reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Oszukałam, nie zdążyłam przed Gotowymi wskoczyć po dprysznic. Za to zjadłam makrelę wędzoną. Tak, całą:zawstydzona/y: Muszę doprowadzić się do stanu używalności,bo jutro do Gniezna jadę. Ale zajrzę jeszcze

Witam sie pierwsza.
Dzis noc cudowna, dzieciaki cudowne, Maję nawet chciałam dziś dać do przedszkola, bo chciałam wyskoczyc do Szczecinka z J , ale córcia spała, i spała jak nigdy i obudziła się o 7;30

Matko Agulka jabym nie pociągnęła tak bez przesypiania nocy na dłuższą metę.

Staszek wlasnie zasypia, musze go podczas drzemki zostawic na 20 minut samego, musze auto oddac do warsztatu, ktory na szczescie mam po sasiedzku. Wiem to niebezpieczne i wogóle, ale bedzie w lozeczku, nic na gazie nie zostawiam, nie mamy zwierzat w domu, wiec licze po prostu na to ze sie zwyczajnie przez ten czas nawet nie obudzi.

A wogole to DZIEŃ DOBRY!

Witam i ja z rana!U nas noc też ok mała jak zanęła wczoraj o 20 to wstała dziś po 8 to pierwszy raz żeby tak długo ciągiem ale to chyba efekt zmainy łóżeczka wreszcie się nie obija o strzebelki no i polarkowego pajacyka bo chyba marzła w nocy i to ją budziło. Zawsze się rozkopuje a o śpiworku nie było nawet mowy:no: M przed chwilą pojechał do pracy i przepraszał za wczoraj zabalowała z koleżkami i nawet nie wrócił na kompanie małej:wściekła/y:Kara jednak musi być nie odzywam się i śniadanka nie dostał a co może następnym razem się zastanowi za nim nas oleje;-) no i może w ramach przeprosin wyłudzę ten płaszczyk co Hrudzia link wczoraj podała bo starsznie mi się spodobał:tak:

Idę do kuchni robić gołąbki inaczej póki moje dziecko jest w radosnym nastroju to może coś zrobię bo jak pójdzie spać to trzeba chałupkę troche ogarnąć bo jutro do pracy:wściekła/y:

reklama
Adaś właśnie wybiera się sam na spacer, założył jednego buta i stoi przy drzwiach i woła dada, dada.

Własnie zajrzałam mojemu dziecku do buzi, bo bardzo klocki wkładał a tu ..... idą górne czwórki tzn, są mocno zaczerwienione i widać je jeszcze pod dziąsełkiem z obydwu stron. Dlatego luźne kupy.

Ostatnia edycja:
Do góry