reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia powiem szczerze że ostatnio my też postanowiliśmy wybrać się na dyskotekę i niezbyt mi się podobało.Wśród tej młodzieży czułam się jak stara baba i nawet strój nie pomógł. Na szczęście w naszej małej pipidówie otworzyli teraz klub dla starszej modziezy i w piątki i w soboty są tam imprezki nawet karaoke co na naszą mieścinę jest szczytem osiągnięć i zamierzam się tam wybrać zdaniem znajomych rewelacja.:-)

Jupi!Płaszczyk wygrany i już zakupiony!:-)
Czekamy na linka. Co za plaszczykowy tydzien!

Majandra - wspolczuje nastroju...a masz w zwyczaju lapanie podlejszego nastroju w czasie przesilen jesiennych i wiosennych? Moze wyrwij sie gdzies, moze zrob sobie chwile dla siebie, moze jaks ksiazka, dobry film? Choc moze to zmeczeni spowodowane jest zla dieta?A maz niech nie steka i jak sie nie podoba to niech sam gotuje.

Majandra - wspolczuje nastroju...a masz w zwyczaju lapanie podlejszego nastroju w czasie przesilen jesiennych i wiosennych? Moze wyrwij sie gdzies, moze zrob sobie chwile dla siebie, moze jaks ksiazka, dobry film? Choc moze to zmeczeni spowodowane jest zla dieta?A maz niech nie steka i jak sie nie podoba to niech sam gotuje.
W niedzielę Asia przyjeżdża:-):tak: A mężowi już powiedziałam, że mam go gdzieś, jak mu nie smakuje, to niech nie je, nie będę gotować oddzielnie. A co do złej diety, to bardzo porawdopodobne. Dlatego właśnie chciałam się "oczyścić", bo czuję się fatalnie.

Hrudzia to ten który Ty chyba dla mnie wynalazłaś:-):tak::-DDziękuję!Geber - Płaszcz 028-rozm.38-OCIEPLANY SEZON: ZIMA (481055746) - Aukcje internetowe Allegro
Idę się kompać ale pewnie tu jeszcze wrócę. M mi właśnie powiedział jakieś 15 minut temu że nie tak się umawialiśmy i że BB miało być tylko w pracy a tym czasem co raz częściej zasiadam w domu. Oj dziewczyny wpędzacie mnie w nałóg i co raz częściej bez relacji z dnia minionego żyć nie mogę:-) ale nie powiem żeby mi się to nie podobało:tak:

Która z Was ( bo nie pamiętam) ma matę do tańczenia Stepmanię?????? Muszę wiedzieć czy na wykładzinie będzie można na niej tańczyc?????

No to melduję się i ja spowrotem wykąpana i pachnąca;-) M zasypia przed telewizorem zaraz go muszę docucić niech idzie spać do sypialni jak człowiek;-) ale najważniejsze że płaszczyk poszedł na koszt firmy w ramach przeprosin za wybryki z pracownikami i jutro mężowska firma zapłaci za płaszcyk w ramach przeprosin:-) bo wczoraj to zatracił się ze swoimi kierowcami:wściekła/y:Niby taki dobry szef ale co za mąż i ojciec:angry: Chociaż niema tego złego co by na dobre nie wyszło jak mawia teściowa przynajmniej ja mam płaszczyk:-D

Carioca - mam nadzieje nie obrazilas sie za te rozplodowe...ale jakos innego slowa nie moglam znalezc, wybacz:zawstydzona/y::tak:

no co Ty!

Monia, skasowałam tego linka, bo i tak nie mam szans.:no:

Poza tym wk... mnie dziś mężu, bo znów wybrzydza z jedzeniem. Tak, mój mąż jest jak małe dziecko. W kółko tylko by kotlety i naleśniki jadł:wściekła/y: Już mam dość. Rozmawialiśmy ostatnio, że musi się dla małego poświęcić i jeść jak człowiek, zgodził się, a dziś odstawił scenę przy jedzeniu, Maćkowi się udzieliło i też nie chciał:crazy::angry::angry::wściekła/y: Pierdzielę już to. Niech je co chce, oczywiście ja muszę gotować dla niego oddzielnie. :wściekła/y:

Jakbym o swoim czytała, mój rybę zje z łaski, też najlepszy jest kotlet. Nie moge zdzierżyć tego marudzenia.
Raz mi z wielkim fochem wyrzucił że "chodzi głodny", akurat prawie z kuchni nie wychodziłam dwa dni. Myślałam, że mnie szlag na miejscu trafi.

Jupi!Płaszczyk wygrany i już zakupiony!:-)

gratulacje!

Monia - na dyskoteki nosi się złote szorty, do tego srebrny staniczek i szpilki z getrami. :-)

Nuśka, Hruda - jakby co to jestem otwarta na propozycje wyjściowe i dość dyspozycyjna.

A ja mało zrobiłam, a jutro chcę pooglądać wózki parasolki.
Jestem juz chyba nudna, ale teraz mam opcję Graco Mosaic :sorry2:
*MOSAIC* GRACO +OSŁONA +FOLIA +W.0-24h OKAZJA!!! (477253054) - Aukcje internetowe Allegro

jakoś mnie ten czarno-seledynowy uwodzi.

M mi właśnie powiedział jakieś 15 minut temu że nie tak się umawialiśmy i że BB miało być tylko w pracy a tym czasem co raz częściej zasiadam w domu. Oj dziewczyny wpędzacie mnie w nałóg i co raz częściej bez relacji z dnia minionego żyć nie mogę:-) ale nie powiem żeby mi się to nie podobało:tak:

My to znamy. Jeszcze parę razy będzie wypominał, potem będzie po kryjomu podczytywał, w końcu machnie ręką bo nie ma szans.

reklama
Do góry