reklama
AsiaKC
Just mama
Naomi! przegapiłam motylki
GRATULACJE!!! To wspaniałe uczucie jak brzuszkowy lokator zaczyna się odzywać :-)
Może jesteśmy?

A nasze dzieci to już na pewno ;-) Może my tak po dwóch stronach lustra? A forum łączy dwie równoległe rzeczywistości
A ja jeszcze leżę sobie w łózku a Adam z Łukaszem zaprowadzili Pawełka do przedszkola. A ok 11tej idę odwiedzić koleżankę :-)

Mogłabym się pod tym dwiema rękami podpisać. Oprócz imion dzieci w moim przypadku wszystko jest identyczne. Asia, czy my nie jesteśmy jakimiś klonami?;-)![]()
Może jesteśmy?

A nasze dzieci to już na pewno ;-) Może my tak po dwóch stronach lustra? A forum łączy dwie równoległe rzeczywistości

A ja jeszcze leżę sobie w łózku a Adam z Łukaszem zaprowadzili Pawełka do przedszkola. A ok 11tej idę odwiedzić koleżankę :-)
Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Witam sie ranna pora.
Naomi przespala noc w kratke.Jak wzielam ja w nocy do nas do lozka to spala o wiele lepiej i spokojniej.Moze dlatego ze miala cieplo a w swoim lozeczku ciagle sie odkrywala i dlatego sie budzila.
Pojde z mezem do apteki i on sie wypyta o masci dla dzieci,bo na ta noc posmarowalam ja taka nasza rozgrzewajaca(nie dostala zadnego uczuleni i wszystko jest ok)
Ja mykam dzis do pracy,a na dworze jest tak strasznie zimno ze szok.
Hruda zazdroszcze ci sloneczka.Moze dasz rade mi troszke go przslac
Bo strasznie mi go brakuje:-(
Dokoncze swoj serial(tasiemca)i lece sie szykowac do pracy.
Dziekuje wszystkim za rady:-)
Prosze oddajcie glosiki na Naomi.
Pojde z mezem do apteki i on sie wypyta o masci dla dzieci,bo na ta noc posmarowalam ja taka nasza rozgrzewajaca(nie dostala zadnego uczuleni i wszystko jest ok)
Ja mykam dzis do pracy,a na dworze jest tak strasznie zimno ze szok.
Hruda zazdroszcze ci sloneczka.Moze dasz rade mi troszke go przslac

Dokoncze swoj serial(tasiemca)i lece sie szykowac do pracy.
Dziekuje wszystkim za rady:-)
Prosze oddajcie glosiki na Naomi.
K
kitty86
Gość
30agulka konstrukcja jak allegro nawet bardzo podobne ale czy to legalne?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A my po kontroli. Jest ok. Wszystko ladnie rozeszło się, czy wypluło;-) Antybiotym mamy jeszcze do poniedzialku rano wziąść. Nie wiem jak ona to obliczyla. Może wierzyła,że dawalam go co 8 godzin. A nie dawałam
nie miałam sumienia budzić małego ok. 3 żeby wmusić w niego pół łyżeczki od herbaty. I Ambrosol,aż kaszel minie. Eurespal odstawiamy dzisiaj i probiotyk do środy.
Wrócę jeszcze do tych maści. Przed użyciem czegoś mocniejszego (maść z kamforą, spirytus, kiedyś też denaturat
) smaruje się plecki,czy piersi smalcem.
U nas ładnie,choć trochę wiatr wieje. Jutro jedziemy razem na groby, tylko małego nie będziemy wyciągali z samochodu. No chyba,że nie będzie wiatru.
Lecę robić szarlotkę dla mamy,bo ona nie lubi pieć.

Wrócę jeszcze do tych maści. Przed użyciem czegoś mocniejszego (maść z kamforą, spirytus, kiedyś też denaturat

U nas ładnie,choć trochę wiatr wieje. Jutro jedziemy razem na groby, tylko małego nie będziemy wyciągali z samochodu. No chyba,że nie będzie wiatru.
K
kitty86
Gość
klavell z mojej strony głos oddany
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Kitty, my wiemy kim jesteś i nie podoba nam się to, że zachowujesz się jakby nic się nie stało.
.
Hruda zazdroszcze ci sloneczka.Moze dasz rade mi troszke go przslacBo strasznie mi go brakuje:-(
Wysylam - priorytetem poleconym, szybka paczka, lotniczym - czym chcesz. I duuuuzo promyczkow dla motylka pod sercem:-)
Dobrze ze z Mateuszem juz ok. A szarlotke sama bym zjadla...ale mam embargo na slodkie az do swiat - dzis rano weszlam na wage i sie zalamalamA my po kontroli. Jest ok. Wszystko ladnie rozeszło się, czy wypluło;-) Antybiotym mamy jeszcze do poniedzialku rano wziąść. Nie wiem jak ona to obliczyla. Może wierzyła,że dawalam go co 8 godzin. A nie dawałamnie miałam sumienia budzić małego ok. 3 żeby wmusić w niego pół łyżeczki od herbaty. I Ambrosol,aż kaszel minie. Eurespal odstawiamy dzisiaj i probiotyk do środy.
Wrócę jeszcze do tych maści. Przed użyciem czegoś mocniejszego (maść z kamforą, spirytus, kiedyś też denaturat) smaruje się plecki,czy piersi smalcem.

Super Hanifka sobie radzi. Sliczna jest:-)Justyna ciesze sie ze wszystko ok
u nas dzis chlodno slonko swieci ale mrozno
hani dzis byla pierwszy raz u opiekunki grzeczna dziewczynka nie plakala
A na blogu nowy filmik zapraszam do obejzenia :-)
KLIK
A ja mam na maxa wqurwa! Bo nie podbili mi przegladu auta- bo szybe mam peknieta. I musze w przeciagu 2 tygodni ja wymienic - kolejne koszta i latania w te i we w te i to z dzieckiem. KM. Od tego wlasnie sa mezowie, a ja co? Mrs Samodzielna? To teraz mam

I chyba zeby nerwowm dac upust umyje zaraz okna. A co!

reklama
Justyna super że z Matim już ok. Nam też Pani doktor przepisała Eurespal i efekty już widoczne mała ostatni raz kaszlała wczoraj około południa katarek też praktycznie zniknął. Może i my jednak pojedziemy jutro na groby zwłaszcza jeśli pogoda będzie taka jak dziś.
Hruda ja już prawie 2 lata jeżdże z pękniętą szybą i zawsze mam lęki jak widzę policje bo ponoć za to mogą zabrać dowód rejstracyjny a mój M taki mądry że zawsze załatwia jakoś ten przegląd i dalej tak jeżdżę
Hruda ja już prawie 2 lata jeżdże z pękniętą szybą i zawsze mam lęki jak widzę policje bo ponoć za to mogą zabrać dowód rejstracyjny a mój M taki mądry że zawsze załatwia jakoś ten przegląd i dalej tak jeżdżę

Podziel się: