Wieczór dzieciaczki już śpią i odrazu nas tu więcej ZazdroszczęWam tego że już dawno jesteście w domku właśnie to jest mój ból że jak wracam z pracy to nawet nie przywitam się z małą. M jak wraca z pracy to jest pisk i odrazu leci i woła tata ciekawę czy jak bym ja wcześniej wracała to też by się tak cieszyła? Pocieszam się tylko że jak wychodzę rano to mała niby jak widzi że się ubieram to mówi papa i macha ale jak już dotykam klamki to udeża w płacz więc chyba mnie też kocha?
reklama
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Jestem juz ale zescie naskrobaly przez te 30 minut.:-)
U mamy nie zaciekawie czuje sie bardzo samotna i zaczyna podupadac na zdrowiu.:---(A na dodatek codziennie jezdzi na grob ojca bez wzgledu na pogode.ehhhhh plakac mi sie chceGabids i co tam u mamy słychać:-)
Zrobie takGabids - no przesadzila grubo ta twoja kolezanka...wyslalabym maila z ostrzezeniem bo czasami laski sa nieswiadome ile zwyroli tylko chyha na takie fotki
U mamy nie zaciekawie czuje sie bardzo samotna i zaczyna podupadac na zdrowiu.:---(A na dodatek codziennie jezdzi na grob ojca bez wzgledu na pogode.ehhhhh plakac mi sie chce
Oj :--( a Twoja mama mieszka sama? Masz jakieś rodzeństwo??? Bo powiem Ci szczerze że to nie za wesoło skoro mama jest sama, powinna mieć teraz jakieś zajęcie. Wiem bo moja ciocia 2 lata temu straciła męża (49 lat) i gdyby nie to że zajęła się wnuczką to byłoby kiepsko, bo załamała się psychicznie, a że musiała zająć się wnuczką to z czasem wróciła na pełne obroty .
O to dobrze że się nią zajmieszNuska mama napewno do nas przyjedzie tylko najpierw musi sobie wszystko pozalatwiac i pozamykac pewne sprawy.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Cześć co to za pijaństwo dzisiaj?;-)
dzięki dobrze właściwie wczoraj też dobrze się czuła nie wiem dlaczego jej nie zaszczepili nie ma nawet kataru...
Gabids
dobrze że z małą wszystko ok
a co do koleżanki to ja też mam taką jedną która umieściła zdjęcie swojej córki (ma chyba 3 lata) nago i też sie zastanawiałam czy czegoś jej nie napisać ale jestem strasznym tchórzem i boje się że może to źle zrozumieć
Ja w środę byłam z Zuzią na takich zajęciach próbnych z angielskiego i Zuzka była zachwycona trochę się obawiałam że może jest za mała bo w tej grupie są dzieci 1,5-roczne ale gdzie tam robiła wszystko co pani kazała powtarzała słowa a na koniec pomachała pani i powiedziała bye-bye
A jak dzisiaj mała się czuje????
dzięki dobrze właściwie wczoraj też dobrze się czuła nie wiem dlaczego jej nie zaszczepili nie ma nawet kataru...
Gabids
dobrze że z małą wszystko ok
a co do koleżanki to ja też mam taką jedną która umieściła zdjęcie swojej córki (ma chyba 3 lata) nago i też sie zastanawiałam czy czegoś jej nie napisać ale jestem strasznym tchórzem i boje się że może to źle zrozumieć
Ja w środę byłam z Zuzią na takich zajęciach próbnych z angielskiego i Zuzka była zachwycona trochę się obawiałam że może jest za mała bo w tej grupie są dzieci 1,5-roczne ale gdzie tam robiła wszystko co pani kazała powtarzała słowa a na koniec pomachała pani i powiedziała bye-bye
reklama
chyba już dla mnie zabraklo winka:---(
gabids dobrze zrobilaś że napisalas do tej koleżanki
Kochana winka Ci u nas dostatek dawaj szkło ja polewam :-) oj chyba mnie usuną z tego forum za rozpijanie towarzystwa
Podziel się: