reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Trzymam kciuki za Matiego!
Nie masz może nr tel do którejś? To mogłabyś nam przekazać wieści jak już będzie po zabiegu! (jakbyco to daj znać a podeślę Ci nr :tak:)

reklama
Justyna, o co chodzi w tym zdjęciu?:confused::baffled:
Niee w zdjęciu tylko nie wiem,czy widziałyście tą galerię.
no i już wiem jutro idziemy do szpitala no i z jednej strony się cieszę bo będziemy miec to juz za sobą a z drugiej strasznie się boję:-( powiniśmy wrócic w środe popołudniu wię c jak tylko wrócimy to na pewno się odezwę:tak:ide śie pakować ale jeszcze dziś będę zaglądać:-)
Im prędzej tym lepiej, mniej nerwów. Choć i tak są,bo to narkoza,a nie jakieś znieczulenie,czy głupi jasiu. Będzie dobrze.

Nie masz może nr tel do którejś? To mogłabyś nam przekazać wieści jak już będzie po zabiegu! (jakbyco to daj znać a podeślę Ci nr :tak:)
Dobry pomysł
A my nocujemy dzisiaj w Mogilnie,bo na 18 mamy dermatologa i nie będę już wracala do domu.
Dostałam dzisiaj kozaki. Facet bezproblemu wymienil mi. Nawet oddał resztę kasy za przesyłkę, bo 11,50 wyszło,a dałam mu 15zł. Taki uczciwy:-D

Jakby sami tacy sprzedawcy się trafiali to było by super:-) chociaż ja do tej pory tylko raz się na allegro nadziałam ani paska ani kasy ani kontaktu ze sprzedającym. No i dwa razy coś odsyłałam ale zawsze kaskę zwrócili:tak:

witam!!!

ja juz dzis po mojej wizycie u dermatolog. przepisala mi tyle roznych specyfikow, ze az soe boje spytac w aptece ile zaplace:szok:

potem lecimy do alergologa z julitka i P/.

mojej siostry kolezanka, no i moja troche tez, chyba zaczela rodzic, bo jej wody rano odeszly. czekam niecierpliwie na wiesci co i jak:tak:

Witam się z rana z pracy!U nas nadal biało i choć cieszę się bo lubię zimę to jednak z perspektywy osoby która musi dojeżdźać do pracy wcale nie jestetm taka zadowolona zwłaszcza że Polanica to nieszczęsna biała strefa i płógi do miasta nie wjeżdżają więc na drodze jedno wielkie lodowisko:wściekła/y: Co do tego reportażu to też oglądałam ale ja wychodzę z tego samego założenia co Klavell owszem w stsounku do małej mam trochę inne podejście i nie daje jej wszystkiego ale sama jem na co mam ochotę.
Justyna odpadła z tańca Żmuda Trzebiatowska

tych dojazdow nie zazdroszcze. my dlugo dojezdzalismy 50km w jedna strone do pracy i po takich dziurach zabitych dechami, ze jak zawialo, albo na drodze byla szklanka, to nie dalo rady przejechac.
oj, takie sa uroki zimy i naszych drog:-D

no i już wiem jutro idziemy do szpitala no i z jednej strony się cieszę bo będziemy miec to juz za sobą a z drugiej strasznie się boję:-( powiniśmy wrócic w środe popołudniu wię c jak tylko wrócimy to na pewno się odezwę:tak:ide śie pakować ale jeszcze dziś będę zaglądać:-)

monia, trzymaj sie dzielnie!!! bedziemy caly czas myslec o was! na pewno bedzie dobrze!!

tych dojazdow nie zazdroszcze. my dlugo dojezdzalismy 50km w jedna strone do pracy i po takich dziurach zabitych dechami, ze jak zawialo, albo na drodze byla szklanka, to nie dalo rady przejechac.
oj, takie sa uroki zimy i naszych drog:-D
Mi droga do pracy latem zajmuje 15-20 minut w zależności od ruchu na drodze. Zimą potrafi się wydłużyć o połowę choć do pracy z pod domu mam 17km. Połowę trasy pokonuję główną drogą krajową więc jest luz ale druga połowa to już koszmar max 30-40 na godz:wściekła/y: no i najgorsze są powroty po 22 bo po drodze mam mega górę i na niej najczęściej tiry blokują:wściekła/y:

Niestety niemam nikogo nr. tel:no: ale jak możesz to podeślij mi swój a ja napewno po zabiegu napisze co i jak:tak:

I dziękuje wszystkim za wsparcie i miłe słowa,cieszę się że myślami będziecie z nami;-):rofl2:

Dostałam dzisiaj kozaki. Facet bezproblemu wymienil mi. Nawet oddał resztę kasy za przesyłkę, bo 11,50 wyszło,a dałam mu 15zł. Taki uczciwy:-D
fajnie że trafiłas na tak uczciwego sprzedawce i oby było takich coraz więcej:tak:

Próbowałam się pakować ale kompletnie niewiem co wziąść najchętniej wziełabym wszystko:-Da przecież my idziemy tylko na 1,5 dnia:tak:

reklama
Witaj Donkat

a ja jestem na maxa wqr.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: robiłam pranie kurtek małego i Mai. Granatowo-niebieską z czerwona:szok: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zafarbowały jasno niebieskie rękawy kurtki małego od kombinezonu, wrrrrrrrrrrrrrrrr Pomyslicie, że porąbało mnie prać takie kolory ze sobą:tak:, ale to nie tak jak myslicie.:no: Rękawy zafarbowały na granatowy kolor:szok: a czerwona kurtka jest taka jak była:sorry2:.Nigdy ta od kombinezonu nie farbowała, bo prałam ja nieraz ( jest po Mai). Dlatego byłam bardzo zdziwiona a teraz wściekła.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobra wiadomośc dzisiejszego dnia. Przyszło pismo z Policji, że J ma wstawić sie na komendę w celu wyjaśnienia i przejścia testów psychologicznych, i tyle. :tak: No chyba, że coś w praniu wyjdzie ( jakm będą go torturowali, hihihih:-D:-D:-D)

Do góry