reklama
A mój M właśnie mi pokazałsanki które chciałby małej kupić na allegro i wiecie co on szukając sanek zamiast myśleć o dziecku myślał o sobie bo wybrał takie na jakiś dmuchanych płozach dla 2 osób bez oparcia tylko uchwyty do trzymania się i mówi że będzie z nią jeździł na Zieleniec z takimi sankami to chyba mi żeby dziecko zabić Ach Ci mężczyźni i ich nie zrealizowane fantazje z dzieciństwa
A z tym winkiem to może być kłopot bo już jestem w połowie lampki chyba dokończę i pójdę spać żeby mnie więcej nie kusiło
A z tym winkiem to może być kłopot bo już jestem w połowie lampki chyba dokończę i pójdę spać żeby mnie więcej nie kusiło
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Agulka, osobiście nie lubię lakierowanych butów, ale jak Ty lubisz to bierz:-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Eeetam, nie gadam z Wami,bo nie tęskniłyście za mną:-( a tak na serio to muszę poprasować,bo mam tradycyjnie hałdę za drzwiami ukrytą. Co do prasowania to leń śmierdzący jestem
Czerwony płaszczyk i do tego te buty( albo podobne, bo mam zamiar w końcu wybrać się na zakupy w realu) to moje pierwsze takie szaleństwo jeśli chodzi o ubiór.Agulka, osobiście nie lubię lakierowanych butów, ale jak Ty lubisz to bierz:-)
Luandzia dzięki;-)
Ostatnia edycja:
monia dzisiaj w pracy w tym całym młynie udało mi się tylko 6 razy zagłosować ale patrzyłam i przynajmniej o 14 Mati był czwarty jeszcze trochę czasu zostało to powalczymy
Agulka to szalej dziewczyno ja ostatnio mam fioła na punkcie czerwieni i wogóle tekich energetyzujących kolorów zwłaszcza jak za oknem szaro to lubię sobie chociaż kolorowym ciuchem humorek poprawić
Agulka to szalej dziewczyno ja ostatnio mam fioła na punkcie czerwieni i wogóle tekich energetyzujących kolorów zwłaszcza jak za oknem szaro to lubię sobie chociaż kolorowym ciuchem humorek poprawić
Ostatnia edycja:
Eeetam, nie gadam z Wami,bo nie tęskniłyście za mną:-( a tak na serio to muszę poprasować,bo mam tradycyjnie hałdę za drzwiami ukrytą. Co do prasowania to leń śmierdzący jestem
My po prostu wiedziałyśmy że nas odwiedzisz i tak grzecznie czekałyśmy na Ciebie
Agulka w tych czerwnych to koguty Cie beda ganiac;-)
ale spoko też mam czerwone kozaczki
Ostatnia edycja:
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Nie za dużo tego czerwonego na raz?Czerwony płaszczyk i do tego te buty
Podziel się: