reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ale sie milo zrobilo na forum ejszcze tylko jakby Blimka zajrzala to by bylo jak za starych dobrych czasow.A pamietacie dlaczego powstal watek gadu gadu noca?

No...wreszcie...Nel dzisiaj niepokonana:-p
NuSka Nie jestem w temacie ale pozwolilam przejzec sobie Twoja galerie i zdjecie cala rodzinka na tle morza jest cudowne, to wlasnie 'walnelabym' na fototapecie:-)

A wlasnie prosze mi polac...:-D o ile cos tam jeszcze sie 'ostalo':-D

ale dzien..dobrze,ze juz za mna..jutro kolejny mlyn... niec chca mi przyjac pracy w dziekanacie bo zamiast tabela 7 w prawym gornym rogu mam Tab.7 w lewym...widac tresc pracy ich nie interesuje tylko takie pierdoly przez ktor juz 5 raz ja drukuje a kazdy druk 100 zl...chcialam sobie troche poszalec i wpasc na zakupy a tu nici bo obrona pochlonela tyle kasy ze az plakac mi sie chce...do tego musze placic za sierpien chociaz nei uczestnicze w zadnych wykladach poniewaz nie oddalam pracy do 06.10 a nie oddalam dlatego bo mi cholery nie chcialy przyjac i kolo sie zamyka...zedra z czlowieka na koniec ile sie da...:wściekła/y::wściekła/y:
Jutro tesciowa wpada z wizyta a ja bede buszowac po dziekanacie z ta cholerna praca...mam dosc...prosze o cos mocniejszego:-)

Ja nie piłam.:-D
Wiecie, ja od godziny albo i dłużej piszę z Gabids na NK i na BB na privie, śmiać mi się chce, bo co odpiszę na BB to zaraz na NK odpisuję, ale już mnie gabids pogoniła na BB:-D:tak:

A to Wy tak cichaczem same na Nk :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a właśnie gdzie się podziewa Blimka wiecie co u niej ??????

reklama
Do góry