justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jak jechała do mamy to mówi jak tam u Was jest, przyjechałam i zapomniałam,że miałam zapytać co u WasUffffffffffffffff necik jest. Wcoraj przez te sniegi to ani netu, ani prądu, ani telewizji. Jak w starożytności, hihihihih
Donkat ZK to Zakład Karny
Z tego ZK uśmiałam się. Sorki Donkat.. ale przyznałąm się chociaż
To przegibana nocka była. U nas Mateusz zasnął coś po 23,bo popisywał się na całego,a babcia baaardzo chciałą żeby wnusio już zasnął i zaczęła go nosić na rękach i lulać. Myślałam,że coś mnie trafija przeżyłam ciężką noc
miałam gorączkę bóle reumatyczne i dreszcze Szymek też cały rozpalony a na dodatek Wiki dalej zafundowałą mi w nocy takiego kupala że fuj B też wrócił chory z pracy czyli jednym słowem mały szpital a najgorsze że muszę iś do pracy nie ma lekko
Justynka ja też nie umiem pożyczac kasy zawsze to B robi wiem jak się czujesz
idę się zbierac do pracy ale najpierw musze zajrzec małje w pieluchę bo tak gruchła że pewnie tam jakis odpad toksyczny jest
Cierpliwości i nie nakręcaj się,bo wiesz co z tego może wyjść. Ale trzymam mocno kciukiDziś już nawet moja wyobraźnia nie zauważyła kreseczki Ale nie tracę nadziei, przytestuję za kilka dni :-) Na Stasia test mi wyszedł dopiero 13 dnia po owulacji, a też wcześniej testowałam jak szalona.
No ładnie, i niezłomna poległa;-)No to zaciskam kciuki i czekam
U mnie kiepsko - chłopcy ok ale ja mam gorączkę i cała połamana jestem. Chyba muszę wezwać pomoc bo słaba jestem taka że jak tylko dłużej stoję lub siedzę to mi się robi niedobrze i gorąco i
O nasza wyrodna matko Nie obraź się Majandra,ale wydaje mi się,że pewne rzeczy bierzesz zbyt do siebie. Któraś z nas (pewnie ja też) napisze swoje zdanie,a Ty zaraz bierzesz to jako przytyk, krytykę. Przecież to nie tak. Jeśli Ty nie zgadzasz się z nami to też o tym piszesz i nikt się nie obraża. Troszkę więcej luzu w stosunku do swojej osoby słonko. Przecież nie jesteśmy tutaj po to,aby sobie dokuczać, sprawiać przykrość, krytykować, ale aby sobie pomagać, pisać o swoim sposobie na wychowanie malucha.Ja to Wam nawet nie napiszę, jak zacznę odzwyczajać od smoka, bo znów na mnie naskoczycie. Bo tylko ja tu jestem wyrodną matką, o dziwo, Hruda dobrze robi odzwyczajając już teraz. No, cóż, przyzwyczaiłam się już do nieustającej krytyki.