reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam, byłam w sklepie z wózkami i wybrałam zupełnie inny. Ostatecznie Chicco C.04. Ostatecznie bo już zakupiony stoi na dole. Stasio w nim pojeździł po domku i sprawiał wrażenie zadowolonego. A ten p*^#y Coneco V3 jutro idzie na allegro i za ile wylicytują za tyle won.

Anetasa - miłej pracki.

Carioca a co cię denerwowało w tym wózku bo szwagierka się na niego napaliła
mi osobiście nie odpowiada spacerówka bo taka futurystyczna kubełkowa spacerówka

Ja też chyba dzisiaj z wami posiedze miałam iść do koleżanki ale wszystkie nianie do Zuzi się wykruszyły i zostaje mi siedzenie w domu
co do pieluch to dwie kupy zrobiła na muszle i kilka razy sikała więc nie zmoczyła pieluchy ale przed samym wyjściem do figloparku zrobiła wielką kałużę na podłodze (była tylko w rajstopach) no ale cóż nie od razu Rzym zbudowano :sorry2:
A melduje, czy po prostu ją sadzasz co trochę?

mi po ponad 3 latach nic nie zżółkło i nie "śmierdziały". ale nowe to nowe:tak:;-);-);-)
Moje po 2 latach też ok, i po następnym roku (dawałam koleżance teraz) też super. Ale dla 3ciego dziecka zdecydowanie odświeżę kolekcję :-D

A ja się dowiedziałam włąśnie że żona mojego kuzyna jest w ciąży :-D I będa mieli drugiego dzidziusia. Jędruś kończy w lutym 2 latka - cudnie! :-D

Dobra, ide na allegro. Jeszcze zajrzę później :-)

Idę się umyć, ale zajrzę jeszcze. CHYBA

Oj i\ciężka cyba noc będzie mały często sie wybudza z płaczem, ah te zębiska niemogłyby wyjśc wszystkie w ciągu jednego m-ca i byłby spokój.

A melduje, czy po prostu ją sadzasz co trochę?

Moje po 2 latach też ok, i po następnym roku (dawałam koleżance teraz) też super. Ale dla 3ciego dziecka zdecydowanie odświeżę kolekcję :-D

różnie kupę raczej woła a jak nie to i tak wiadomo że chce bo puszcza bąki :sorry2:
z siku gorzej pewnie przez pampki

wiadomo że te ubranka nie są w jakimś opłakanym stanie ale to już nie to :zawstydzona/y: pewnie po wypraniu i wyprasowaniu byłyby jeszcze całkiem całkiem w ogóle W twierdzi że wcale nie śmierdzą tylko ja mam jakąś schzę

Obejrzałam allegro - porażka - alo nic albo za dużo a tu jeszcze muszę dla dwóch chłopaków coś wybrać... :baffled:

Dobranoc!

reklama
Goście poszli, sprzątnięte, mąż przysypia na kanapie, można wpaść na forum.

Luandzie , Carioca chyba któraś z Was miała matę do tańczenia. Z jakiego materiału jest wykonana i czy ( mając wykładziny na podłodze), będzie użyteczna?????

Atruviel miała. Ja to tylko w tv widziałam takie cuda :happy:

wyjęłam z szafy wszystkie małe ciuszki Zuzki z zamiarem zrobienia takich paczek ale chyba jeszcze z tydzień się wstrzymam bo jak nie dostanę tej pracy to mogą się przydać ale jeżeli miałoby być tak że będą leżeć jeszcze rok to je sprzedam bo strasznie niszczeją

A ja trzymam. Uprasowanie może zdziałać cuda.

Asia - a kiedy trzecie? No jesteś moja hero.Sama, dwa budrysy w domu, daje radę, myśli o 3. dziecku. No no.

Agulka - mam nadzieje, że Adaśkowi apetyt wróci. Probiotyki polecam serdecznie, na sraczkę mogą pomóc.

Swoją drogą idę za tydzień do dentysty, myślicie że to bezpieczne dla ewentualnej malutkiej ciąży?

Ostatnia edycja:
Do góry