luandzia1
Entuzjast(k)a
No to teraz musisz nadrobic mineraly dieta kochana chyba, co?Powodzenia.
no chyba przy takich kiepskich wynikach sama dieta nie wystarczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to teraz musisz nadrobic mineraly dieta kochana chyba, co?Powodzenia.
to super że z tatą już dobrzeZ tatą na szczęście ok wczoraj już czuł się dużo lepiej także ulga. Miłego dnia dziewczyny!
mi też się bardzo podoba zdjecie Maciusia:-)Czesc BaBony
Majandra - sliczne zdjecie Maciusia z podpisie...te duuuuze oczka i rzesy
:---(bardzo mi przykro z powodu śmierci mamy przyjaciółki :---(a w pocieszeniach to ja najlepsza nie jestem bo ja zamiast pocieszać to placzeWlasnie dzwonila do mnie moja przyjaciolka ze zmarla jej mama...po 10 letniej walce z rakiem...o rany, wyc mi sie chce...:-(a najgorsze jest to ze nie wiem jak w takich sytuacjach pomagac...
milego rozpoczęcia stażu i koniecznie napisz wieczorem jak bylo;-)od jutra byłam podpisać umowę ale z ich strony musiał to zatwierdzić nie kierownik tylko ktoś tam z mops-u chyba więc musiałam parę dni poczekać
ja też bym wiedziala co zrobic z taką kasą ale cale 25mln. to nie chciala bym wygrać wystarczyl by mi ten 1 milion;-)Podobno 25mln, ja juz bym wiedziala co z takimi pieniedzmi zrobic, no ale coz marzenia :-)
D to napewno będzie ostrożniejszy przynajmniej tak myślęale Mati wcale się nie przekonal że schody są bemimo że go wczoraj bolalo to dzis znowu ciągnelo go na te okropne schody:-baffled:.. D napewno bedzie ostrozniejszy a Mati tez sie przekonal ze schody sa be.
.
my też będziemy tęsknić wracaj najszybciej jak się daWitam sie i żegnam, nie wiem na jak długo, ale ta chwila nadeszła. Jutro komputer do serwisu, więc J mówi, bym sie pożegnała, bo zaraz rozłańcza wszystko. Oki pa Będę tęsknić
Monia dobrze że Mateuszkowi nic się nie stało ja niedawno kupiłam na allegro barierkę na schody bo teraz jak Zuzka nauczyła się chodzić wystarczy moment ...
Byłam też u tego lekarza i mam przestać karmić Zuzkę :-( bo podobno mój organizm jest kompletnie wypłukany z minerałów itd także z wapnia (jakieś 9 miesięcy temu stwierdziłam że witaminy nie są mi już potrzebne ) poza tym zostałam komisyjne zważona i podobno za mało ważę (chyba nie jest tak źle )
teraz mam jeszcze wykonać serię badań i zgłosić się za miesiąc
D wlaśnie siedzi w gaażu i robi barierkę na schody:-)...
A ja trafiłam trójkę :-) i mam już następny kupon. I jutro wygrywam 25 mln ach jak to byłoby pięknie
Kupcie lub zróbcie zabezpieczenia na schody. No i uczul D że młody nie posłucha tak jak Ola i nie ma wyobraźni przestrzennej. Nie przewidzi co się stanie jak pójdzie dalj...
no już prawie idę poćwiczyć i poprasować, włącze tvn 7 wg rekomendacji Hrudy
Luadzia - o matko, a czemu na kroplówce w czasie ciaży i dlaczego nic nie
jadłaś? A teraz to transfuzja czy co?
:-(...ale nie wiedzialam ze odwrocenie do gory nogami ma cos pomoc...a sprobuje. I zdrowka dla Oliwki.Witajcie dziewczyny
Nie dam razy dzisiaj nadgonić wszystkiego co napisałyście Oliwka jest chora - ma zawalone gardło do tego idą jej górne jedynki. Od soboty praktycznie non-stop ma gorączkę. Nawet cycuś ją nie uspokaja
Nie wiem czy wam już pisałam, ale Oliwka bardzo się zanosi. Jest tak wrażliwa, że nawet podniesiony głos to powód do płaczu. Dzisiaj się tak zaniosła, że nawet odwrócenie jej do góry nogami nic nie dało zrobiła się cała sina. To trwało wieczność!
Później tak płakała Serce mi się krajało, że nie mogę jej pomoc...
Film nie wiem czy dobry ( jakies romansidlo) bo nie ogladalam wczesniej ale ten aktor...ten blondyn, nie czarny...zreszta jak kto wolino już prawie idę poćwiczyć i poprasować, włącze tvn 7 wg rekomendacji Hrudy