reklama
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Gabdis...qrde wolalabym wziac Blimke i meza pod pache i saczyc gdzies pod Spodkiem ale jak wiecie moj kosmopolityczny maz nie chce sie tu osiedlac "Skini to patrioci, Polacy za granicą to zdrajcy" - Onet.pl Wiadomości - 22.09.2008 coz za wymowny tytul
To był jeyny post napiasny wczzoraj o 14:14 a teraz trafił on do mich wiadomosci, patrzyłam że teraz jest aktywna
Cytuje:
wiec jakis tydzien temu zaczelam miec uczucie takie jak bym miala wymiotowac siedzialam na lekcji i poprostu bylo mi nie dobrze w poniedzialek siedzialam dobrze sie czulam po czym prawie zemdlalam
poszlam do lekarza zrobila mi ekg serca ale wszystko jest ok kazala mi brac tylko magnez
nie pokoi mnie strasznie to ze mam od tego czasu dosznosci nasilily sie przed wczoraj w nocy
poszlam do lekarza ale moj rodzinny lekarz nie wie co mi jest mam uczucie slabosci kreci mi sie w glowie jak sie schylam i wstaje jest mi nie dobrze ledwo oddycham a jak ide do szkoly to juz wogole
poniewaz w szkole na dole faceci maja praktyki i smierdzi lutuja tam i naprawiaja sprzenty jakies boje sie mialam dziwo miesiaczke zawsze mam bolace miesiaczki i dosc duze krwawienie zazwyczaj trwa do 5 lub 6 dni a tym razem z 3 dni czy 4 mialam takie ze jedna potpaske to mogla bym nosic z pol dnia a co naj dziwniejsze przez ostatnie 3 dni mialam tylko plamienie wiec nosilam wkladni dziwne jest to boje sie mieszkam sama i mam 19 lat nie wiem co jest
mam takie uczucie duszenia jak bym byla chora miala cos z gardlem ale lekarz mowi ze na chorobe nie wskazuje i nie wie co mi jest
Cytuje:
wiec jakis tydzien temu zaczelam miec uczucie takie jak bym miala wymiotowac siedzialam na lekcji i poprostu bylo mi nie dobrze w poniedzialek siedzialam dobrze sie czulam po czym prawie zemdlalam
poszlam do lekarza zrobila mi ekg serca ale wszystko jest ok kazala mi brac tylko magnez
nie pokoi mnie strasznie to ze mam od tego czasu dosznosci nasilily sie przed wczoraj w nocy
poszlam do lekarza ale moj rodzinny lekarz nie wie co mi jest mam uczucie slabosci kreci mi sie w glowie jak sie schylam i wstaje jest mi nie dobrze ledwo oddycham a jak ide do szkoly to juz wogole
poniewaz w szkole na dole faceci maja praktyki i smierdzi lutuja tam i naprawiaja sprzenty jakies boje sie mialam dziwo miesiaczke zawsze mam bolace miesiaczki i dosc duze krwawienie zazwyczaj trwa do 5 lub 6 dni a tym razem z 3 dni czy 4 mialam takie ze jedna potpaske to mogla bym nosic z pol dnia a co naj dziwniejsze przez ostatnie 3 dni mialam tylko plamienie wiec nosilam wkladni dziwne jest to boje sie mieszkam sama i mam 19 lat nie wiem co jest
mam takie uczucie duszenia jak bym byla chora miala cos z gardlem ale lekarz mowi ze na chorobe nie wskazuje i nie wie co mi jest
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Uwielbiam ta piosenke:-)
YouTube - Men at work: Land down under!!!! (One of their best songs!!)
YouTube - Men at work: Land down under!!!! (One of their best songs!!)
luandzia1
Entuzjast(k)a
ja nic nie dostałam
aaa i wiecie co napisałam do tej koleżanki w sprawie tego nagiego zdjęcia na NK i trochę mam cykora ale W mi mówi że jak nie jest głupia to się nie obrazi
ja już też idę spać dobranoc
aaa i wiecie co napisałam do tej koleżanki w sprawie tego nagiego zdjęcia na NK i trochę mam cykora ale W mi mówi że jak nie jest głupia to się nie obrazi
ja już też idę spać dobranoc
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja zrobilam sobie przerwę na ćwiczenia z D ale już jestem:-)A gdzie dziewczyny poszly?
choc widze że polowa już znikla no i glówna polewaczka też:-(i co my teraz będziemy pica wlaśnie malam prosić o następną lampkę:-(;-)
reklama
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
No to mialam awarie przed chwila...moje dziecko nie toleruje zadnych ograniczen w postaci szczebelkow w lozeczku...ale czego ja oczekiwalam skoro spi ze mna w lozku od urodzenia...rozwala sie na wszystkie strony i obowiazkowo koldra miedzy nogamizaczela sie turlac az napotkala na szczebelki i co... i ryk...aktualnie znow przebywa w moim... tzn naszym lozku rozwalona tym razem w poprzek
Podziel się: