reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
z tego co ja liczylam to Mateusz boryka się między 6 a 7 miejscem a najdalej może zająć 8 więc dziewczyny licze na was że mi pomożecie:tak:

i co biegają za tobą koguty??:-D:-D:-D

nie nie zauważyłam a mam je juz rok mam sie martwić?? Bo skoro nawet koguty za mną nie biegają to może mam się już martwić:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nuśka czarny płaszczyk mam i czarne kozaczki też. Czas dodac jakieś inne koory, bo wygladam jakbym cały czas w żałobie chodziła
No właśnie jak masz czarny płaszczyk to kupuj czerwone butki:tak::tak::tak: chodziło mi o to żeby był kontrast anie wszystko w jednym kolorze

Boze Hruda...kope czasu....cholera ja znow nie w temacie...ale nadrabiam ostro, ucaluj Stasiula ode mnie i napisz gdzie Ty obecnie siedzisz? bo nie wiedze zebys miala zmiane w nazwie miejscowosci, dotarlas juz na (cholerne) Wyspy?
Oj kope, kope, Aneczka...a na wyspach bylam, wrocialam, zachaczylam o inne blekitne wyspy i wrocialam w koncu 'na chate' :szok:I dzienkx za caluski dla Stachulca!:-):tak:
Hrudzia nie łam się nie Ty , nie myśl za dużo to nic nie da daj sobie troszkę czasu. Dostałaś mojego sms-a wczoraj?
Dostalam, dziekuje kochana...

reklama
a dla mnie znajdzie się jakaś lampka ?
W leży koło mnie i ciągle zagląda co tam pisze :rofl2: i tylko pyta gdzie jest Tygrysek :-D
chciałabym jutro pojechać do zoo ale nie wiem jak będzie bo W ma dużo pracy no ale zobaczymy
Hruda mam nadzieje że wszystko jakoś się ułoży ... i dobrze że postanowiłaś wrócić do pracy jak będziesz niezależna finansowo to będziesz mogła świadomie podjąć decyzję
Agulka a znalazłaś jeszcze coś ciekawego na tej stronie?
aaa i buty fajne jeżeli masz czarny płaszcz to będą paspwać

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry