reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam z ranka :)

Agusia no ja na Twoim miejscu polozyla bym sie razem z nimi :)
Bardzo chętnie i nawt miałam taki plan, ale Majuśka jest takaż że za rzadne skarby w dzień nie usnie, kiedys usnęła, ale miała 41 gorączki, taka juz jest.
Ona mi nie spi w dzień od kiedy miała 1 i 4 m-ce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tygrysku nie chwaliłaś się, że macie nowego pieska, a może cos przeoczyłam.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja z rana!Znowu dzisiaj w pracy:-( a mam takiego lenia że nie wiem jak tu do 22 wytrzymam. Mała na szczęście zdrowa tylko ja jakoś z tym kaszlem poradzić sobie nie mogę.

Agulka płaszczyk super. Daj znać jak przyjdzie czy faktycznie taki fajny jak na zdjęciu.

Atru współczuję atmosfery w pracy. Ja jak wróciłam to też nie było zaciekawie a skończyło się na tym że szef nie wytrzymał i wywalił dwie i atmosfera się oczyściła.

Witam się i ja. Maciuś dopiero teraz zasypia. Mam nadzieję. Pobudka jak zwykle o 6, ale zauważyłam ostatnio, że gdyby mąż nie musiał o 6 wstawać, to Maciuś chyba by pospał dłużej. Ja jakaś śpiąca dziś. Pogoda taka usypiająca. Piję już 2 kawę, ale czuję, że ja też się położę i może zdrzemnę chwilę.

p.s. kolorek i czcionka na rozweselenie:-):tak:, bo ta pogoda mnie dobija:-(

Witam sie z rana.
Mój dawny synuś wrócił , miłam dobrze przez dwa dni. Dziś obudził sie po2 i WOŁAŁ mleka a na dobre wstał o 4:50. Teraz odsypia.
Maja dziś została w domku, bo wróciła z przedszkola wczoraj z gorączką, a i mały dziś ze 20 razy kichał.
Muszę ja przetrzymać i wyleczyć, bo w następną niedzielę jest wycieczka dla dzieci ( z rodzicami) do Biskupina, Szwecji, itp. A jak będzie padać, to do Bydgoszczy na ogromny plac zabaw pod dachem.
Na tym placu zabaw w Bydgoszczy to super jest:tak:
Poza tym ziewająco się witam
Młody szalał do 23,a później przebudzał się. Koniecznie chciał na ręce,ale jak zasnął to nie dał się położyć do łóżeczka tylko ryk niesamowity był.O 5 udało mi się go prezłożyć bez problemu. Teraz wypił mleko i lelka się z poduchą. Nie powinnam dać mu odsypiać:wściekła/y:

reklama
majandra a u nas jak to sie mowi w deszczowym Londynie sloneczko :) A ja tylko wyczekuje kiedy Filip pasdnie bo juz smoczus w buzce oczka zamkniete i lulajka po glowce sobie jezdzi...

Do góry