reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna normalnie czad, a u nas na zadupiu NIC
To ja nie wspomnę o moim zadupiu. Tutaj psy dupami szczekają, diabeł mówi dobranoc i na noc asfalt zwijają. No chyba mnie nie przebijesz:-D
Mały spi,a ja wzięłam się za cynamonki. Miałam nie piec żadnych ciasteczek na święta,ale... nudziło mi się. Obiad mam od wczoraj, okien myć nie będę,a podłogi myłam we wtorek. Choć już nie widać. No i durna pała zapomniała,że nie ma foremek do pierników:crazy: Robota wstrzymana,aż przyjedzie sąsiadka i mi porzyczy. Tylko wtedy będę miała już pomocnika:szok: strach się bać!

reklama
Witajcie czesc i czolem,
U mnie dzisiaj dzien porzadkow.Posprzatalam,wypralam,uprasowalam,ugotowalam i sie zdyszalam.

Właśnie zatestowałam, jest druga kreseczka. Miałam się cieszyć jak dzwoneczek, gdyby nie to ze od razu poleciało mi trochę jasnej krwi. Poleciało i narazie cisza. Ale od kilku dni miałam nudności, a teraz ich już nie czuję.
Pojde dzis na badanie progesteronu, a jutro postaram sie wcisnac do lekarza, zobaczymy.

Super to Stasio bedzie mial rodzenstwo i to chyba wrzesniowe co?

Wkurza mnie żona kierownika mojego J:angry::angry::angry::angry: Mówi o J jakby przynajmniej kogos zarżnął a on tylko prawko stracił. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr A kierownik to mój tata, :happy: hihihih żeby było śmieszniej. Jej słowa: no stało się i teraz trzeba z tym żyć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To teraz bedziesz robic za rodzinnego kierowce.Najgorzej jak imprezka sie nadarzy a tu kielicha wypic nie mozna:no:

Dziękuję dziewczyny, zobaczymy jak bedzie. Niestety krwawienie jest, takie lekkie i ból podbrzusza, ale też i lekkie nudności i ból głowy. Jest termin miesiaczki, wszystko sie moze zdazyc.
Z zeszłej ciąży mam jeszcze dwa duphastony, do jutra wystarczy. Jak Stasio spał to i ja sobie polezalam, dom niech zarasta. Bylam w labolatorium na pobraniu krwi do progesteronu i betaHCG, jutro wyniki. Jesli progesteron jest ok to nawet lekarz nic nie zdziala, wtedy ewentualnie w pon zbadam znowy BetaHCG i jesli nie ma przyrostu to nowy cykl przed nami. A jesli progesteron przymaly, to duphaston dzis biore, jutro najwyzej mi nowe opakowanie przpisze.

O rany to teraz tyle badan kaza robic:szok::szok::szok:A ja nawet folika nie bralam:confused:

Warszawianki coś dla Was
ARKADIA (WARSZAWA)

Wielki Połów Prezentów w Arkadii

W mikołajkową sobotę w godz. 12. - 18. Arkadia zaprasza wszystkie dzieci wraz z rodzicami do interaktywnej zabawy, połączonej z gwiazdkowym obdarowywaniem. W tym szczególnym dniu dzieci będą miały szansę zamienić się w prezentowych rybaków. W samym sercu Arkadii stanie świąteczny basen pełen cennych upominków, z którego najmłodsi Klienci będą mogli wyławiać atrakcyjne niespodzianki. Do Arkadii zawitają Elfy i Śnieżynki, które będą rozdawały słodycze. Przez cały czas trwania imprezy w Centrum obecny będzie Święty Mikołaj, z którym najmłodsi będą mogli porozmawiać o wymarzonych prezentach. Zarówno dzieci, jak i dorosłych, z pewnością zaciekawią występy teatralne, stworzone specjalnie z myślą o arkadyjskich Mikołajkach. Dodatkowymi atrakcjami dla najmłodszych Klientów będą specjalnie przygotowane gwiazdkowe stanowiska do przyozdabiania bombek, przygotowywania łańcuchów, które mogą stać się miłym podarunkiem dla najbliższych. Hostessy, zaczarowane w Śnieżynki, pomogą dzieciom w zmaganiach plastycznych oraz w przygotowaniu świątecznych ozdób. Pokazy z zakresu Arkadyjskiej Magii w wykonaniu Filipa - uczestnika programu "Mam talent" - przeniosą wszystkich Klientów w świat pełen niezwykłości i czarów. Zabawa zostanie uświetniona tańcem w wykonaniu mistrzów.
miko08_arkadia.jpg

Wkleję linka, może każda znajdzie coś dla siebie CoGdzieZaile.pl - internetowy magazyn o modzie i zakupach

Ale wam zazdroszcze Warszawianki:-pJuz coraz lepsze sposoby na zdobycie klienteli wymyslaja.

Zaraz spadamy do tesciowej na imieniny. Stas wreczy jej kwiatki, taki mini mini bukiecik...a ja mam nadzieje zjem sobie jakiegos ciacha:tak::-D
A moze jednak poczekj na meza juz niedlugo;-)

gabids, to teraz lez do gory *** i odpoczywaj:-D:-D
pytalam wczoraj ozdrowko meza i nadal nie wiem(nie mysl tylko, ze jestem podstepnie zainteresowana:zawstydzona/y:);-)

O kochana przepraszam zapomnialam odpowiedziec,
Malz sie kuruje w dalszym ciagu.Wczoraj caly czas spal,dzisiaj troche lepiej.Mowi ze jutro idzie do pracy:szok:
A syna szkola byla zamknieta bo...nie wiem dlaczego jakis Inset Day nie wnikam cokolwiek to znaczy:-D

No to znikam w interesach.Papa

Ostatnia edycja:
O kochana przepraszam zapomnialam odpowiedziec,
Malz sie kuruje w dalszym ciagu.Wczoraj caly czas spal,dzisiaj troche lepiej.Mowi ze jutro idzie do pracy:szok:
A syna szkola byla zamknieta bo...nie wiem dlaczego jakis Inset Day nie wnikam cokolwiek to znaczy:-D

No to znikam w interesach.Papa

to dzien szkolenia dla nauczycieli w szkolach

Jak widać bez Was żyć nie mogę. Wpadłam poczytać u sąsiadów co u Was. Na początek przede wszystkim gratulacje dla Carioci. Ja już po tym pierwszym dniu wiem że jak wrócę do siebie to będę mieć okrutnie rozpieszczone dziecki bo dziadki jej na wszystko pozwalają. Kuchnia u mnie wygląda jak pobojowisko i nie mam ochoty wracać do domu czekam na efekt końcowy. :tak:Pozdrawiam Was serdecznie i do następnego razu tylko nie wiem kiedy uda mi się znów zajrzeć:zawstydzona/y:

Jak widać bez Was żyć nie mogę. Wpadłam poczytać u sąsiadów co u Was. Na początek przede wszystkim gratulacje dla Carioci. Ja już po tym pierwszym dniu wiem że jak wrócę do siebie to będę mieć okrutnie rozpieszczone dziecki bo dziadki jej na wszystko pozwalają. Kuchnia u mnie wygląda jak pobojowisko i nie mam ochoty wracać do domu czekam na efekt końcowy. :tak:Pozdrawiam Was serdecznie i do następnego razu tylko nie wiem kiedy uda mi się znów zajrzeć:zawstydzona/y:
Nalogowiec:-p:-Dtrzymaj sie tam w tym pobojowisku!
Gagulec - co tam slychac? Urlop tez od BB:-p;-):-D
Tygrysku - jak zdrowko?
Carioca - co z badaniami?
Donkat - ciacho? oj przydaloby sie ..przynajmniej na jakims oko zawiesic:baffled:...a tu jaks pusucha w ciachach:crazy:...choc moze nie tymi rewirami chadzam:-p:-D...od dawna nie tymi:baffled:

Ale bylam u tesciowki i..odzylam. Humor mi dopisuje. Ludzi troche bylo, latali zabawiajac Staska a ja sobie po luzaku popalilam w kuchni i napialm sie lyka szmpanka...nie wspominajac o dwoch kawalkach tortu:szok:, mmm pycha. :-)

O widzę że tu ktoś na "ciasteczka";-) ma ochotę :-)

Anetas i to właśnie jest prawdziwy BB-holizm witaj w klubie :tak:a i życzę szybkiego skończenia kuchni oczywiście z efektem zadowalającym

Justyna jak pierniczki? oj szkoda że tak daleko ode mnie mieszkasz

A ja dzisiaj dostałam pierwsze życzenia noworoczne ;-)
Zobacz załącznik 103665 kliknij na fotkę żeby powiększyć

Carioca- wielkie GRATULACJE!!!!
Hrudzia mniej mnie na BB bo ja do ludzi wyszłam :-D:-D:-DA tak na marginesie, to mam mniej wolnego czasu niz kiedy pracowałam. Staram się podczytywać w miarę na bieżąco ale z pisaniem jest juz zdecydowanie gorzej. Na dokładkę chlopaki śpią z tyłu za mną i najmniejszego członka rodziny chwila moment wybudza dzwięk klawiatury:szok:
Wczoraj przytargałam wielką pakę słodyczy dla małego z pracy a dzisiaj mój M drugą, także dupa zacznie rosnąc na nowo:crazy: ale i tak stwierdziłam, że nie mam czego przegryźć przed kompem:baffled: [ i dogodzić tu babie;-)]

reklama
Do góry