reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia - ja to bym najuprzejmiej na swiecie powiedziala jej prosto w oczy ze mam mnostwo zajec i bardzo chetnie ale raz w tygodniu ( 1 raz na 2 tygodnie) moge sie z nia spotkac....wybacz, ale niektorzy ludzie nie maja taktu:baffled: - mam na mysli te koleznke
Justyna - a kto bedzie szyl te kolderke z flaneli? ty sama?:szok: szacun:tak:!!! Omijaj sklepy z butami szerokim lukiem hehe;-):-D

Bylam w tym zlobku i w srode robie rundke po 9 zlobkach w Gdansku poskladac podania. Ogolnie byle to krotkie, niezbyt sympatyczne spotaknie z kierowniczka-sluzbistka. Koszt mieseiczny 318 zl. Dam podania i bede czekac az miejsce sie zwolni. Moze w srode trafie na inna kierowniczke ktora wykaze sie wiekszym cieplem i przychylnoscia.:baffled::dry:

Ostatnia edycja:
Witam :)
justyna tylko nie szalej za duzo

monia moim zdaniem powiedz jej szczerze ze nie masz czasu na codzienne spacerki... ze 2-3 razy w tyg jest wystarczajace. Mysle ze szczerosc zawsze sie oplaca :)

Witam Was :) Monia przyślij ją do mnie :-) to niedaleko.
A my jesteśmy w trakcie remontu, wyprowadzamy się do Boguszowic, do teścia. Ma już 60 i nie potrafi sam zadbać o to wszystko. Duży dom a on sam... My z K jestesmy lekko zalamani nie wiemy do czego rece wlozyc... zapuszczone jak nie wiem. dobra lece juz. papa :-)

A my jesteśmy w trakcie remontu, wyprowadzamy się do Boguszowic, do teścia. Ma już 60 i nie potrafi sam zadbać o to wszystko. Duży dom a on sam... My z K jestesmy lekko zalamani nie wiemy do czego rece wlozyc... zapuszczone jak nie wiem. dobra lece juz. papa :-)
a domek będzie Wasz jak teść zamieni się w aniołka.

a może my byśmy się wkońcu kiedyś spotkaly:-) wkońcu mieszkamy tak blisko:tak:

Dziewczyny dzięki za porady:tak:

reklama
Ello. Przyszłam się przywitać ale jakoś specjalnej weny na pisanie nie mam:sorry2:

Mi też tysiak by się przydał, oj przydał by się. Z tego co dzis mama mówiła mi po cichutku to tata coś kombinyje czyt. szuka dla MNIEM pracy, póki ma jakieś znajomości I JESZCZE KONTAKTY. Bo po Nowym Roku idzie na emeryturę. U nas pracę tylko dostaniesz z protekcji , samemu trudno cos wyłapać. Na razie sama nie szukam, bo chcę zostać jeszcze z małym , ale jakby coś sie trafiło " samo" to bym skorzystała.
U mnie wręcz jest wskazany taki tysiączek, ale dupa zimna:baffled: Podobnie w naszych rejonach jest z pracą- nie masz pleców- nie masz posady:wściekła/y:

Atru - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Wypowiedzi koleżanek i teścia świadczą o nich, a nie o Tobie, więc nos do góry, jesteś naszym Guru, nie dawaj się!
I ja sie dołączam do życzeń

Do góry