reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Chyba zaraz zasnę jakoś ta pogoda tak na mnie działa przed chwilą wyszłam na fajkę na zewnątrz i nie odblokowałam drzwi ani nie wzięłam klucza i się zatrzasnęłam ale jestem zamotana najchętniej położyłabym się pod kołderką i zasnęła a tu do 22 daleko :wściekła/y:Idę zrobić sobie kawę bo jeszcze szef przyjedzie i zastanie śpiącą recepcjonistkę za biurkiem:-D

reklama
Ale tu dziś puściutko. Nikt mi nie chce dotrzymać towarzystwa w pracy:-( ale cóż mam nadzieję że się pojawicie później. Ja idę jeść bo coś zgłodniałam a sama z sobą pisać nie będę.

a tak na serio to kiedy moge wejsc do zamknietego?
No nigdy. I to jest tak serio serio.
Chyba zaraz zasnę jakoś ta pogoda tak na mnie działa przed chwilą wyszłam na fajkę na zewnątrz i nie odblokowałam drzwi ani nie wzięłam klucza i się zatrzasnęłam ale jestem zamotana najchętniej położyłabym się pod kołderką i zasnęła a tu do 22 daleko :wściekła/y:Idę zrobić sobie kawę bo jeszcze szef przyjedzie i zastanie śpiącą recepcjonistkę za biurkiem:-D
No siostro od dymka:-D
Byłam w mieście sama,a później żałowałam,że go nie wzięłam,bo było cieplej niż sądziłam

Tak na poważnie to wtedy kiedy wszystkie dziewczyny na nim piszące zaakceptują Twoją kandydaturę czyli jak się domyślam w Twoim wypadku może to nie nastąpić nigdy.

Ostatnia edycja:
A po co chcesz wejsc na zamkniety?
...ale odpowiedz na serio:tak:...bo tak na niby to kazda z nas wymysla tu na forum co jej sie zywnie podoba- o sobie, o dziecku o zyciu..a jak jej inteligencja nie pozwala to pisze jedno zdanie o niczym...takie fanatyzjne forum:rofl2::crazy:

Ja też tak mam często że gdzieś małej nie zabieram a potem żałuję bo wcale nie jest zimno itp ciekawe czy kiedyś nam minie taka nadopiekuńczość i trochę wyluzujemy;-)
U nas dzisiaj bylo na prawde zimno..ja zmarzlam ale Stas mam nadzieje ze nie. Wygladal i chodzil jak balawanek hehe

Ostatnia edycja:
No i nadeszła pora bałwankowania dla naszych maluchów:-D. Ach to jest właśnie to czego nie lubię. Latem ciach bach i jesteśmy na dworze a teraz za nim się naubieramy to pół godziny mija:-D;-)

Mąż sprawdził wyniki w archiwum szpitala - Staś ma moją grupę krwi - RH-. Ufff.

co takie puchy?

Luandzia - a jak sytuacja starankowa w sprawie rodzeństwa dla Zuzi?
Anetasa - jeszcze w pracy?

reklama
Jezeli chodzi o mnie to nigdy sie na to nie zgodze, a zeby wejsc na zamkniety zgodzic musza sie chyba wszystkie :-)
Zanim zaczelas z nami pogrywac, moglas pomyslec i nie wypisuj tu glupot ze zalujesz ze sie zmienilas, bo mnie i tak denerwje sama twoja obecnosc na forum

No i teraz sie Witam...Pamietacie mnie jeszcze prawda???
Co u nas hanifce kolejny zabek sie przebil, a my z mezem zabiegani na maksa jestesmy. Po urzedach biegamy, wymeldowalisy sie z tego mieszkania na nowe zameldowali, adresy wszedzie zmieniac teraz musimy i przeprowadzac sie pomalu zaczynamy no i mieszkanie w polsce kupujemy ale o tym jeszcze napisze
dzies mam zamiar tu troszke z wami pobyc :-) wiem cieszycie sie :-)

Do góry