No wreszcie do Was dotarłam dzień był ciężki ale może zacznę od początku. Tuśka noc ładnie przespała ale rano jak wgramoliła się do mnie zauważyłam wysypkę na szyji zdjęłam jej piżamkę a tu całe plecki i brzuszek wysypane Zjasdłyśmy śniadanko i wte pędy do lekarza nasza doktor rodzinnna przyznała że nie wie i lepiej nas umówic z pediatrą bo gdyby Tuśka nie przeszła już trzydniówki to wyrok byłby jasny wróciłyśmy do domu mała się przespała i poszłyśmy do pediatry. Wszystko było na szczęście umiowone bez kolejki i co się okazało skutek uboczny szczepienia przeciw odrze, różyce i śwince a pytałam czym to grozi i niby niczym wtedy przynajmniej. Wykąpaliśmy małą w krochmalu i dałam jej wapno mam nadzieję że pomoże bo wygląda jak salamandra plamistaA pozatym dzień był super bo sprawa z kredytem sie rozwiązała ale o tym napiszę na zamknięty.
Donkat poradnik superniani pożyczyłam od koleżanki która ma czteroletnią córcie i zakupiła go już jakiś czas temu w księgarni.
Agulka jak testy J coś już wiadomo?
Donkat poradnik superniani pożyczyłam od koleżanki która ma czteroletnią córcie i zakupiła go już jakiś czas temu w księgarni.
Agulka jak testy J coś już wiadomo?