AsiaKC
Just mama
Oooo! Asia pokazała swoją buzię Asia odnośnie tych butów to zmierz sobie łydkę jakbyś je chciała,bo one mają naprawdę 37cm na samej górze
Zmierze, zmierzę ale już jutro bo teraz jestem w łóżku i nie chce mi się d ruszyć
czesc laseczki
Asia - sliczne fotka na twoim avatarku...kto to?;-)
No już nie przesadzajcie drogie bbony! Toż już nieraz nie dwa się załapałam na zdjęcia. Nawet jeszcze w ciąży ;-)
Cudnie!No i dobrze przypuszczałam Mafi wymiękł a jak się odwróciłam i zobaczyłam co na podłodze zostało po tej ich paluszkowej imprezie to jedyne co mi przyszło do głowy to powiedzieć "PIĘKNIE" a ta mała "zołza" słysząc to zaczęła sobie bić brawo no cóż chyba trzeba się zbierać i łapać za odkurzacz bo za chwilę rozniesie te paluszki po całym domu a ja tak ładnie posprzątałam i drugi raz już nie mam ochoty!
No i jak? Co S powiedział?Możecie mówić na mnie KONAN NISZCZYCIEL Już widzę reakcję S jak zobaczy klapę
Super! Baaardzo mi się podoba! Jej! Sama bym sobie kupiłaNo i z radosci kupilam sobie takie plaszczyk WŁOSKA KURTKA WEŁNIANA KRATA! (473198204) - Aukcje internetowe Allegro wiem ze krata oklepana ale kolnierz jest fikusny i kolorystyka nie oklepana: moja ulubiona: czern, szarosc i granat! Uwazam ze fajne ciuchy ma ten uzytkownik.
Miałam tą samą wizję przed oczamihehe juz widze Monie przed otwarta szafa, dlon na ustach, lzy w oczach: co ja na siebie wloze? przeciez ja nic nie mam!...rozpacz!;-)Oj wszytskie tak mamy
niech se sam gotuje jak nie chce jeść tego co wszyscy...Monia, skasowałam tego linka, bo i tak nie mam szans.
Wiecie co, czuję się fatalnie. Nic mi się nie chce, jestem okropnie zmęczona, właśnie wstałam z drzemki i nie czuję się lepiej. Z domu wychodzić mi się nie chce (ale na spacerze dziś byliśmy), takiego małego doła mam. Poza tym wk... mnie dziś mężu, bo znów wybrzydza z jedzeniem. Tak, mój mąż jest jak małe dziecko. W kółko tylko by kotlety i naleśniki jadł Już mam dość. Rozmawialiśmy ostatnio, że musi się dla małego poświęcić i jeść jak człowiek, zgodził się, a dziś odstawił scenę przy jedzeniu, Maćkowi się udzieliło i też nie chciał Pierdzielę już to. Niech je co chce, oczywiście ja muszę gotować dla niego oddzielnie.
CZemu nie masz szans? jest dużo nagród a MAciuś miał 2,9 ocenę, czyli był w czołówce!
Co wygrał? Bo ja nic nie wiem???majandra nie mów że nie ma szans ja też tak mówilam a co Mateusz wygral:-)więc wstawiaj linka spowrotem
Jupi!Płaszczyk wygrany i już zakupiony!:-)
Gratulacje!
A my dziś byliśmy na pseudo-parapetówie - pseudo bo z chłopakami i na troszkę tylko. Było fajnie tylko że Ci znajomi nie mają jeszcze dzieci (maja jedno w wieku -4 m-ce ;-) ) i mają zupełnie niedziecięce mieszkanie Dopiero się wprowadzili, brakuje im mebli, milion nietykalnych droiazgów leży na niskim stole w pokoju... Cóż - już niedługo będą musieli to wszystko pochować