reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Właśnie dzwonił M Tuśka już śpi a on popija piwko. Ciekawe czy jutro znowu nas zaskoczy. A bo zapomnialam Wam się pochwalić że moje uzdolnione dziecko obudziło się cichutko po nocy i postanowiło świetnie się pobawić a jak?Rozebrała się z pajacyka w kórym śpi i pampers też jej przeszkadzał więc też go usunęła. Taki zdolny z niej szkrab ale mówię Wam widok był niesamowity:-D A ona tak zachwycona swoim wyczynem że sobie brawo biła:-D

Przepraszam za spóźnienie, ale zdążyłam jeszcze na lampeczkę, co Nuśka?????

A pewnie że zdążyłaś ja od godziny cały czas jedną lampkę popijam i jeszcze mam :tak: To zdróweczko Agulka, no i wreszcie jesteś bo juz się niepokoiłam czy może J się znowu gniewa o BB

Właśnie dzwonił M Tuśka już śpi a on popija piwko. Ciekawe czy jutro znowu nas zaskoczy. A bo zapomnialam Wam się pochwalić że moje uzdolnione dziecko obudziło się cichutko po nocy i postanowiło świetnie się pobawić a jak?Rozebrała się z pajacyka w kórym śpi i pampers też jej przeszkadzał więc też go usunęła. Taki zdolny z niej szkrab ale mówię Wam widok był niesamowity:-D A ona tak zachwycona swoim wyczynem że sobie brawo biła:-D

:-D:-D:-D

A ja w południe narzekałam że pies z kulawą nogą do mnie dziś nie chce zajrzeć a wieczorem zrobił się młyn już nie mam wolnych pokoi, a oni dalej łaże i mi tu przeszkadzają;-)

Jestem i ja!:-)
Nuska - chetnie po towarzysze choc ostatnio abstynent ze mnie...ale na Jamajce dzien w dzien byla Pina Colada do woli wiec opilam sie za wszytskie czasy:-p:-D
Gabids - no przesadzila grubo ta twoja kolezanka...wyslalabym maila z ostrzezeniem bo czasami laski sa nieswiadome ile zwyroli tylko chyha na takie fotki:wściekła/y::szok:

I ja wdepnęłam do Was

Mam winko czerwone Carlo Rossi mogę poczęstować :-) ktoś chętny???
Ja karmiąca, ale ostatnie karmieni już za mną- następne rano, wiec Nuśka polewaj kobieto bo mam smaka .

A na jak długo jedziecie??? I nie martw się z dziadkami nic jej nie grozi pamiętaj "o wnuki martwi się dwa razy bardziej niż o swoje dzieci" tak zawsze mówi moja mama i faktycznie biga za małym krok w krok, aż czasami jej mówię że ma dać spokój przecież on sobie nic nie zrobi co najwyżej nabije sobie guza, a od tego i tak się nie uniknie bo wszystkiego nie da się przewidzieć co siedzi w takiej małe główce.
U nas sie to potwierdza w 100%-teściowa za małym lata krok w krok:dry:

dala do sprobowania piane z piwa...rock'end'rollowa babcia:-D

Hihihi u nas w świat procentów Damiana wprowadziła chrzestna i chyba mu posmakowało, bo jak widzi zieloną butelkę u tatuśka to łapki wyciąga pierwszy:baffled::baffled: Nie wróży to dobrze:no::no:

Jestem i ja!:-)
Gabids - no przesadzila grubo ta twoja kolezanka...wyslalabym maila z ostrzezeniem bo czasami laski sa nieswiadome ile zwyroli tylko chyha na takie fotki:wściekła/y::szok:
:tak::tak::tak:

witam wieczorowa pora :-)
poczytalam troszke inne watki i zaraz zmykam- prasowanie czeka. zreszta jestem strasznie glodna. od obiadu nic nie jadlam! piotrus znow ma lekki katarek ale juz od dzisiaj mamy ogrzewanie wiec nareszcie jest cieplo i mysle, ze to jakos bedzie. najgorsze jest to, ze mu wszystko scieka do gardelka i malutki dusi sie przez to:-(

milej nocki wam zycze.

reklama
Do góry