reklama
Gabids - ja tez lubie te piosenke choc polskie rozglosnie potrafia zmeczyc pataka puszczaniem jej na okraglo
Ide lulkac...poczytam sobie...mam pod poduszka jakis izraelski romans erotyczny...uuuaaa az sie boje
Slodkich snow...ok, a co tam - erotycznych snow BaBony!
Ide lulkac...poczytam sobie...mam pod poduszka jakis izraelski romans erotyczny...uuuaaa az sie boje
Slodkich snow...ok, a co tam - erotycznych snow BaBony!
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Hrudzia to ja Ci zycze dwoch izraelskich kochankow...co tam jeden dobranoc
trza sobie tez cos skolowac do poduszki...jak narazie mam mase filmow na kompie z tych torrentow a w niedalekiej przyszlosci planuje zakup Lostow na allegro... caly sezon 1 ogladalam z mala jak miala 2 miesiace...tzn ona wtedy tylko spala i malo kiedy sie budzila...teraz co najwyzej moglabym dotrwac do paru pierwszych scen
to co zawijamy sie dziewczeta...tzn marianny....buziaki
trza sobie tez cos skolowac do poduszki...jak narazie mam mase filmow na kompie z tych torrentow a w niedalekiej przyszlosci planuje zakup Lostow na allegro... caly sezon 1 ogladalam z mala jak miala 2 miesiace...tzn ona wtedy tylko spala i malo kiedy sie budzila...teraz co najwyzej moglabym dotrwac do paru pierwszych scen
to co zawijamy sie dziewczeta...tzn marianny....buziaki
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja lubię mieć poprasowane w szafie, jakby coś na szybko to nie wyglądają tak źle,a później ciężej chyba doprasowaćJustyna ja nie prasuje na zas.Jak potrzeba to wtedy.A zreszta ja ostatnio dresiara sie zrobilam a dresow sie nie prasuje:-)
Ciekawe skąd znam to chłopskie marudzenienie wiem jeszcze sobie włosy na czerwono walnę, ;-)
Jestem ostatnio jakaś napalona na czerwień , ale znając mnie jak kupię to i tak nie będę chodzić, a J się wq...a , że tylko na raz albo wcale
Polki chyba cały czas są takie ostrożne w sposobie ubierania się. Stonowane kolory, fasony. No i uniwersalne, żeby do wszystkiego pasowało. Szalej, będziesz naszym czerwonym kapturkiemNuśka czarny płaszczyk mam i czarne kozaczki też. Czas dodac jakieś inne koory, bo wygladam jakbym cały czas w żałobie chodziła
Ale Cię wzięło na zmiany. Mnie korcą już od dłuższego czasu krótkie włosy,ale na marzniach się kończy,bo S by wścieklizny dostał. Ale w tym miesiącu muszę też walnąć sobie włosy blondem,ale popielatym.A ja jutro szaleje ZNOWU
119cd48436ea97a454e110eab7a2fd2e500x500.jpg (Obrazek JPEG, 428x500 pikseli)
S śpi jak zabity. Nawet nie słyszy,że piszę obok niego. Krótki weekend,bo nie wiadomo o której zjedzie jutro,a on ma 100 pomysłów. I do siostry chce jchać bo zadzwoniła żeby przyjechał i wniósł jej toboły na strych,ale jak jest u teściowej,czyli klatkę obok to nie wejdzie ) i na karuzelę. A ja chcę jechać z moimi rodzicami na grzyby. A teściu chciał jechać jutro z S samochody oglądać. Pewnie teściowa będzie biadolić,że na nic czasu nie niewdzięcznik i takie tam
reklama
Podziel się: