reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hruda wiesz co nie mam pojecia o co chodzi z tymi suwaczkami.W oknie "Edytuj sygnature"mam je ulozone wszystkie jedne pod drogim,a w oknie wyzej "Sprawdz"(gdzie ma sie podglad)one sa "porozrzucane "takjak wy je widzicie.Probowalam je poukladac ale mi nie wychodzi.Bardzo przepraszam.Moze maz cos z tym zrobi.

z pelnym brzuszyskiem zasiadlam sie pozegnac, bo lece jeszcze depilnac nozki. zjadlam teraz cala slaterke galaretki miesnej:angry:odbilo mi!! kiedy ja jadlam o tej porze???:wściekła/y:

Też wygrałam CHEROKEE SUPER SWETEREK 86 POLECAM!!! (464254063) - Aukcje internetowe Allegro Licytuję jeszcze jeden, ale aukcja kończy się dopiero w sobotę, więc jeszcze nie będę się chwalić;-)

ooo, ten bardzo ladny, taki dorosly, meski. juz sobie wyobrazam jak przystojnie sie w nim zaprezentuje macius:tak::-D

Oj to okazja do spotkan rodzinnych. U nas skromnie i kameralnie - ja i moi rodzice...no i Stach!

Stasiek dzis mial dzien czulosci. Nie dosc ze zrobil mi bardzo czule cacy-cacy po wlosach to wieczorem sam od siebie dal calusa w usta...nie wiem czy sie bardziej zawstydzilam czy wzruszylam:-)

ja lubie wlasnie takie spotkanka:tak:

co do czulosci, to u nas jest na poczatku dziennym calowanie i przytulanie. julitka ma teraz manie calowania zabawek, tych ukladanek z Kota w worku. nazywamy ja " seryjnym calusnikiem" bo jak ktores z nas poprosi i buzi, to automatycznie leci i caluje tez druga osobe. czasem nawet kilka kolejek zrobi. urocze sa te cmoczki:zawstydzona/y::-D

Witam się wieczorowa porą. Jakoś tez nie wiem co mam pisać ale was podczytuję. Potomek ładnie zasnął (mimo popołudniowej drzemki) a ja mam czas na kompika:-). Dziewczyny orientujecie się jakie opłaty są za notariusza jeżeli chodzi o przepis mieszkania ( ok.120 tyś wartości)? Pier..le:sorry2:. jutro jak będę miała chwile wolnego muszę zacząć załatwiać powyższą sprawę, bo oszaleję.

gagulec, to bedzie juz wasze miekszkanko? a co ztesciami?

Monia musze zobaczyc czy u nas jest ten Plumex.Bo mam taka zwykla ale boje sie ze moze jej jakos poparzyc skore czy cos innego.

Kolejnym dziewczyna dziekuje za dobre slowa szybiego powrotu do zdrowia.

ja mam pulmex baby. julitka miala ja przepisana jak byla jescze malutka. chyba mozna ja stosowac od 6m-ca jesli sie nie myle.

to ja sobie pooddaje głosiki na Bebiko:tak:

ja sie przyznaje, ze nie glosuje, bo nie moge. nie amm jakiegos tam potzrebnego prgramu:-(

Hruda wiesz co nie mam pojecia o co chodzi z tymi suwaczkami.W oknie "Edytuj sygnature"mam je ulozone wszystkie jedne pod drogim,a w oknie wyzej "Sprawdz"(gdzie ma sie podglad)one sa "porozrzucane "takjak wy je widzicie.Probowalam je poukladac ale mi nie wychodzi.Bardzo przepraszam.Moze maz cos z tym zrobi.

u mnie twoje wpisy sa ok, nie za szerokie. suwaczki scisle jeden pod drugim. moze to hrudzie cos w kompie sie zmienilo?czasem tak sie zdarza.

Donkat, u mnie dzisiaj się galaretka robiła- tzn. teściowa ją robiła i będę się nią obżerać jutro.
Tak, mieszkanko nasze. Teściowie niech sobie żyją długo i szczęśliwie byle osobno. Mamy taki plan, żeby albo coś wynająć albo kupić w przyszłym roku inne mieszkanko.Wiadomo, mieszkanie zawsze się przyda ( jest już komu zostawić:-)) ewentualnie można sprzedać. Duzo też zależy od tego czy dostanę umowę o pracę na przełomie grudnia i stycznia .

reklama
Ja juz smarowalam hanifke mascia rozgrzewajaca dla dzieci nazwy nie pamietam ale cos baby
i te suwaczki ja tez mam ten problem co hruda bardzo szeeeeroki post sie pojawia jak cos napiszesz a moze sprobuj po kazdym suwaczku wcisnac jeszcze enter

Do góry