reklama
Wolalabym wczesniej bo Stas je okolo17stej podwieczorek ale jesli nie da rady to ok.bliskosc pomiedzy rodzenstwem zdecydowanie zalezy od wychowania, temperamentu itp, ale napewno jest bardziej realna im roznieca wieku jest mniejsza.
Hruda - to jedziemy :-), pasuje Ci na 15tą na miejscu?
Ok, super! Do zobaczyska, na parkingu przed - o 14tej.Postaramy się sprężyć, żeby być na miejscu 14tą. Chciałam Ci tą wiadomość wysłać na pw, ale w końcu napisałam Ci to w profilu ciemniak jestem.
Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Czesc:-)
Ja sie dzis czuje lepiej.Katar mam nadal9z tego powodu niezbyt przespana noc)ale przynajmniej juz tak nie kicham jak wczoraj.
Miedzy mna a moim bratem jest 2,5 roku roznicy i jesli chodzi o naz kontakt to byl taki w kratke.Jak mielismy zle dni to darlismy ze soba koty,ale byly chwile ze strasznie stawal murem za mna i okazywal sie lepszym bratem niz nie jedna kumpela.
Miedzy moimi szkrabami bedzie roznicy 1,6 roku i mam nadzieje ze zlapia ze soba dobry kontakt.
Larcia gratulacje dla chodzacej ksiezniczki.
Dziekuje wszystkim za porady co do leczenia sie.
Ja sie dzis czuje lepiej.Katar mam nadal9z tego powodu niezbyt przespana noc)ale przynajmniej juz tak nie kicham jak wczoraj.
Miedzy mna a moim bratem jest 2,5 roku roznicy i jesli chodzi o naz kontakt to byl taki w kratke.Jak mielismy zle dni to darlismy ze soba koty,ale byly chwile ze strasznie stawal murem za mna i okazywal sie lepszym bratem niz nie jedna kumpela.
Miedzy moimi szkrabami bedzie roznicy 1,6 roku i mam nadzieje ze zlapia ze soba dobry kontakt.
Larcia gratulacje dla chodzacej ksiezniczki.
Dziekuje wszystkim za porady co do leczenia sie.
Naomi01
Wrześniowe mamy'07
dziewczyny prosze o glosiki!!!!!!!!
monia_l
Wrześniowe mamy'07
załatwionejuż poleciał;-)dziewczyny prosze o glosiki!!!!!!!!
reklama
Donkat - coś zle idzie, czy boisz sie ryzyka?
Monia, Agulka - mozecie dac link do tego programu, bo szczerze mowiac nie chce mi sie szukac gdzie wczoraj ten link byl podany
Staśki się dziś spotkały, wybawiły się i padły. Mój jak usnął w samochodzie, tak nawet przenoszenie i rozbieranie go nie obudziło. Podejżewam drugiego Staska o to samo
Monia, Agulka - mozecie dac link do tego programu, bo szczerze mowiac nie chce mi sie szukac gdzie wczoraj ten link byl podany
Staśki się dziś spotkały, wybawiły się i padły. Mój jak usnął w samochodzie, tak nawet przenoszenie i rozbieranie go nie obudziło. Podejżewam drugiego Staska o to samo
Ostatnia edycja:
Podziel się: