reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

aha - Majandra - jesli po tym gorączkowaniu teraz pojawiły się krostki - to wygląda mi tu przez internet na ewidentną trzydniówkę. Te krostki to takie czerwone plamy, które z czasem się ze sobą zlewają?
o tym samym pomyslalam.
witam bbabeczki w niedzielny wieczor... slomiany bo moj luby znowu w pracy. jutro rano, zaraz po pracy, pedzi do nastepnej roboty takze zobaczymy sie dopiero ok 15 :-( kiedy to zje i padnie jak 5 zl :-(

chcemy kupic do domu jakis sprzet do cwiczen... bieznie albo orbitek. moze mi cos polecicie?
piotrus nareszcie pozbyl sie kataru wiec gora w przyszlym tygodniu idziemy sie szczepic. w koncu.

lece was jeszcze poczytac i uciekam. jakbym sie juz nie odezwala to milej nocy wam zycze.

reklama
Donkat faktycznie reelacja zwłaszcza jak wczoraj wyszłam tylko na chwilę z pokoju wracam a tu ani psa ani dziecka gdzie byli? Leżeli razem pod jednym fotelem przytuleni:-D

Agulka u Adaśka to faktycznie może być ten rotawirus mojej siostry mały to miał i wyglądało jak u Adasia tyle że Szymuś jescze wymiotował i w efekcie spędzili ponad tydzień w szpitalu oj bidulek się wycierpiał aż nie chcę tego wspominać bo łzy mam w oczach.

Ostatnia edycja:
Agulka u Adaśka to faktycznie może być ten rotawirus mojej siostry mały to miał i wyglądało jak u Adasia tyle że Szymuś jescze wymiotował i w efekcie spędzili ponad tydzień w szpitalu oj bidulek się wycierpiał aż nie chcę tego wspominać bo łzy mam w oczach.
Kochan nie strasz:baffled::baffled::baffled: Adaś nie wymiotuje, miał 1,5 dnia gorączki i cały czas ma apetyt i dużo pije:sorry2:

Carioca, Izabela, te krostki nie mają nic wspólnego z trzydniówką. One są od dawna, tylko do tej pory pediatra nie kazała z tym nic szczególnego robić.

Donkat, do mojego zmęczenia doszło to, że ten tydzień byłam sama. Właśnie wstałam z dwugodzinnej drzemki:szok::-)

Majandra oj tego Ci trzeba było kobieto bo ten tydzień nie był dla Ciebie łatwy ale najważniejsze że już jest ok. Maciuś zdrowy, mąż w domu, szkółka zaliczona teraz już musi być lepiej:tak:

reklama
Do góry