za to Ci dziekuje , bo juz myślałam, ze mózg mi się zlansował, ;-)No wlasnie mialam pisac zes wpadla w szal czerwonosci - widac goraca potrzebujesz goraca kobieto hehe;-)Buty mniamusne
:-)
reklama
z tego co ja liczylam to Mateusz boryka się między 6 a 7 miejscem a najdalej może zająć 8 więc dziewczyny licze na was że mi pomożecie
i co biegają za tobą koguty??![]()
nie nie zauważyłam a mam je juz rok mam sie martwić?? Bo skoro nawet koguty za mną nie biegają to może mam się już martwić

No właśnie jak masz czarny płaszczyk to kupuj czerwone butkiNuśka czarny płaszczyk mam i czarne kozaczki też. Czas dodac jakieś inne koory, bo wygladam jakbym cały czas w żałobie chodziła

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Miło mi się z Wami pisze, ale jutro jak zwykle pobudka o 6, więc muszę się pożegnać. Jedziemy jutro na małe zakupy maciusiowe, więc pewnie wieczorkiem dopiero zajrzę.
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Boze Hruda...kope czasu....cholera ja znow nie w temacie...ale nadrabiam ostro, ucaluj Stasiula ode mnie i napisz gdzie Ty obecnie siedzisz? bo nie wiedze zebys miala zmiane w nazwie miejscowosci, dotarlas juz na (cholerne) Wyspy?
skoro czerwony płaszczyk kupiłam ( jeszcze nie doszedł) to przydałyby sie kozaczki czerwone, będę chodziła na zmianę;-);-);-)No właśnie jak masz czarny płaszczyk to kupuj czerwone butkichodziło mi o to żeby był kontrast anie wszystko w jednym kolorze

A ja jutro szaleje ZNOWU
119cd48436ea97a454e110eab7a2fd2e500x500.jpg (Obrazek JPEG, 428x500 pikseli)
Oj kope, kope, Aneczka...a na wyspach bylam, wrocialam, zachaczylam o inne blekitne wyspy i wrocialam w koncu 'na chate'Boze Hruda...kope czasu....cholera ja znow nie w temacie...ale nadrabiam ostro, ucaluj Stasiula ode mnie i napisz gdzie Ty obecnie siedzisz? bo nie wiedze zebys miala zmiane w nazwie miejscowosci, dotarlas juz na (cholerne) Wyspy?

Dostalam, dziekuje kochana...Hrudzia nie łam się nie Ty , nie myśl za dużo to nic nie da daj sobie troszkę czasu. Dostałaś mojego sms-a wczoraj?
monia_l
Wrześniowe mamy'07
A ja jutro szaleje ZNOWU
ja teąż myślalam żeby se farbnąć wlosy i podoba sie wlaśnie kolor czerwony ale mam obawy że nie będzie4 mi pasować
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
a dla mnie znajdzie się jakaś lampka ?
W leży koło mnie i ciągle zagląda co tam pisze
i tylko pyta gdzie jest Tygrysek 
chciałabym jutro pojechać do zoo ale nie wiem jak będzie bo W ma dużo pracy no ale zobaczymy
Hruda mam nadzieje że wszystko jakoś się ułoży ... i dobrze że postanowiłaś wrócić do pracy jak będziesz niezależna finansowo to będziesz mogła świadomie podjąć decyzję
Agulka a znalazłaś jeszcze coś ciekawego na tej stronie?
aaa i buty fajne jeżeli masz czarny płaszcz to będą paspwać
W leży koło mnie i ciągle zagląda co tam pisze

chciałabym jutro pojechać do zoo ale nie wiem jak będzie bo W ma dużo pracy no ale zobaczymy
Hruda mam nadzieje że wszystko jakoś się ułoży ... i dobrze że postanowiłaś wrócić do pracy jak będziesz niezależna finansowo to będziesz mogła świadomie podjąć decyzję
Agulka a znalazłaś jeszcze coś ciekawego na tej stronie?
aaa i buty fajne jeżeli masz czarny płaszcz to będą paspwać
Ostatnia edycja:
Podziel się: