reklama
Monia powiem szczerze że ostatnio my też postanowiliśmy wybrać się na dyskotekę i niezbyt mi się podobało.Wśród tej młodzieży czułam się jak stara baba i nawet strój nie pomógł. Na szczęście w naszej małej pipidówie otworzyli teraz klub dla starszej modziezy i w piątki i w soboty są tam imprezki nawet karaoke co na naszą mieścinę jest szczytem osiągnięć i zamierzam się tam wybrać zdaniem znajomych rewelacja.:-)
Czekamy na linka. Co za plaszczykowy tydzien!Jupi!Płaszczyk wygrany i już zakupiony!:-)
Majandra - wspolczuje nastroju...a masz w zwyczaju lapanie podlejszego nastroju w czasie przesilen jesiennych i wiosennych? Moze wyrwij sie gdzies, moze zrob sobie chwile dla siebie, moze jaks ksiazka, dobry film? Choc moze to zmeczeni spowodowane jest zla dieta?A maz niech nie steka i jak sie nie podoba to niech sam gotuje.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
W niedzielę Asia przyjeżdża:-) A mężowi już powiedziałam, że mam go gdzieś, jak mu nie smakuje, to niech nie je, nie będę gotować oddzielnie. A co do złej diety, to bardzo porawdopodobne. Dlatego właśnie chciałam się "oczyścić", bo czuję się fatalnie.Majandra - wspolczuje nastroju...a masz w zwyczaju lapanie podlejszego nastroju w czasie przesilen jesiennych i wiosennych? Moze wyrwij sie gdzies, moze zrob sobie chwile dla siebie, moze jaks ksiazka, dobry film? Choc moze to zmeczeni spowodowane jest zla dieta?A maz niech nie steka i jak sie nie podoba to niech sam gotuje.
Hrudzia to ten który Ty chyba dla mnie wynalazłaś:-)Dziękuję!Geber - Płaszcz 028-rozm.38-OCIEPLANY SEZON: ZIMA (481055746) - Aukcje internetowe Allegro
Idę się kompać ale pewnie tu jeszcze wrócę. M mi właśnie powiedział jakieś 15 minut temu że nie tak się umawialiśmy i że BB miało być tylko w pracy a tym czasem co raz częściej zasiadam w domu. Oj dziewczyny wpędzacie mnie w nałóg i co raz częściej bez relacji z dnia minionego żyć nie mogę:-) ale nie powiem żeby mi się to nie podobało
Idę się kompać ale pewnie tu jeszcze wrócę. M mi właśnie powiedział jakieś 15 minut temu że nie tak się umawialiśmy i że BB miało być tylko w pracy a tym czasem co raz częściej zasiadam w domu. Oj dziewczyny wpędzacie mnie w nałóg i co raz częściej bez relacji z dnia minionego żyć nie mogę:-) ale nie powiem żeby mi się to nie podobało
No to melduję się i ja spowrotem wykąpana i pachnąca;-) M zasypia przed telewizorem zaraz go muszę docucić niech idzie spać do sypialni jak człowiek;-) ale najważniejsze że płaszczyk poszedł na koszt firmy w ramach przeprosin za wybryki z pracownikami i jutro mężowska firma zapłaci za płaszcyk w ramach przeprosin:-) bo wczoraj to zatracił się ze swoimi kierowcamiNiby taki dobry szef ale co za mąż i ojciec Chociaż niema tego złego co by na dobre nie wyszło jak mawia teściowa przynajmniej ja mam płaszczyk
Carioca - mam nadzieje nie obrazilas sie za te rozplodowe...ale jakos innego slowa nie moglam znalezc, wybacz
no co Ty!
Monia, skasowałam tego linka, bo i tak nie mam szans.
Poza tym wk... mnie dziś mężu, bo znów wybrzydza z jedzeniem. Tak, mój mąż jest jak małe dziecko. W kółko tylko by kotlety i naleśniki jadł Już mam dość. Rozmawialiśmy ostatnio, że musi się dla małego poświęcić i jeść jak człowiek, zgodził się, a dziś odstawił scenę przy jedzeniu, Maćkowi się udzieliło i też nie chciał Pierdzielę już to. Niech je co chce, oczywiście ja muszę gotować dla niego oddzielnie.
Jakbym o swoim czytała, mój rybę zje z łaski, też najlepszy jest kotlet. Nie moge zdzierżyć tego marudzenia.
Raz mi z wielkim fochem wyrzucił że "chodzi głodny", akurat prawie z kuchni nie wychodziłam dwa dni. Myślałam, że mnie szlag na miejscu trafi.
Jupi!Płaszczyk wygrany i już zakupiony!:-)
gratulacje!
Monia - na dyskoteki nosi się złote szorty, do tego srebrny staniczek i szpilki z getrami. :-)
Nuśka, Hruda - jakby co to jestem otwarta na propozycje wyjściowe i dość dyspozycyjna.
A ja mało zrobiłam, a jutro chcę pooglądać wózki parasolki.
Jestem juz chyba nudna, ale teraz mam opcję Graco Mosaic
*MOSAIC* GRACO +OSŁONA +FOLIA +W.0-24h OKAZJA!!! (477253054) - Aukcje internetowe Allegro
jakoś mnie ten czarno-seledynowy uwodzi.
M mi właśnie powiedział jakieś 15 minut temu że nie tak się umawialiśmy i że BB miało być tylko w pracy a tym czasem co raz częściej zasiadam w domu. Oj dziewczyny wpędzacie mnie w nałóg i co raz częściej bez relacji z dnia minionego żyć nie mogę:-) ale nie powiem żeby mi się to nie podobało
My to znamy. Jeszcze parę razy będzie wypominał, potem będzie po kryjomu podczytywał, w końcu machnie ręką bo nie ma szans.
reklama
Podziel się: