Najpierw ta wysypka to były takie same czerwone kropeczki kolejnego dnia zlały się w czerwone plamy a na następny dzień już zaczęły znikać. No z tą pracą to faktycznie dla Ciebie żaden interes ja w sumie mam same plusy teściowa zawsze coś w domu porobi jak mała śpi więc zawsze coś do sprzątania odpada, a popołudniu jak już M jest z nią no to ewentualnie naczynia zapkuje do zmywarki jak ją położy spać. No przepraszam od wielkiego święta jak już góra prasowania to czekając na mnie poprasuje. teraz już mi dużo łatwiej ale jak wróciłam do pracy mała nie miała jeszcze pół roczku to bardzo tęskniłam. Zwłaszcza że to jednak cały dzień jej nie widzę. Bałam się że coś przegapię ale Tuśka przynajmniej do tej pory mnie nie zawiodła. Zaczęła raczkować jak mama była w domku i chodzić też a tego by mi chyba było najbardziej szkoda jakbym nie zobaczyła.Anetasa - a miała mała tą wysypkę? Czy to były takie czerwone plamki, które na następny dzień zaczeły się ze sobą zlewać, po czym znikły?
Ja uważam że każda kobieta potrzebuje mieć swój świat poza dzieckiem, inaczej byłoby niezdrowo. Chociaż przyznam, że cieszę się ze nie pracuję w pełnym wymiarze, nie tylko ze względu na Staśka. Nie mam co liczyć na pomoc męza w domu, wiec wszystko i tak trzeba zrobić a i do pracy pójść. Żaden interes dla mnie.
reklama
I jeszcze jedno pytanie: czy dziewczynka lat 6 bedzie sie cieszyc z czegos takiego?
Teatrzyk kreatywna zabawa - Absolutny HIT sezonu (455306653) - Aukcje internetowe Allegro
czy to
MOULD & PAINT - PODWODNY ŚWIAT OD 4M (447342756) - Aukcje internetowe Allegro
Carioca, Shinead - hmm mialam nie zapeszac ale u mnie nastroje duzo duzo lepsze:-)...J sie stara az wiory ida...na calej linii, jak nie ten facet...ale tssss Napisalabym wiecej ale boje sie ze znow ukradkiem bedzie cos poczytywac...moze na zamknietym, jak ochlone.
Trzymam kciuki:-):-):-)
anetasa wygralas w tego totka?:-)
No coś Ty!Pisałam zresztą że Nuśka za słabo te kciuki trzymała. Gdybym wygrała to już dawno byśmy miejsce na zlot wybierały!
anetasa wygralas w tego totka?:-)
nie ja za słabo trzymałam kciuki
No coś Ty!Pisałam zresztą że Nuśka za słabo te kciuki trzymała. Gdybym wygrała to już dawno byśmy miejsce na zlot wybierały!
Ale numer napisałyśmy posta w tym samym czasie i o tym samym
reklama
Podziel się: