reklama
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
gabdis...to dobra pora na winko..generlanie sytuacja taka odpowiednia na picie i na zawarcie nowych znajomosci...bo przez moja nieobecnosc mam luki na liscie nowych uczestniczek forum
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
już oddanyglosowalyście dziś na Mateuszka ? jeśli nie to bardzo prosze o oddanie glosu
Ja zaraz idę spać.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
To tak jak u mnie. Na szczęście już podlogi pomyłam,bo jutro nic nie zrobię,bo nie wiem o której S z pracy wróci, więc będzie dzien czówania. Za jakieś pół godzinki wpadnie do domu po trasie. Nawet nie wiem,czy zostanie na noc.witam wieczorowa pora :-)
poczytalam troszke inne watki i zaraz zmykam- prasowanie czeka. zreszta jestem strasznie glodna. od obiadu nic nie jadlam!
.
Hmmm, to już się odmeldowuję.Ale sie milo zrobilo na forum ejszcze tylko jakby Blimka zajrzala to by bylo jak za starych dobrych czasow.A pamietacie dlaczego powstał watek gadu gadu noca?
Aaaa, wczoraj ściągnęłam sobie Mamma Mia, SUPER się ogląda
I o to chodzi:-)Majandra bo mnie zaczepiali znajomi a nie chcialo mi sie odpisywac zabardzo.Wole na BB sie wygadac
Oj nawet bardzo Aneczka dla CiebieAneczka wspolczuje tych calych zawirowan.Chodz napij sie i swiat bedzie rozowy
Witam się ponownie!
Ja już w domku z dużą lampką winka może nie taką jak ta Nuśki ale zawsze coś Mam tylko nadzieję, że winko + antybiotyk mnie szybko nie zamiotą jak coś to będzie na Nuśkę bo ona mi pozwoliła
Będzie ok ale tylko jedna malutka i nie cała:-)
reklama
Buszowałam po allegro i znalazłam to, do biegania:
LAKIEROWANE MUSZKIETERKI HIT ZIMY CzErWoNE 2061 39 (450431763) - Aukcje internetowe Allegro
LAKIEROWANE MUSZKIETERKI HIT ZIMY CzErWoNE 2061 39 (450431763) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: