zaleglości:szok::zawstydzona/y:nie dam rady wszystkiego doczytać:no:
u nas wszystko ok i szał porządkowy, wlaśnie idę dalej sprzątać :crazy:
Nuśka polej mi winka to może chęci dostanę bo jakis leń we mnie wstąpił:zawstydzona/y:
Carioca trzymam mocno kciukasy za fasolkę
Justyna jak pierniczki zrobione?

ja Londyn uwielbiam fakt że dawno nie byłam i teraz to już zupełnie inne miasto niż pięć czy dziesięć lat temu :rofl2:
mam taki dziki plan że z pieniędzy które odkładam z wypłaty i moich pozostałych alternatywnych źródeł dochodu wykupie lot i opłacę hotel w jakimś europejskim mieście myślałam właśnie o Londynie albo o Paryżu i to będzie taki prezent dla W na trzydzieste urodziny ;-) no chyba że kupie sobie lodówkę:rofl2: mam taką upatrzoną problem polega tylko na tym że kosztuje 6 tyś ale zawsze mogę ją wziąć na raty w media markt jest teraz taka promocja że można wziąć wszystko na raty bez odsetek i nie ma żadnych dodatkowych opłat np coś kosztuje 3 tyś to na 10 rat wychodzi 300 zł na miesiąc (maksymalnie można rozłożyć na 30 rat)

ja Londyn uwielbiam fakt że dawno nie byłam i teraz to już zupełnie inne miasto niż pięć czy dziesięć lat temu :rofl2:
mam taki dziki plan że z pieniędzy które odkładam z wypłaty i moich pozostałych alternatywnych źródeł dochodu wykupie lot i opłacę hotel w jakimś europejskim mieście myślałam właśnie o Londynie albo o Paryżu i to będzie taki prezent dla W na trzydzieste urodziny ;-) no chyba że kupie sobie lodówkę:rofl2: mam taką upatrzoną problem polega tylko na tym że kosztuje 6 tyś ale zawsze mogę ją wziąć na raty w media markt jest teraz taka promocja że można wziąć wszystko na raty bez odsetek i nie ma żadnych dodatkowych opłat np coś kosztuje 3 tyś to na 10 rat wychodzi 300 zł na miesiąc (maksymalnie można rozłożyć na 30 rat)
Ja sam Londek tez uwielbiam - zreszta tam sie zakochalam w J, i te koncert w altenatywnych klubach, ten HidePark, metro...ale serial ukazuje mocowania Polakow...obejrzalam urywek i mialam dosc!
A z tych planow to...wybralabym podroz! Moze Barcelona? Na wiosne...piekna...:-)
Gagulec - zmrozona wodeczka nie jest zla :)

reklama
Do góry