donkat
Fanka BB :)
witajcie kobietki!!!
u nas dzis piekne sloneczko!!
p dzis domu, wiec jak mala wstanie to lecimy do misata pozalatwiac sprawki- jejku, tego zalatwianai to nigdy nie ubedzie????
zaraz wstawiam pranko julitki, to ladnie na dworku przewieje
oj, cie pseudolekarze
zagladaj szybciutko i udanego remontu!!:-)
pisalas wczesniej, ze wtedy gdy nie chce spac tak robi, czyli ewidentnie zwraca na siebi uwage. wtedy ty go przytulasz i juz nie kazesz isc spac-niezle sobie wykombinowal
jesli nie bardzo placze, to nie reaguj, albo staraj sie reagowac z opoznieniem, gdy naprawde sie drze. moze powoli zauwazy ze nie robi to na tobie wrazenia
suuper!!!
u nas dzis piekne sloneczko!!
p dzis domu, wiec jak mala wstanie to lecimy do misata pozalatwiac sprawki- jejku, tego zalatwianai to nigdy nie ubedzie????
zaraz wstawiam pranko julitki, to ladnie na dworku przewieje
Z fasolką kuzynki wszystko ok tylko młot na wyspach uznał termin miesiączki za wyrocznie i przez to napędził jej strachu Ale jupi końcówka 5 tygodnia i wszystko okStrasznie się cieszę.
A ja się żegnam mam nadzieję że o mnie nie zapomnicie bo nie wiem kiedy będę mogła tu znów zajrzeć w pesymistycznej wersji w następny czwartek.
oj, cie pseudolekarze
zagladaj szybciutko i udanego remontu!!:-)
On się wali w główkę i zaczyna płakać. Żebym go wzięła. Jak nie podejdę to bije się coraz mocniej. Majandra co Ty na to? Jesteś oczytana, obeznana to może natknęłaś się na coś takiego? Oczywiście to nie znaczy,że zdanie innych się nie liczy;-)
Tłumaczę,że boli, pokazuję,że ma robić ajka, ja mu robię... Jak pokazuję jego rączką,że boli to się śmieje,bo już jest dobrze,bo mama zwrócila na niego uwagę. Czy jemu czegos brakuje? Przecież poświęcam mu dużo czasu, bawimy się, czytamy. Co tu dużo mowić wszystko robimy razem.
pisalas wczesniej, ze wtedy gdy nie chce spac tak robi, czyli ewidentnie zwraca na siebi uwage. wtedy ty go przytulasz i juz nie kazesz isc spac-niezle sobie wykombinowal
jesli nie bardzo placze, to nie reaguj, albo staraj sie reagowac z opoznieniem, gdy naprawde sie drze. moze powoli zauwazy ze nie robi to na tobie wrazenia
Właśnie zatestowałam, jest druga kreseczka. Miałam się cieszyć jak dzwoneczek, gdyby nie to ze od razu poleciało mi trochę jasnej krwi. Poleciało i narazie cisza. Ale od kilku dni miałam nudności, a teraz ich już nie czuję.
Pojde dzis na badanie progesteronu, a jutro postaram sie wcisnac do lekarza, zobaczymy.
suuper!!!