reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Co wygrał? Bo ja nic nie wiem???
wygral konkursie Happy na najbrudniejsze dziecko:-pzajął 1miejsce i dostal zestaw z heppy:tak::-)
Monia - na dyskoteki nosi się złote szorty, do tego srebrny staniczek i szpilki z getrami. :-)

A ja mało zrobiłam, a jutro chcę pooglądać wózki parasolki.
Jestem juz chyba nudna, ale teraz mam opcję Graco Mosaic :sorry2:
*MOSAIC* GRACO +OSŁONA +FOLIA +W.0-24h OKAZJA!!! (477253054) - Aukcje internetowe Allegro

jakoś mnie ten czarno-seledynowy uwodzi.
no strój ciekawy:-Daled niestety niemam takiego w szafie no i figurka tez nie tego:no:
a wózeczek superrrr
monia, fiu fiu fiu- dyskoteka!! ja tez za malzenstwa nie bylam na dyskotece!!! maz mi sie szybciej zestarzal, niz ustawa przewiduje:-D ale chyba na takiej typowej to bym sie nie odnalazla.
no wlaśnie ja też jakos siebie tam nie widzę ale chce sie wyrwać z domu do ludzi:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Włoski wysuszone a oczka się kleją idę więc spać tylko najpierw "do cuce" M bo z dużego pokoju już słychać chrapanie niech wstaje się kompać i spać!:tak:Buziaki dziewczyny i kolorowych snów oraz dobrej nocy dla Was i naszych dzieciątek:happy:

z tym mialam problem:-(ale kupilam sobie jeansy a do tego czerwona bluzeczka:tak:zupelnie niewiem co teraz się ubiera na dyskoteki:no:
Kochana pojedziesz to zobaczysz co się nosi:-p Laski coraz młodsze chodzą na imprezy. No i gołe dupsko to norma. Na coś muszą chłopa złapać...:sorry2:

Poza tym wk... mnie dziś mężu, bo znów wybrzydza z jedzeniem. Tak, mój mąż jest jak małe dziecko. W kółko tylko by kotlety i naleśniki jadł:wściekła/y: Już mam dość. Rozmawialiśmy ostatnio, że musi się dla małego poświęcić i jeść jak człowiek, zgodził się, a dziś odstawił scenę przy jedzeniu, Maćkowi się udzieliło i też nie chciał:crazy::angry::angry::wściekła/y: Pierdzielę już to. Niech je co chce, oczywiście ja muszę gotować dla niego oddzielnie. :wściekła/y:
A wypraw dziada na zieloną szkołę. Jeszcze zatęski za kuchnią żoneczki;-) a tak na poważnie to już te chłopy tak mają. Myślą,że cały dzień na kompie siedzimy czy co??

Która z Was ( bo nie pamiętam) ma matę do tańczenia Stepmanię?????? Muszę wiedzieć czy na wykładzinie będzie można na niej tańczyc?????
Ja myślałam,że to Ty ją masz:-D

A S śpi. Oczywiście w ciuchach:wściekła/y:. Podjechałam po niego, wsiadl i wysiadł żeby bramę zasunąć i słyszę "michu co odjeba...??" no to mówię.... No i powiedział,że mam zapomnieć o fjkach,bo muszę zbierać na lakiernika i blacharza. Ale naprawdę mocno nie widać:zawstydzona/y: Kutafon jeden... Jemu wolno się wypadkować,aż miło a ja tylko betonowej latarni nie zauważyłam:dry:

Hrudzia charakterek to ja mami zawsze brne do celu a w tym wypadku to był płaszczyk kara za takie wybryki zawsze musi być tym razem to cos dla mamy ale zazwyczaj (choć żadko mu się to zdarza) to kolejna super zabawka dla Tusi bo tatuś jej nie wykąpał:-D
Miałam iść spać bo jutro do pracy a tym czasem co?Nadal tu jestem zaczynacie być dla mnie jak narkotyk:-)

Hrudzia charakterek to ja mami zawsze brne do celu a w tym wypadku to był płaszczyk kara za takie wybryki zawsze musi być tym razem to cos dla mamy ale zazwyczaj (choć żadko mu się to zdarza) to kolejna super zabawka dla Tusi bo tatuś jej nie wykąpał:-D
Miałam iść spać bo jutro do pracy a tym czasem co?Nadal tu jestem zaczynacie być dla mnie jak narkotyk:-)
Buuu, my niedobre nie ostrzegłyśmy Cię...:-p

Buuu, my niedobre nie ostrzegłyśmy Cię...:-p
Chyba Wam to jakoś wybaczę;-) a co do mężczyzn transportowców to powiem Ci Justyna jedno co byśmy nie zrobiły z autem to kaplica nawet małe zarysowanie urasta do rangi kasacji a co się w aucie psuje (ja jeżdże do pracy zawsze wspólnym kombi) to zawsze wina baby. Także reasumując oni tzn Ci "tirowcy" muszą swoje pogadać a i dla nich winny musi zawsze być. Wiem co mówię bo ukochany tatuś kieroiwca i mąż właściciel firmy transportowej;-):tak:

A S śpi. Oczywiście w ciuchach:wściekła/y:. Podjechałam po niego, wsiadl i wysiadł żeby bramę zasunąć i słyszę "michu co odjeba...??" no to mówię.... No i powiedział,że mam zapomnieć o fjkach,bo muszę zbierać na lakiernika i blacharza. Ale naprawdę mocno nie widać:zawstydzona/y: Kutafon jeden... Jemu wolno się wypadkować,aż miło a ja tylko betonowej latarni nie zauważyłam:dry:

Właśnie miałam się żegnać i napisać że jednak się Ciebie nie doczekałam a tu taka niespodzianka :-) Ty zawsze jesteś raczej późnymi wieczorami i tak sie zastanawiam o której Mateuszek Cię budzi rano???
A co do samochodu to musimy się przyzwyczaić dla faceta samochód to jak ukochana kobieta;-)

idę się wykąpać ale jeszcze tu zajrzę sie pożegnać przed spaniem:-)
Anetas a na którą jutro masz do pracy???

reklama
Do góry