reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia ja jestem podczytuję Was przynajmniej sie staram.
U nas niestety tez króluje choróbsko Igor mocno kaszle podaje mu eurespal ale chyb pójdę jednak w poniedziałek do lekarza bo boje się że to coś poważniejszego:-(
Lece na inne wątki

coś się nam wątek przystopował.
Idę spać, dobranoc mamuśki.
Slodkich snow.
Hurdzia jak okna blyszczą już?;-)
Blyszcza! wszystkie sztuk 7! Ale idac za ciosem wysprzatalam cale mieszkanie - na tip top, lacznie z szafami. Ale teraz jest slicznie:-p:rofl2:
Monia ja jestem podczytuję Was przynajmniej sie staram.
U nas niestety tez króluje choróbsko Igor mocno kaszle podaje mu eurespal ale chyb pójdę jednak w poniedziałek do lekarza bo boje się że to coś poważniejszego:-(
Lece na inne wątki
No mialam pisac Hop hop gdzie ta Nuska. Zdrowka dla Igorka:tak:

A ja dzis dalam ciala ( chcialabym :-p;-):-D) bo do mieszkania zadzwonily przebrane dzieci a ja nie mialam nawet zlamanego batonika...co flipsy mialam im dac:baffled::-D?

No mialam pisac Hop hop gdzie ta Nuska. Zdrowka dla Igorka:tak:

A ja dzis dalam ciala ( chcialabym :-p;-):-D) bo do mieszkania zadzwonily przebrane dzieci a ja nie mialam nawet zlamanego batonika...co flipsy mialam im dac:baffled::-D?

Daj Boże żeby zadziałało:-)

A u moje mamy tez były dzisiaj dzieciaczki ale ona o tym wiedziała że przyjdą i była dość obficie przygotowana na tą okoliczność.

No a ja się przed wcześnie cieszyłam że już lepiej ze zdrówkiem. M mówi że popołudniu znowu smarała i kaszlała więc chyba jednak ten spacerek dzisiaj był przed wczesny:no:więc jutro nigdzie nie jedziemy:wściekła/y:
Nuśka zdrówka dla małego życzę może przez wekend się wykuruje!

Ojej! Jakie tu pustki! Wszystkie jesteście na grobach?
Ja siedzę w domciu, czekam aż Oskarek się obudzi i słucham mojego ukochanego U2. Aha, i jem ciasto. Po prostu jest mi super :-):-)
No a jak się obudzi to spacerek :-) Jest zachmurzone, ale nie pada, więc spoko.
Miłego dnia!

Ja tez się witam.
U nas spoko, zdrowi, szczęśliwi i .... w ogóle sielanka.
Zaraz po obiadku na groby, na szczęscie mam 200 m do cmentrza.
Anetasa my tak samo mamy z autem, nie dość że stary trup to jeszcze szyba walnięta a na legalu przeglądu by nie przeszedł.

Nuska
zdrówka dla Igorka, Justi super, ze Mati juz lepiej.

Doti ja czekam na rodziców aż przywiozą placuszek i tez sobie zjem do kawki. A i mam sałatkę zrobiła, mniam, mniam,

Ok spadam chyba do jutra, J wraca do pracy,

reklama
Do góry