reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

tak tak Hrudzia kupe czasu
ale to wynika z tego że jak ciebie nie było to ja miałam czas a ostatnio to zaglądam tu kosztem innych zajęć domowych a szkoda że w pracy nie mam neta bo bym sobie coś skrobneła

reklama
Aneczka tak dzisiaj czytałam twoje przeboje na uczelni i mi się przypomniało co ja przeżywałam i wiesz co wytrwaj i nie poddaj się bo ja odpuściłam i teraz żałuję co z tego że zaliczyłam wszystkie przedmioty jak bujałam się z pracą a potem jak ją już skończyłam to w dziekanacie wrzucili mnie na powtrarzanie ostatniego semestru ale ja nie miałam wtedy kasy na czesne i już wciąży z Wiki byłam i mnie skreślili z listy studentów zaraz się odwołałam od decyzji ale nie dostałam pisemnej odpowiedzi i tak sobie myślę zeby napisać kolejną prośbę tylko o co o przywrócenie w poczet studentów czy o wzowienei studiów chyba o to ostanie co nie tak myślę że jakby to bło możliwe to bym na wiosnę zaczeła ten ostatni semestr hm napiszę jutro jakieś pismo i wyślę poleconym na uniwerek
miło by było mieć ten licencjat po tylu latach nauki

Witam z rańca. Mąż dziś wyjechał, wraca w sobotę. Nie wiem jak ja to przeżyję, ale jakoś muszę. A mój łakomczuszek zamienia się w niejadka:-(Odmówił wczorajszej kolacji, dopiero jak się przebudził ok. 21, wypił trochę mleka. Odmówił dzisiejszego porannego mleka, dopiero teraz zjadł pół kromki razowca z pasztetem, mleka wypił 2 łyki:-( Co się dzieje?:szok::baffled::-(

Carioca, z moją kuchenką niby wszystko ok, ale chciałam wymienić sobie na lepszą w obsłudze. Muszę trochę poczekać, jakoś przeżyję.

Ostatnia edycja:
a ja spalam do 8:-):-):-):-):-) bo odkąd dzieci śpią razem w pokoju to jak Mati się budzi to juz nie placze bo Ola wklada mu do luzeczka zabawki i si jeszcze bawi:tak:

reklama
ja tez jestem ale zarazx kładę Wiki spać i zbieram się do pracy

nie mogłam wczoraj zasnąć a co za tym idzie dziś mi ciężko szło wstawanie a Wiki już od 7 na nogach no i Puma po 6 chciała się dostać do Szymkowego łóżka bo ją głód napadł i chciała go obudzić hehehe by dał jej jeść ael jeszcze nie wie że Szymek i ranne wstawanie to nie idzie w parze
Wikusia ucieka mi po schodach na górę fakt schody są szerokie i z półpiętrem powiedzmy że jak na schody to dość bezpieczne ale .......... to schody a ona pomimo ż eumie wchodzić to źle się zabiera za schodzenie uważa że jest dorosła i tak ją ciągle uczę ale hm moż ekiedyś

szkoda że weekend taki krótki był

majandra mąż pojechał na wycieczkę z dziećmi że go nie będzie cały tydzień ???

Do góry