reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
co trzeba zrobic zeby wejsc do zamknietego
trzeba być:
miłą,
koleżeńską,
uczynną,
ładną,
bogatą,
uczciwą,
sympatyczna,
aktywną,
działającą w jakiejś fundacji,
rozrzutną,
z dobrym gustem,
mądrą,
inteligentną,
zabawna,
dowcipną,

nie powinna:
kłamać,
oszukiwać,
wyzywać,
wyśmiewać,
być wścipską,
wprowadzać w błąd innych,

i dużo, dużo więcej................. A przede wszystkim trzeba wnieść wpisowe : 120 kg ziemniaków, 4 kury i jeden tłuściutki prosiaczek:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

trzeba być:
miłą,
koleżeńską,
uczynną,
ładną,
bogatą,
uczciwą,
sympatyczna,
aktywną,
rozrzutną,
z dobrym gustem,
mądrą,
inteligentną,
zabawna,
dowcipną,

nie powinna:
kłamać,
oszukiwać,
wyzywać,
wyśmiewać,
być wścipską,

i dużo, dużo więcej................. A przede wszystkim trzeba wnieść wpisowe : 120 kg ziemniaków, 4 kury i jeden tłuściutki prosiaczek:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
więc podsumowując Kitty86... NIE ZAŁAPIESZ SIĘ:-p

trzeba być:
miłą,
koleżeńską,
uczynną,
ładną,
bogatą,
uczciwą,
sympatyczna,
aktywną,
rozrzutną,
z dobrym gustem,
mądrą,
inteligentną,
zabawna,
dowcipną,

nie powinna:
kłamać,
oszukiwać,
wyzywać,
wyśmiewać,
być wścipską,

więc podsumowując kitty86... Nie załapiesz się:-p
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Witajcie dziewczyny :)
wiecie może gdzie mogę znaleźć taką książkę?
9788370835316.jpg

no tak a ja se tak weszlam i nawet się nie przywitałam:zawstydzona/y:
Witam:-):-):-)
myślałam że troszeczkę popiszę przynajmniej poodpisuje a tu klops maly się obudzil i jest zmierzly:wściekła/y:więc tylko witam:tak:

reklama
Agulka to życzę miłego spacerku i oby Was ten wiatr nie porwał:tak:
Monia z tymi naszymi pociechami to tak jest jak moja śpi to ja jak porobię wszystko zasiadam do kompa i zazwyczaj jeszcze dobrze posta nie kończę a ona się budzi:crazy: a z nią to żadne pisanie bo albo komputer wyłączy albo koniecznie też chce walić w klawiaturę albo robi sajgon chrupkami, paluszkami lub co tam jej wpadnie w ręcę oczywiście w duecie ze swoim kompanem Mafim:-D

Do góry