reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
To był jeyny post napiasny wczzoraj o 14:14 a teraz trafił on do mich wiadomosci, patrzyłam że teraz jest aktywna

Cytuje:
wiec jakis tydzien temu zaczelam miec uczucie takie jak bym miala wymiotowac siedzialam na lekcji i poprostu bylo mi nie dobrze w poniedzialek siedzialam dobrze sie czulam po czym prawie zemdlalam
poszlam do lekarza zrobila mi ekg serca ale wszystko jest ok kazala mi brac tylko magnez
:no: nie pokoi mnie strasznie to ze mam od tego czasu dosznosci nasilily sie przed wczoraj w nocy
poszlam do lekarza ale moj rodzinny lekarz nie wie co mi jest mam uczucie slabosci kreci mi sie w glowie jak sie schylam i wstaje jest mi nie dobrze ledwo oddycham a jak ide do szkoly to juz wogole
poniewaz w szkole na dole faceci maja praktyki i smierdzi lutuja tam i naprawiaja sprzenty jakies boje sie mialam dziwo miesiaczke zawsze mam bolace miesiaczki i dosc duze krwawienie zazwyczaj trwa do 5 lub 6 dni a tym razem z 3 dni czy 4 mialam takie ze jedna potpaske to mogla bym nosic z pol dnia a co naj dziwniejsze przez ostatnie 3 dni mialam tylko plamienie wiec nosilam wkladni dziwne jest to boje sie mieszkam sama i mam 19 lat nie wiem co jest
mam takie uczucie duszenia jak bym byla chora miala cos z gardlem ale lekarz mowi ze na chorobe nie wskazuje i nie wie co mi jest

ja nic nie dostałam
aaa i wiecie co napisałam do tej koleżanki w sprawie tego nagiego zdjęcia na NK i trochę mam cykora ale W mi mówi że jak nie jest głupia to się nie obrazi
ja już też idę spać dobranoc

reklama
No to mialam awarie przed chwila...moje dziecko nie toleruje zadnych ograniczen w postaci szczebelkow w lozeczku...ale czego ja oczekiwalam skoro spi ze mna w lozku od urodzenia...rozwala sie na wszystkie strony i obowiazkowo koldra miedzy nogami:-Dzaczela sie turlac az napotkala na szczebelki i co... i ryk...aktualnie znow przebywa w moim... tzn naszym lozku rozwalona tym razem w poprzek:-D

Do góry