reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Oooo! Asia pokazała swoją buzię:-D Asia odnośnie tych butów to zmierz sobie łydkę jakbyś je chciała,bo one mają naprawdę 37cm na samej górze

Zmierze, zmierzę :tak: ale już jutro bo teraz jestem w łóżku i nie chce mi się d ruszyć :zawstydzona/y:

czesc laseczki
Asia - sliczne fotka na twoim avatarku...kto to?;-):-p

No już nie przesadzajcie drogie bbony! Toż już nieraz nie dwa się załapałam na zdjęcia. Nawet jeszcze w ciąży ;-)

No i dobrze przypuszczałam Mafi wymiękł:-D a jak się odwróciłam i zobaczyłam co na podłodze zostało po tej ich paluszkowej imprezie to jedyne co mi przyszło do głowy to powiedzieć "PIĘKNIE" :wściekła/y: a ta mała "zołza" słysząc to zaczęła sobie bić brawo:-D no cóż chyba trzeba się zbierać i łapać za odkurzacz bo za chwilę rozniesie te paluszki po całym domu a ja tak ładnie posprzątałam i drugi raz już nie mam ochoty!
Cudnie! :-D

Możecie mówić na mnie KONAN NISZCZYCIEL:wściekła/y::wściekła/y: Już widzę reakcję S jak zobaczy klapę:angry:
No i jak? Co S powiedział?

No i z radosci kupilam sobie takie plaszczyk WŁOSKA KURTKA WEŁNIANA KRATA! (473198204) - Aukcje internetowe Allegro wiem ze krata oklepana ale kolnierz jest fikusny i kolorystyka nie oklepana: moja ulubiona: czern, szarosc i granat! Uwazam ze fajne ciuchy ma ten uzytkownik.
Super! Baaardzo mi się podoba! Jej! Sama bym sobie kupiła :p

hehe juz widze Monie przed otwarta szafa, dlon na ustach, lzy w oczach: co ja na siebie wloze? przeciez ja nic nie mam!...rozpacz!;-):-DOj wszytskie tak mamy:-D:-D:-D
Miałam tą samą wizję przed oczami :-D

Monia, skasowałam tego linka, bo i tak nie mam szans.:no:

Wiecie co, czuję się fatalnie. Nic mi się nie chce, jestem okropnie zmęczona, właśnie wstałam z drzemki i nie czuję się lepiej. Z domu wychodzić mi się nie chce (ale na spacerze dziś byliśmy), takiego małego doła mam. Poza tym wk... mnie dziś mężu, bo znów wybrzydza z jedzeniem. Tak, mój mąż jest jak małe dziecko. W kółko tylko by kotlety i naleśniki jadł:wściekła/y: Już mam dość. Rozmawialiśmy ostatnio, że musi się dla małego poświęcić i jeść jak człowiek, zgodził się, a dziś odstawił scenę przy jedzeniu, Maćkowi się udzieliło i też nie chciał:crazy::angry::angry::wściekła/y: Pierdzielę już to. Niech je co chce, oczywiście ja muszę gotować dla niego oddzielnie. :wściekła/y:
niech se sam gotuje jak nie chce jeść tego co wszyscy...
CZemu nie masz szans? jest dużo nagród a MAciuś miał 2,9 ocenę, czyli był w czołówce!

majandra nie mów że nie ma szans ja też tak mówilam a co Mateusz wygral:-)więc wstawiaj linka spowrotem:tak:
Co wygrał? Bo ja nic nie wiem???

Jupi!Płaszczyk wygrany i już zakupiony!:-)

Gratulacje!

A my dziś byliśmy na pseudo-parapetówie - pseudo bo z chłopakami i na troszkę tylko. Było fajnie tylko że Ci znajomi nie mają jeszcze dzieci (maja jedno w wieku -4 m-ce ;-) ) i mają zupełnie niedziecięce mieszkanie :szok::no: Dopiero się wprowadzili, brakuje im mebli, milion nietykalnych droiazgów leży na niskim stole w pokoju... Cóż - już niedługo będą musieli to wszystko pochować :rofl2::-D

reklama
Carioca mnie tez się podoba kto wie czy bym się nie zdecydowała gdybym już nie miała coneca saturna.
Idę suszyć włoski bo juto do pracy i w najbliższym czasie co drugi dzień bo kierowniczka idzie na urlop. A zapomniałam napisać że M obiecał że w najbliższy wolny wekend wybierzemy się do tego kluby dla "starszej młodzieży" już nie mogę się doczekać:-)

na moment wpadlam, bo ledwo widze, tak mi sie spac chce:szok:

Mały jeszcze tak nigdy jak dziś się nie obsr.... Wszędzie było a jak go podniosłam z podłogi to kapało z rajstop jakby się w szambie skąpał, razem z ciuchami poszedł pod prysznic.

zawsze musi byc ten pierwszy raz! julitka juz nie raz w wannnie po kupie ladowala:rofl2:

Możecie mówić na mnie KONAN NISZCZYCIEL:wściekła/y::wściekła/y:

kobieto, nie dotykaj dzis juz nic:-D:-D:-D

Anetasa, gratuluje plaszczyka i zazdrszcze, bo jest swietny!!

monia, fiu fiu fiu- dyskoteka!! ja tez za malzenstwa nie bylam na dyskotece!!! maz mi sie szybciej zestarzal, niz ustawa przewiduje:-D ale chyba na takiej typowej to bym sie nie donalazla.
carioca ci dobrze napisalal, co sie teraz nosi, wiec nawet nie mysl, ze oczarujesz towarzystwo jeansami i czerowna bluzka:-D:-D:-D:rofl2: choc na pewno an ciebie spojrza, a ze zdegustowani malolaci, to inna sprawa:-D:-D:-D

hrudzia, ty czesciej zmieniasz plaszczyki, niz rekawiczki:-D. co dzien to inny;-)

nuska, dawno nie miaalm okazji pisac z toba, bo jakos sie mijamy

zapomnialam wspomniec o wybrednym mezu majnadry;-) wspolczuje, bo ja tak mam. nie dosc ze mala nie je wszystkiego, to jecze wybredny P i super! a ja sie dwoje i troje zeby cokol;wiek urozmaicic i zeby wszyscy ze smakiem zjedli. choc czasem dla dobra julitki p sie mui poswiecic.
postaw mu ultimatum: albo mu smakuje, albo sam gotuje,a lbo zarabia tyle zeby jesc na miescie:-D:-D:-D

a tak na serio, to cierpliwosci zycze i wymyslcie jakis kompromis, ze raz ty zjesz cos z mniejszym smakiem, raz on, zeby kazdy byl zadowolony:tak:

na moment wpadlam, bo ledwo widze, tak mi sie spac chce:szok:

nuska, dawno nie miaalm okazji pisac z toba, bo jakos sie mijamy

Oj tak uroki mamy pracującej zawsze Was podczytuje (często w pracy jak zrobię sobie przerwę) tylko nie zawsze mam siły by odpisać a i tak mój mąż twierdzi że ja tu z Wami ciągle siedzę .

co do zmęczenia też mi sie już oczy kleją ale wizja wolnej soboty dodaje mi sił;-)

A my dziś byliśmy na pseudo-parapetówie - pseudo bo z chłopakami i na troszkę tylko. Było fajnie tylko że Ci znajomi nie mają jeszcze dzieci (maja jedno w wieku -4 m-ce ;-) ) i mają zupełnie niedziecięce mieszkanie :szok::no: Dopiero się wprowadzili, brakuje im mebli, milion nietykalnych droiazgów leży na niskim stole w pokoju... Cóż - już niedługo będą musieli to wszystko pochować :rofl2::-D
Oj nie wiedza jaka rewolucja ich czeka...ja dlatego nie przepadam odwiedzac 'niedoswiadczonych' rodzicow...nie wspomne ze dziadkowie Staska ( moi rodzice!) specjalnie nie chowaja wszystkich kruchych i cennych bibelotow zeby Stas nauczyl sie nie wyciagac do nich raczek a reagowal na "nie wolno" :eek::crazy::baffled:. Efekt taki ze ja albo babacia latamy za nim...i juz kilka przedmiotow poszlo na zatracenie
Monia - na dyskoteki nosi się złote szorty, do tego srebrny staniczek i szpilki z getrami. :-)

Nuśka, Hruda - jakby co to jestem otwarta na propozycje wyjściowe i dość dyspozycyjna.
A matko:szok:...wiec nie ma rady: wszystkie trzy ubieramy te zlote szorty, staniczki i podkolanowki...i robimy wejscie smoka...tzn smoczyc!:-D:-p;-)
No to melduję się i ja spowrotem wykąpana i pachnąca;-) M zasypia przed telewizorem zaraz go muszę docucić niech idzie spać do sypialni jak człowiek;-) ale najważniejsze że płaszczyk poszedł na koszt firmy w ramach przeprosin za wybryki z pracownikami i jutro mężowska firma zapłaci za płaszcyk w ramach przeprosin:-) bo wczoraj to zatracił się ze swoimi kierowcami:wściekła/y:Niby taki dobry szef ale co za mąż i ojciec:angry: Chociaż niema tego złego co by na dobre nie wyszło jak mawia teściowa przynajmniej ja mam płaszczyk:-D
Oj zolza jak sie patrzy! Az milo!:happy::-)

Ostatnia edycja:
milo mi tu kobietki z wami, ale jednak lece. musze rano budzic gwiazde i przestawauic na normalne pory spania

milego plotkowania i nocki!!!

reklama
Do góry