reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam sie z rana:-)
Moje dziecko wlasnie urzdazilo sobie pogo-tany do utworu Metaliki. Mowie wam, ubaw po pachy...a tatus ( zagorzaly metalowiec) bedzie dumny:-p:-D
U nas slonce...na jego szczescie:rofl2::sorry2:
Milego dnia dziewczynki!

reklama
Naomi! przegapiłam motylki :zawstydzona/y: GRATULACJE!!! To wspaniałe uczucie jak brzuszkowy lokator zaczyna się odzywać :-)

Mogłabym się pod tym dwiema rękami podpisać. Oprócz imion dzieci w moim przypadku wszystko jest identyczne. Asia, czy my nie jesteśmy jakimiś klonami?;-):-D:-D:-D:-D

Może jesteśmy? :rolleyes::rofl::rolleyes2::unsure:
A nasze dzieci to już na pewno ;-) Może my tak po dwóch stronach lustra? A forum łączy dwie równoległe rzeczywistości :-D

A ja jeszcze leżę sobie w łózku a Adam z Łukaszem zaprowadzili Pawełka do przedszkola. A ok 11tej idę odwiedzić koleżankę :-)

Witam sie ranna pora.
Naomi przespala noc w kratke.Jak wzielam ja w nocy do nas do lozka to spala o wiele lepiej i spokojniej.Moze dlatego ze miala cieplo a w swoim lozeczku ciagle sie odkrywala i dlatego sie budzila.
Pojde z mezem do apteki i on sie wypyta o masci dla dzieci,bo na ta noc posmarowalam ja taka nasza rozgrzewajaca(nie dostala zadnego uczuleni i wszystko jest ok)

Ja mykam dzis do pracy,a na dworze jest tak strasznie zimno ze szok.

Hruda zazdroszcze ci sloneczka.Moze dasz rade mi troszke go przslac:happy2:Bo strasznie mi go brakuje:-(

Dokoncze swoj serial(tasiemca)i lece sie szykowac do pracy.

Dziekuje wszystkim za rady:-)

Prosze oddajcie glosiki na Naomi.

A my po kontroli. Jest ok. Wszystko ladnie rozeszło się, czy wypluło;-) Antybiotym mamy jeszcze do poniedzialku rano wziąść. Nie wiem jak ona to obliczyla. Może wierzyła,że dawalam go co 8 godzin. A nie dawałam:zawstydzona/y: nie miałam sumienia budzić małego ok. 3 żeby wmusić w niego pół łyżeczki od herbaty. I Ambrosol,aż kaszel minie. Eurespal odstawiamy dzisiaj i probiotyk do środy.
Wrócę jeszcze do tych maści. Przed użyciem czegoś mocniejszego (maść z kamforą, spirytus, kiedyś też denaturat:tak:) smaruje się plecki,czy piersi smalcem.
U nas ładnie,choć trochę wiatr wieje. Jutro jedziemy razem na groby, tylko małego nie będziemy wyciągali z samochodu. No chyba,że nie będzie wiatru.
Lecę robić szarlotkę dla mamy,bo ona nie lubi pieć.

Justyna ciesze sie ze wszystko ok
u nas dzis chlodno slonko swieci ale mrozno
hani dzis byla pierwszy raz u opiekunki grzeczna dziewczynka nie plakala

A na blogu nowy filmik zapraszam do obejzenia :-)
KLIK

.

Hruda zazdroszcze ci sloneczka.Moze dasz rade mi troszke go przslac:happy2:Bo strasznie mi go brakuje:-(

Wysylam - priorytetem poleconym, szybka paczka, lotniczym - czym chcesz. I duuuuzo promyczkow dla motylka pod sercem:-)
A my po kontroli. Jest ok. Wszystko ladnie rozeszło się, czy wypluło;-) Antybiotym mamy jeszcze do poniedzialku rano wziąść. Nie wiem jak ona to obliczyla. Może wierzyła,że dawalam go co 8 godzin. A nie dawałam:zawstydzona/y: nie miałam sumienia budzić małego ok. 3 żeby wmusić w niego pół łyżeczki od herbaty. I Ambrosol,aż kaszel minie. Eurespal odstawiamy dzisiaj i probiotyk do środy.
Wrócę jeszcze do tych maści. Przed użyciem czegoś mocniejszego (maść z kamforą, spirytus, kiedyś też denaturat:tak:) smaruje się plecki,czy piersi smalcem.
U nas ładnie,choć trochę wiatr wieje. Jutro jedziemy razem na groby, tylko małego nie będziemy wyciągali z samochodu. No chyba,że nie będzie wiatru.
Lecę robić szarlotkę dla mamy,bo ona nie lubi pieć.
Dobrze ze z Mateuszem juz ok. A szarlotke sama bym zjadla...ale mam embargo na slodkie az do swiat - dzis rano weszlam na wage i sie zalamalam:wściekła/y:

Justyna ciesze sie ze wszystko ok
u nas dzis chlodno slonko swieci ale mrozno
hani dzis byla pierwszy raz u opiekunki grzeczna dziewczynka nie plakala

A na blogu nowy filmik zapraszam do obejzenia :-)
KLIK
Super Hanifka sobie radzi. Sliczna jest:-)

A ja mam na maxa wqurwa! Bo nie podbili mi przegladu auta- bo szybe mam peknieta. I musze w przeciagu 2 tygodni ja wymienic - kolejne koszta i latania w te i we w te i to z dzieckiem. KM. Od tego wlasnie sa mezowie, a ja co? Mrs Samodzielna? To teraz mam:crazy:
I chyba zeby nerwowm dac upust umyje zaraz okna. A co!:wściekła/y::szok:

reklama
Justyna super że z Matim już ok. Nam też Pani doktor przepisała Eurespal i efekty już widoczne mała ostatni raz kaszlała wczoraj około południa katarek też praktycznie zniknął. Może i my jednak pojedziemy jutro na groby zwłaszcza jeśli pogoda będzie taka jak dziś.
Hruda ja już prawie 2 lata jeżdże z pękniętą szybą i zawsze mam lęki jak widzę policje bo ponoć za to mogą zabrać dowód rejstracyjny a mój M taki mądry że zawsze załatwia jakoś ten przegląd i dalej tak jeżdżę:angry:

Do góry